OMG Network

OMG Network, wat voorheen Omisego heette is een uniek blockchain project. Het is gebouwd voor het Ethereum blockchain als een oplossing om het schaalbaarder te maken. Het biedt namelijk de oplossing om transacties sneller en goedkoper aan te bieden dan dat dit direct op het Ethereum netwerk zou gebeuren. Dit moet het mogelijk maken dat Ethereum tot duizenden transacties per seconde kan schalen door het gebruik van Omisego. De Omisego token kan worden gebruikt om de kosten op het netwerk te betalen hiermee en tevens zal de token mogelijk zijn op het netwerk te staken in de toekomst, zodat het veiliger wordt.

Het grootste doel van OMG Network is om Ethereum hiermee beter te laten koppelen voor bedrijven die veel transacties per seconde nodig hebben. Zo kunnen grotere bedrijven beter gebruik maken van het Ethereum netwerk door de koppeling van OMG Network. Ook zorgt het dat Ethereum minder elektriciteit nodig heeft en de kosten omlaag gaan bij 2/3. Een erg groot voordeel kan gezegd worden. Inmiddels werken meer dan 50+ mensen aan OMG Network wereldwijd en heeft het moederbedrijf al meerdere investeringsronden opgehaald van grote bedrijven. De token van OMG Network heet OMG en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

OMG Network koersDe prijs van OMG Network

In 2017 bracht OMG Network een ERC20 token op de markt met een indrukwekkende ICO van $25 miljoen. Vlak daarna in januari 2018 bereikte OMG haar ATH van €21,12.

Hieronder vind je de prijsgrafiek van OMG Network. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Vanaf het begin zijn ze bij OMG Network druk bezig geweest met door ontwikkelen en streven naar een zo veilig en toegankelijk mogelijke blockchain, hoge transactiesnelheden en lagere kosten. Daarbij is gebruik gemaakt van het Proof of Stake consensus algoritme

OMG Network heeft als voordeel dat het is ontstaan uit OmiseGo Corporation, een bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft met online betalingen. Ook het netwerk en de naamsbekendheid hebben mogelijk invloed gehad op de samenwerkingen die OMG Network is aangegaan met grote bedrijven zoals Mc Donalds en de twee grote Japanse banken Ayudhya en SMBC.

OMG Network koersverwachting 2021

De koers verwachting van OMG Network voor 2021 ziet er vooralsnog positief uit. OMG Network is het in het begin van 2021 gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Een prognose maken op korte termijn is erg lastig omdat het dagelijks nieuws van grote invloed is op de koers. Het is dus altijd belangrijk om het nieuws en de ontwikkelingen rondom OMG Network goed in de gaten te houden.

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

OMG Network koers verwachting 2025

OMG Network streeft erna om een directe concurrent van de traditionele bankinstellingen te worden. Het moet voor iedereen over de hele wereld mogelijk zijn om goedkoop, snel en gemakkelijk met een mobiele telefoon digitale valuta op te slaan en te verzenden.

In Zuidoost-Azië, waar OMG Network al meerdere kantoren heeft, gaat geld overmaken naar andere bankrekening gepaard met hoge transactiekosten. Er zijn meer dan 400 miljoen huishoudens in Zuidoost-Azië die op dit moment geen bankrekening hebben en waar OMG Network een oplossing kan bieden. Dit maakt dat er een enorme markt open ligt voor OMG Network die het potentieel voor deze cryptocurrency enorm groot maakt.

Experts en analisten verwachten dat de waarde van OMG Network flink is gestegen tegen het einde van 2025. Wat de koers daadwerkelijk gaat doen is afwachten en is afhankelijk van de verdere ontwikkelingen van OMG Network en van de nieuwe partnerschappen die ze in de toekomst aangaan.

Wat is OMG Network?

OMG-netwerk is een open-source netwerk met als slogan “Unbank the Banked”. Het idee achter OMG is veelbelovend en in dit artikel bespreken we de koers verwachting voor OMG.

In 2013 richtte Jin Hasegawa OmiseGO Cooperation op met als doel het verlenen van financiële diensten aan verschillende bedrijven. OmiseGO werd in 2017 opgericht en groeide met name snel in de Aziatische landen (Japan, Singapore, Indonesië en Thailand). In juni 2020 onderging OmiseGO een naamsverandering en staat sindsdien bekend als OMG Network.

OMG Network is een open source blockchain platform dat gebruik maakt van MoreViable Plasma voor waardeoverdracht van ETH- en ERC20 tokens. Transacties kunnen volgens het team achter OMG Network net zo veilig, maar sneller en voor 1/3 van de kosten die gerekend worden op het Ethereum Network uitgevoerd worden.

OMG Network kopen of verkopen

Wil je OMG Network kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit en Binance.

Beste websites om OMG Network te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal OMG Network kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

De toekomst van OMG Network

Zo is het team achter OMG Network dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De OMG Network toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van OMG Network?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van OMG Network (OMG).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.