Ontwikkeling van de goudmijnbedrijven

1

Via Goudvergelijken.nl | In de onderstaande grafiek ziet u de cyclische analyse van de HUI-index. De HUI is een index van goudmijnbedrijven die op de Amerikaanse AMEX worden verhandeld. De 7 cycli voor de HUI staan naar beneden en beginnen één voor één te bodemen. Op 30 November 2012 is een cyclusbodem te verwachten, zoals u in de grafiek kunt zien. Vanaf dat moment zou de HUI-index weer kunnen gaan stijgen. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave en om verder te lezen.

HUI grafiek

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen, grondstoffen en/of andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de HUI op het moment van publiceren.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie