Nexus Mutual koers verwachting

Nexus Mutual verwachting

Rank: #104

Nexus Mutual (NXM) koers

$49,16 prijs (+1,94%)

Nexus Mutual omrekenen (Nexus Mutual to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$332.261.138$13.521+1,94%6.758.9556.758.955

Nexus Mutual prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,07% +2,85% +10,20% +8,02% +7,92%
USD 0,18% +1,94% +8,89% +5,07% +15,51%
ETH +0,06% 0,03% 0,34% +0,06% 12,63%
Sinds All time high Nexus Mutual Type
Onbekend$185,97decentralized finance (defi)

Nexus Mutual ook wel bekend als NXM heeft op dit moment een koers van $49,16. Inmiddels staat de coin op positie 104 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Nexus Mutual koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Nexus Mutual, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Nexus Mutual al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Nexus Mutual koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Nexus Mutual prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Nexus Mutual kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Nexus Mutual. Op basis van deze informatie kan je zelf een Nexus Mutual koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Nexus Mutual zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Nexus Mutual gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Nexus Mutual in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Nexus Mutual:

  • Huidige prijs: $49,16
  • All time high: $185,97
  • All time low: $6,96
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Nexus Mutual.

Nexus Mutual Statistieken

Nexus Mutual prijs$49,16Marktkapitaal dominantie0,03%
Markt cap rang104All time high koers$185,97
Circulerend aanbod6.758.955All time low koers$6,96
Totaal aanbod6.758.955Prijs tegenover all time highdaling van 73,57%
Maximaal aanbod6.758.955Prijsverandering 1 jaarstijging van 15,51%
Marktkapitaal$332.261.138Prijsverandering 30 dagenstijging van 5,07%

Nexus Mutual koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Nexus Mutual koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Nexus Mutual koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Nexus Mutual.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $30,98 $76,37 $15,09 $0 $8,7 mln 0 111%
2021 $60,07 $131,94 $21,71 $78,9 mln $23,2 mln 1,3 mln 116%

Nexus Mutual verwachting – De laatste Nexus Mutual koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Nexus Mutual ($49,16) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Nexus Mutual (Nexus Mutual) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Nexus Mutual toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $49,16 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Nexus Mutual korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 5,07% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 15,51% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Nexus Mutual?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Nexus Mutual (NXM).

Koersverwachting Nexus Mutual lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Nexus Mutual kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Nexus Mutual op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Nexus Mutual is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Nexus Mutual | Een aantal feiten op een rij

Nexus Mutual staat bekend met de afkorting NXM. De totale supply zal 6.758.955 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van NXM neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $332.261.138.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 606,01% gestegen.

De ontwikkelingen van Nexus Mutual – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Nexus Mutual  (NXM) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Nexus Mutual. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:  

Veelgestelde vragen over Nexus Mutual

Op dit moment zijn er 6.758.955 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Nexus Mutual gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Nexus Mutual kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Nexus Mutual koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Nexus Mutual koersverwachting opstellen.

 

Je kan Nexus Mutual kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Nexus Mutual kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Nexus Mutual waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Nexus Mutual en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Nexus Mutual waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: