OMG Network

0

OMG Network, wat voorheen Omisego heette is een uniek blockchain project. Het is gebouwd voor het Ethereum blockchain als een oplossing om het schaalbaarder te maken. Het biedt namelijk de oplossing om transacties sneller en goedkoper aan te bieden dan dat dit direct op het Ethereum netwerk zou gebeuren. Dit moet het mogelijk maken dat Ethereum tot duizenden transacties per seconde kan schalen door het gebruik van Omisego. De Omisego token kan worden gebruikt om de kosten op het netwerk te betalen hiermee en tevens zal de token mogelijk zijn op het netwerk te staken in de toekomst, zodat het veiliger wordt.

Het grootste doel van OMG Network is om Ethereum hiermee beter te laten koppelen voor bedrijven die veel transacties per seconde nodig hebben. Zo kunnen grotere bedrijven beter gebruik maken van het Ethereum netwerk door de koppeling van OMG Network. Ook zorgt het dat Ethereum minder elektriciteit nodig heeft en de kosten omlaag gaan bij 2/3. Een erg groot voordeel kan gezegd worden. Inmiddels werken meer dan 50+ mensen aan OMG Network wereldwijd en heeft het moederbedrijf al meerdere investeringsronden opgehaald van grote bedrijven. De token van OMG Network heet OMG en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

OMG Network koersDe prijs van OMG Network

Hieronder vind je de prijsgrafiek van OMG Network. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

OMG Network kopen of verkopen

Wil je OMG Network kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit en Binance.

Beste websites om OMG Network te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal OMG Network kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.