Om 20:00 LIVE: Elon Musk, Jack Dorsey en Cathy Wood over Bitcoin

Dat is de vast heel interessante discussie die u hier live kunt meemaken om 20:00 Nederlandse tijd. Een rondetafel-gesprek tussen drie mensen die allemaal een min of meer hechte band hebben met bitcoin. Elk op hun specifieke manier dan. Elon Musk van Tesla en ruimte avonturen, die eerder in 2021 de munt omhoog praatte…en dan weer omlaag. Wat hij wel vaker deed, zoals met Dogecoin. Waarom? Niemand die het weet en wat ons betreft zou hij, Elon, zich beter bezig houden met dat waar hij wel goed in is en wel veel van afweet. Feit is wel dat zijn bedrijf, Tesla, voor 1,5 miljard dollar aan BTC in de boeken heeft staan. Waarvan ondanks de crash op Black Wednesday (19 mei 2021) niets verkocht is, naar zijn zeggen. 

The B Word

Jack Dorsey is de eigenaar en CEO van Twitter maar ook van betaalapp Square. Dit laatste bedrijf heeft hem superrijk gemaakt, sinds het toeliet ook met bitcoin te betalen en ontvangen. Jack wil nog een stap verder gaan en voor Square in de DeFi business stappen, de gedecentraliseerde financiën. Beide heren praten dus straks ook met Cathy Wood over bitcoin en specifiek wat de digitale munt kan betekenen voor de institutionele wereld. Cathy Wood is de CEO van Ark Investment en een stem in de professionele beleggerswereld waar naar geluisterd wordt. Precies omdat zij vaak tegen de heersende opinie ingaat met ´ongewone´ aankopen of op niet voor de hand liggende tijdstippen. Daarmee is zij ook immer succesvol geweest. Zo kocht ze nog zo recent als in juni 2021 indirect bitcoin toen de munt even onder de $30.000 ging, in de vorm van 1 miljoen aandelen in de Grayscale Trust. Een belegging van een kleine 30 miljoen dollar toen.

Slechts 2 procent van alle bitcointransacties is dubieus

Deze samenkomst maakt deel uit van een grotere online conferentie over het thema: The B Word; how institutions can embrace bitcoin. Wanneer u eerst of na het gesprek onderstaande live video naar het begin zou terugspoelen, is dat ook de moeite waard. Zo vernemen we onder meer wat er nu aan is van de hardnekkig heersende opinie dat bitcoin alleen maar voor scams en oplichting dient; om crimineel geld te versluizen en voor andere malafide doeleinden. Niet waar! Slechts 2 procent (twéé procent!) van alle bitcoin transacties zijn van deze aard. Daarmee is die mythe dus ook voorgoed ontmaskerd. Let´s watch: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: