Onthullingen van een Wereldbank-insider

insiderIn de reeks “Over John, Peter, Karen, Ron en Marc – de eenzame roependen in de woestijn” komt nu onze derde gast en het is een Amerikaanse dame, Dr Karen Hudes,  advocaat en econoom.  We schreven al eens eerder over haar als klokkenluider, over haar werkzaamheden als Senior Council bij de Wereldbank.  Ze klaagde allerlei wantoestanden aldaar aan en werd uiteindelijk ontslagen.  Nu voert ze een kruistocht aan met hulp van klokkenluiders over heel de wereld.

Tegen de boevenbende

Vanaf 2007 werkt zij als internationaal juriste samen met ex-collega’s om mensen bewust te maken van de praktijken van de ‘boevenbende’, waaronder de Wereldbank, die het geldsysteem hebben gekaapt voor hun eigen doeleinden.   In een interview met USA Watchdog zegt Karen Hudes een aantal opmerkelijke zaken. Zij waarschuwt de ‘boevenbende’ dat hun spel voorbij is, want er zullen dingen gebeuren waardoor zij ontmaskerd zullen worden en waardoor de hele wereld zal weten wie ze zijn en wat ze doen. Wie zijn de boeven? Het zijn zij die het geldscheppingsproces controleren ‘downstream’ en die wereldleiders onder druk zetten om hun wil uit te voeren. Doen ze dat niet, dan wacht hen hetzelfde lot als dat van presidenten als  Abraham Lincoln en John F. Kennedy! ‘

En als je namen wilt weten, ga dan naar het Federal Institute of Technology, dat data heeft gepubliceerd over ‘Who owns all of the world’s corporations'”.

De tijd dringt

Hier hoort en ziet u deze kritische geest aan het woord in “We’re running out of time!” :

[youtube id=”HdcD6yZEXfk” align=”center”]

“Karen Hudes, former world bank council talks about how the dollar will crash unvieling inside news normaly not discussed.  The world bank does not play by the rules, creating money out of thin air and banking schemes to bankrupt every free nation on earth, purposely”.  Amerika : verkocht aan de Federal Reserve 100 jaar geleden.  Een kleine groep supranationale ondernemingen bezit het grootste deel van de bedrijven van de wereld…en heeft ook de media gekocht! De huidige president van de VS is een acteur die zijn rol speelt, een rol geschreven door de elite die de macht bezit : geld = controle.  Follow the money! zegt deze strijdvaardige dame…

 

3 reacties

 1. Ik weet het nog steeds niet met deze dame. Wat zij zegt in dit interview is niets nieuws. Verder zie ik nergens enige onderbouwing, behalve dan over haar ontslag over de affaire op de Philippijnen. En zowat alles op haar site gaat daarover en daar heb ik ondertussen menig uurtje aan gespendeerd. De zaak waarop dat ontslag is gebaseerd kan terecht zijn of onterecht, dat kun je zo aan de buitenkant niet echt beoordelen. Advocaten hebben over het algemeen een andere kijk op de zaken dan gewone mensen. Zij heeft dit wel uitgebreid gedocumenteerd en er komen zelfs namen van Nederlanders in voor. En een groep van wistleblowers die samenwerkt maakt mij wat huiverig. Dat zijn geen wistleblowers meer, maar lijkt wel een nieuwe partij die opstaat. Ik heb steeds meer twijfels over haar, maar ik laat me graag verrassen.
  En ik hoop dat ze de meerdere van haar uitspraken die ze gedaan heeft – en niet alleen in dit interview – ook daadwerkelijk kan bewijzen. Een uitspraak als er is 170.000 ton goud in Hawaii, komt natuurlijk helemaal in mijn straatje. Maar ik zou toch eerst wat echt bewijs hiervoor willen zien, voordat ik zo’n argument zou gebruiken. Voorts lijkt het me dat ze Lord Blackheath goed ingelezen heeft, als zij over het Vaticaan spreekt. En zo zijn er wel meer dingen.
  Love and peace komt mij wat te eenvoudig over.

 2. Deze dame blijkt niet eens bij de Wereldbank te hebben gewerkt…

  Lees dit eens :

  This Karen Hudes supposedly worked at the World Bank in the ICSID department during the same time period that I worked there – only I never met her (and I would have, the people actually working in that department are not that many in 2004/2005. Five executive assistants, two office managers, and about eleven attorneys with six to seven legal assistants, all of whom I had exposure to). I can name them all, I still have some of their old email addresses but the point is – there was NO Karen Hudes in that department of International Center for Settlement of Investment Disputes. You can go to this link and enter her name. There are no records found:

  https://icsid.worldbank.org/ICSID/FrontServlet?requestType=SearchRH&actionVal=SearchSite&SearchItem=Karen%20Hudes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: