Overzicht van het crypto en blockchain nieuws

2

Cryptohandelaar ‘Crypto Zombie’ brengt op zijn typische, gedreven wijze verslag uit van wat er omgaat in de crypto en blockchain wereld. Het belangijkste nieuws van de week dus.

De actualiteit in een halfuurtje. Komen onder meer aan bod: de cryptomunten Stellar Lumens, NEO en BitTorrent. Venezuela dat onder Maduro gigantische hyperinflatie doormaakt, gaat cryptomunten belasten. Alle, behalve de eigen Petro natuurlijk. Wel tot 15 procent. Plus het gebruik ervan beperken. Het lijkt een wanhoopspoging nog iéts te bakken van ’s lands eigen cryptomunt, de Petro. Verder een aantal voorspellingen van wat 2019 voor crypto’s zal brengen. Crypto Zombie meent dat we het simpel moeten houden. Wanneer de koers stijgt, vooral dan van bitcoin, dan lopen beleggers als kuddedieren elkaar achterna. Dus hogere koersen zullen hogere koersen brengen, dixit deze handelaar en commentator.

Cryptomiljardair Zhao Dong meent dat bitcoin (BTC) aan of dichtbij de bodemkoers staat. Hij zegt dat de tijd om coins te accumuleren precies tijdens zo’n berenmarkt is. De huidige voor gans de cryptomarkt duurt reeds 14 maanden. De langste tegelijk in BTC’s tienjarige geschiedenis. Crypto Zombie geeft Dong groot gelijk wanneer die stelt: “The only thing you need is patience.” Geduld dus. Maar voegt er gelijk aan toe: “(…) waarvan we allemaal weten dat we dat niét hebben…maar toch zullen moeten leren…”