Opwindende tijden voor bitcoin en altcoins

0

Die stelt de eigenaar van ’s werelds grootste cryptobeurs, Changpeng Zhao, in het vooruitzicht. ‘Exciting trading ahead’, aldus de miljardair en CEO van Binance. U kunt hem zelf zien en horen in volgende video van CNBC Crypto Trader. Jawel, ook en zeker CNBC is geëngageerd in de markt van cryptomunten en blockchain technologie.

Ze noemen CZ, dat is zijn roepnaam, wel eens de meest optimistische man in de digitale wereld. Wel, laat ons u verzekeren: alle winnaars zijn optimisten (maar niet alle optimisten zijn winnaars, toegegeven.) Toch: in anderhalf jaar miljardair worden, het is niet iedereen gegeven! Opvallend is dat alle échte gedreven en rijke mensen, hun business nooit starten met dit doel. Ze doen gewoon wat ze graag doen en ook heel goed doen. Dat geld? Dat komt wel vanzelf. Of niet, maar dan hebben we (ze) ons toch goed geamuseerd. Een beetje een grapje hoor, want het is CZ bittere ernst. Zelden zo iemand zo geëngageerd gezien. Zo’n gedreven zakenman. Zo succesvol ook op zo’n korte tijd.

Opwindende tijden

De 38 miljard in dollar tegenwaarde die in de markt gekomen is in no time. Het betekent, aldus CZ, dat miljarden (dollars, nog geen investeerders) staan te wachten aan de zijlijn, die in een oogwenk kunnen ingezet worden. En zo gebeurde vanaf 2 april 2019. En zo de koers stijgt, voornamelijk dan van bitcoin die de andere coins met zich meetrekt, zo zorgt FOMO voor nieuw kapitaal. Fear Of Missing Out, schrik om te missen, aan die zijlijn te blijven staan. Al de actie en het geld (winst!) te missen. Nooit is de hoeveelheid orders op Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs, zo groot geweest. Niet zozeer in pure fiatmunten omdat BTC nog laag staat in koers. Maar in aantal, hoeveelheid orders.