Over het klimaatakkoord en stikstofmoord: niet handelen is zelfmoord

In de aanhef van deze column verwijs ik naar een opmerkelijke uitspraak van onze Minister van Klimaat en Energie. In een talkshow deed hij deze ronduit alarmerende uitspraak: “Stikstof is een stofje dat er voor zorgt dat de natuur een verstikkende deken over zich heen krijgt en daardoor langzaam afsterft!!!” Deze populistische uitspraak werd gedaan in een lacherig sfeertje en herhaalt in diverse uitzendingen, ook voor jeugdige kijkers. Deze manier van voorlichting, of noem het propaganda, geeft aan hoe we als bevolking worden voorgelogen met gevaarlijke uitspraken van beleidsmakers. Een minister die in de meest simplistische formulering een complex natuurverschijnsel in slechts 2 zinnen voor de camera  uitlegt. Hoe serieus ben je dan? Hier blijkt overduidelijk dat de regering haast maakt om een globalistische agenda met ideologische klimaatafspraken er door te drukken.

Stikstofstudie

Een minister die in een tv-show toelicht hoe gevaarlijk de verbindingen van stikstof zijn voor mens en milieu is volledig de weg kwijt. Om de hele stikstofproblematiek te begrijpen zijn zeker 10 lessen natuurkunde nodig. Eerst moeten we de verschillende definities leren te begrijpen van CO2, NO2, NOx, NH3, enzovoort. Vervolgens de stikstof depositie van NOx en NH3 ammoniak en stikstof monoöxide en stikstof dioxide vergelijken op schadelijkheid. Ik wens iedereen succes die met deze info gaat googelen en zich wil vermaken met de enorme brij aan zoekresultaten. Degene die zich daarna meldt als stikstof deskundige zal ik persoonlijk voordragen om te promoveren tot wetenschapper van het jaar. Degene die alle scheikundige verbindingen weet om te zetten naar alarmerende klimaatmodellen is klimaattopper eerste klas en verdient een aanstelling als topambtenaar op het ministerie dat de klimaatdoelen heiligt.

4e Industriële revolutie

De klimaatdoelen zijn een product van ideologische dwaalgeesten die in clubverband met VN/WEF/WHO/IMF etc. de wereld willen verbeteren. De geesten die zijn verdwaald in een wereld waar grenzen zijn vervaagd en overschreden door grootschalige multinationale bedrijven die als machtige mogendheden de wereld regeren. Die met hun belangenclubjes soevereine landen domineren met internationale verdragen die we als nietige burgers dienen na te komen. Het Klimaatverdrag van Parijs, het Pandemieverdrag van de WHO, het Pact van Marrakesh en meer mondiale afspraken die van de wereld een betere wereld maken en van de mens een betere mens. Big Tech en Big Farma hebben de technologische middelen daarvoor beschikbaar gesteld. De financiële middelen door Big Banks i.s.m. met Black Rock en Vanguard, de beleggersclubs van de 10 procent superrijken der aarde. De leidende factor van het mondiale gebeuren is een ouwe professor van een vergaderclub, het WEF. De afspraken in hun vergaderagenda zijn verbonden aan de 4e industriële revolutie die de wereld nieuwe economische groei zal opleveren via de energietransitie.

Nieuwe Wereld Orde

Wat we zien zijn afspraken van de elite die wereldomvattend zijn. De globe is in gevaar en daarvoor moeten soevereine landen zich verenigen in de VN en o.l.v. een in te stellen NWO gezamenlijk optrekken tegen klimaatverandering, virusaanvallen en andere gevaren die ons zullen bedreigen. Hoog tijd om samen op te trekken, de grenzen open te gooien en de wereldbevolking te spreiden voor een betere balans, de ideologie van de Agenda 2030 met 17 doelstellingen.

Transformatie

We geven de nationale leiding uit handen en maken het landsbelang ondergeschikt, persoonlijk belang van de individuele mens is uit den boze. We gaan over grenzen, we hebben vliegmachines, supersnelle jets voor de jetset, we krijgen supersnel internet via 5G, super intelligente robotica en AI(Artificial Intelligence), nieuwe digitale valuta, nieuwe voedseltechnologieën met centrum voor voedselinnovatie in Wageningen, enzovoort, enzovoort. Kortom, de supermens begeleid door technologische innovatie met de smartphone in de hand is in wording. Een nieuw tijdperk waarin het transhumanisme landbouwers en veehouders naar de geschiedenisboeken zal verplaatsen. Waar de mens na voltooiing van de energietransitie transformeert naar een supermens. Mits we gebruik maken van de technologie van Big Tech en Big Brother ons kan controleren op gedrag om te voorkomen dat we afwijken van de gedragsregels. Alleen dan overleven we de stikstofcrisis.

Adviezen overheid

We offeren vruchtbaar land en persoonlijke bewegingsruimte op, we bouwen steden en voedselkwekerijen, en verplaatsen de bevolking naar betere oorden. We volgen de transitiemodellen en de stikstofplannen om te voorkomen dat we stikken onder een verstikkende stikstofdeken. We aanbidden de zonneweiden en windturbines. Akkers en weilanden vervangen we door woningbouw rondom de Natura 2000 gebieden zodat we beurtelings kunnen genieten van die kleine stukjes natuur. Mits we de instructies volgen van de overheid, zodat we niet met 18 miljoen en later 25 miljoen mensen tegelijk staan te dringen op de parkeerplaatsen langs de Noordzeekust en de Nationale Parken.

Zelfmoord

Zoals de schaapskudde wordt bewaakt door de herdershond zo kan een mensenmenigte bijeen worden gedreven door politiehonden als ze te onrustig worden. Voordat het zover is gebruiken we braaf de apps op onze smartphones. Google zoekt voor ons de plekjes waar we nog een picknickkleedje kunnen uitspreiden. Via een centrale thermostaatapp zal straks de kamertemperatuur geregeld worden om te voorkomen dat de stroom te wiebelig wordt door te weinig wind of te weinig zon. Daarom moesten we onze huizen isoleren. Niet voor niks worden we gewaarschuwd door onze Klimaatminister. Als we niet geloven in het Klimaatakkoord dan plegen we zelfmoord.

GW

16 reacties

 1. Dat de energietransitie helemaal niet goed is voor het milieu zegt deze onderzoeksjournalist in zijn tweet: https://twitter.com/ShellenbergerMD/status/1548910544345829378

  Mensen denken dat zonnepanelen het milieu beschermen, maar ze hebben 300 keer zoveel land nodig als conventionele energiebronnen. De Los Angeles Times heeft ontdekt dat ze het grondwater vervuilen met giftige zware metalen zoals lood, selenium en cadmium.

  Verder was al bekend dat afgeschreven windturbines en versleten accu’s van elektrische voertuigen een enorm probleem vormen voor het milieu omdat ze niet gerecycled kunnen worden.

  1. De energietransitie kan sws op de schijtberg als we zelfs blij moeten zijn met het bezit van nog draaiende kolencentrales die volkomen haaks staan op het beleid.
   Bofkonten hebben komende winter een ouderwetse houtkachel.

 2. List en bedrog regeert. Maar als Schwabber zijn marionetten een stevige schouderklop geeft, dan wordt het ego van de zogenaamde leiders wel enorm gestreeld. En daar gaat het de machtgeile psychopaten toch om. Het volk, ach dat volk… dat moet belasting betalen, keurig luisteren naar de idioten en vooral zijn / haar bek houden.

 3. Statler en Waldorf van de muppets zijn hier niks bij…..eindeloos zeuren en mopperen…..niks doen…..wat heeft dit voor zin jongens? Jullie plannen echt zo door te gaan tot de dood? Hebben jullie nou echt niks beters te doen????

  Twee terminaal zieke mensen….een blijft maar zeuren en mekkeren dat het allemaal zo vreselijk is, vergiftigt zijn hele omgeving met z’n ellende…. tot de dood….de ander maakt er wat van, is vrolijk ondanks de vooruitzichten….hij trekt z’n omgeving door deze moeilijke tijd, met vrolijkheid en optimisme….tot de dood…..jullie?….ik weet het wel…..

   1. Naar jullie luisteren???…..en dan….ook gaan zeuren en mekkeren en niks doen?
    Je doet net alsof hier een oplossing geboden wordt….een soort ark van Noah voor de Schwab zondvloed….ik zie alleen maar doom gemekker….geen enkele actie richting oplossing….

 4. Klaus : You will own nothing, and you will be happy!

  Ik : Mag ik dan digitaal op je stoep komen kakken?

 5. Ten slotte zijn we het allemaal zo geleerd!
  Want zo hebben wij het met elkaar afgespoken, in vrijheid en democratie!

 6. Het mooie van social media is dat mensen kunnen zeuren en mopperen, zonder dat het een effect heeft. Tenslotte, als mensen achter hun scherm blijven, staan zij niet op straat met stenen te gooien. Social media is een prachtig instrument voor het sturen van de massa.
  De onzin gaat gewoon door, totdat de boel stil staat. Dan moet je niet vreemd opkijken als de massa van de Staat verlangt dat zij de samenleving moeten herstarten. De Staat is juist het probleem, en zolang burgers dat niet begrijpen, dit blijft dit gewoon doorgaan. Ik zie hierin geen verandering of een verbetering.

  1. Niet zozeer de Staat maar politici en ministeriële beleidsambtenaren zijn het probleem. Zijn politici nog in dienst van de Staat der Nederlanden of dienen ze andere machten? Dat is waar het om gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: