´´Nooit in de geschiedenis is zoveel gestolen van zovelen…´´

De quote gaat nog verder, in het Engels oorpronkelijk uitgesproken door een directeur van VISA. ´´…door zo weinigen´´. “Never in the history of mankind was so much stolen from so many by so few. Opt out with Bitcoin.” Kies voor hier uit te stappen met bitcoin, is het vervolg. Klare taal dunkt ons. En kijk: zo hoeven we het een keer niet zelf te zeggen. De sterke, veelzeggende reactie van een Senior Director of Policy komt er naar aanleiding van de speech van Federal Reserve Voorzitter Powell. Die bracht doodleuk de mededeling dat zijn centrale bank de inflatie zou laten oplopen. Die is er niet, maar dan kunnen ze die toch aanwakkeren. Dit om voor alles te voorkomen dat een nog veel ernstiger economisch fenomeen doorzet. Welk dat is? Dat waar we al meermaals en tegen de heersende opinie in gewag van maakten op Biflatie: deflatie.

Bitcoin beter dan goud

Wanneer u dacht het allemaal wel gezien en verduurd te hebben? Here comes the Fed! De inflatie die Jerome gaat toelaten? Laat ons zeggen dat hij erop hoopt, dat is één. En twee: inflatie is zoiets als de geest in de fles. Eens de stop er af, kun je die er nooit meer inkrijgen. The genie is out of the bottle, right. Inflatie wordt ook wel de sluipmoordenaar genoemd, de onzichtbare dief van uw portefeuille. De commentaren kwamen alras: ´As previously covered, Real Vision CEO Raoul Pal told his followers that this confirmed an auspicious future for bitcoin and gold, but bitcoin would prove to be the better play for investors. “I think they both rise over time in inflation or deflation,” he told Twitter followers.´ Pal is niet de eerste de beste. Als voormalige hefboomfonds manager startte hij op 36 jarige leeftijd zijn eigen beleggersservice. Raoul Pal heeft specifiek over de invloed op bitcoin en goud het volgende nog te zeggen – Chrisoncrypto.com:

“Most people don’t understand the latter but is simply put, Powell has shown that there is ZERO tolerance for deflation so they will do ANYTHING to stop it, and that is good for the two hardest assets – Gold and Bitcoin. Powell WANTS inflation.” 

Oh ja, klein detail nog: Bitcoin gaat maal honderd, dixit Raoul Pal. ´t Is maar dat u het weet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: