Paniek in China, beurs op crashkoers

Leuk die Griekse crisis, maar laten we even verder inzoomen op China. We schreven al dat de daling op de beurs aldaar enigszins lijkt op een jaren ’30 crash. De problemen zijn wellicht pas net begonnen. De Chinese beurs crashte  woensdag 8 juli verder, ondanks de interventies van de Chinese overheid. Afgelopen maand is de Chinese beurs bijna 30% gedaald, waardoor er 2,7 biljoen euro aan waarde is weggevaagd.

Paniek op beurs, handel bevroren

Paniek alom, gehele beurs in vrije val, iedereen verkoopt, koersen blijven dalen. Daarom is er nu in 32% van de aandelen op de Shanghai Index geen handel meer. Op de Shenzhen heeft nu 54% van de aandelen te maken met een freeze. Als niemand kan verkopen, daalt de prijs ook niet verder…

*CHINA TRADING HALTS FREEZE $2.6 TRILLION, 40% OF TOTAL VALUE

25 reacties

 1. het geld is uit het niets gecreeerd, dus laat het ook in het niets verdwijnen, dus ik denk dit is goed. het moet gebeuren, alles is opgeblazen, met als achtergrond, belastingen verhogen,
  het leven is al veel duurder, en wij burgen zijn het haasje, dus laat die beurzen verdwijnen, het heeft niet met economie te maken, een spel van de banken en regeringen (lobby ) voor de banken

 2. de crash is op de beurs, ik noem het liever een reset, die poppenkast die nu aan de gang is, gooien met miljarden of het niets is. mensen sterven van honger, maar oorlogen kunnen doorgaan, China is een luchtbel, alles in China is slecht, enkel wat de westerse fabrieken maken, een chinees (met geld) koopt geen chinezen goederen, die gaan naar de kermis, en andere graai winkels.
  we worden op tv overspoeld met de Beurs berichten. BNR FD, RTLZ, ze doen of daar de wereld van afhangt, hier wordt niet geproduceerd, maar gecreëerd, produceren is geld verdienen.
  echt geld verdienen, nu verdienen te veel mensen met geld late ndoor draaien in een systeem, en alles word duurder, maar geen productie, dus moet het een keer stoppen, en dat begint nu hopelijk
  let wel 240 miljard naar Griekenland in 5 jaar, dit is niet echt geloof me, dit is een game der elite, rijke of hoe je ze wilt noemen.
  de hoog geleerde hebben het voor het zeggen, maar deze mensen hebben nog nooit gewerkt, en alleen maar ideeën bedacht om mee geld te laten rouleren en daar winst op te maken.
  ik stop er mee
  het heeft geen nut,
  iedereen geloof de NOS, RTLZ, FD, BNR, nette mensen met een stropdas, gesponseerd door ……………….

  1. “mensen sterven van honger, maar oorlogen kunnen doorgaan”
   .
   Wàànzinnig GOED gezien ..!
   .
   Ga zo door.
   .
   En gij zult de Ultieme K-Komedie ontdekken…
   .
   Wellicht nog bij uw leven-gn-gnn-gnnn …
   .

 3. Het is heel simpel: een patroon die in de Bijbel is terug te vinden (Shemitah) voorspelt voor 2015 een gigantische crisis. Aangezien de Bijbel nog nooit iets fout heeft voorspelt, is het nogal aannemelijk dat het weer gaat uitkomen. Maar niet al deze zomer. Deze Chinese crash kun je zien als een soort voorteken wat ons hier in het westen ook nog gaat overkomen. Maar dan pas eind dit jaar, zegmaar rond 1 oktober. Aangezien het volgens dat Bijbelse patroon in september/oktober zal plaatsvinden.

  Een op de Bijbel gebaseerd scenario wat in het laatste kwartaal van dit jaar kan gebeuren:

  – Erkenning van de VN voor de staat Palestina

  – Herbouw van de Tempel in Jeruzalem, mogelijk op de plek van de Al Aqsa Moskee (waardoor er op die plek dus eerst een aardbeving zal moeten plaatsvinden)

  – Gigantische wereldwijde crisis omdat het systeem allesbehalve Bijbelse normen en waarden heeft. En aangezien de wereldbevolking die normen/waarden ook niet meer heeft, zullen zij het slachtoffer worden van de crisis.

  – Trigger kan zijn de dollarcrash of de bekendmaking van de goudvoorraad door de Chinese Centrale Bank.

  “Ezechiel 28:4 Door uw wijsheid en door uw verstand, hebt gij vermogen
  voor u verkregen; ja, gij hebt goud en zilver verkregen in uw
  schatten.
  5 Door de grootheid van uw wijsheid in uw koophandel hebt gij uw
  vermogen vermeerderd, en uw hart verheft zich vanwege uw vermogen.”

  http://eindtijdinbeeld.nl/EiB-NWO/de_nwo_en_bijbel.html

  Geniet nog van de rust die er deze zomer is. Zet je geld om in zilver en goud, maar zorg naast die financiele redding ok voor spirituele redding.

     1. Wat ik hierboven beschrijf staat natuurlijk niet letterlijk zo in de Bijbel. Er staat bijv. niet letterlijk “VN zal Palestina erkennen” maar eerder iets in de trant van “de naties zullen zich gezamenlijk afkeren tegen Israel” en er staat inderdaad niet letterlijk het woord “chip” wat je krijgt in je voorhoofd of hand als je niet met het systeem van het Beest/Antichrist/Duivel meedoet (want het woord “chip” bestond 2000 jaar geleden nog niet) maar “het teken van het Beest in de rechterhand of voorhoofd” – eeuwenlang werd die profetie niet begrepen, maar met de huidige ontwikkelingen weten we dat het een chip zal zijn die je verplicht moet aannemen, anders kop eraf (en dus zullen vele mensen en dan vooral christenen onthoofd worden).

      http://eindtijdinformatie.blogspot.nl/2011/04/merkteken-van-het-beest-666.html

      Wat wil je nu eigenlijk zeggen met je reactie?

   1. Ontzettend interessant Kees, als de Bijbel zoiets voorspelt en zo’n topeconoom dat kan onderbouwen (niet wetende dat de Bijbel zoiets ook voorspelt) dan kunnen we er niet omheen dat we onze voorbereidingen moeten treffen. In ieder geval druk ik je op het hart om ervoor te zorgen dat je 1. al je geld van de bank moet halen (al het geld dat niet nodig is voor de incasso’s) en een groot deel hiervan (bijv. de helft) fysiek goud en/of zilver in te slaan. Want de spaargelden kunnen zomaar geconfisqueerd worden, en de euro kan flink in waarde dalen.

    Voor het geval je inzicht wil hebben wat er op de lange termijn (en dat zal zijn binnen 25 jaar, mogelijk zelfs nog eerder aangezien de voorspellingen steeds sneller in vervulling gaan) nog gaat plaatsvinden, lees dan eens een keer rustig het volgende linkje door (er staat nog profetieen op die site). Totale chaos zal er aan komen, maar daar kunnen de niet-wegkijkers zoals de biflaten zich op voorbereiden.

    http://www.dekoningkomt.nl/degroteverdrukking.html

 4. lang leve de Chinese beurscrash en Griekenland dankzij dit geweldige media rookgordijn is het TTIP verdrag in alle mediastilte door het EU parlement geslopen, je zou bijna denken dat het geen toeval is, waarom stemmen als multinationals het toch veel beter voor ons weten te verzinnnen

  1. GOED gezien !
   .
   GA zo door en gij zult de Ultieme K-Komedie ontdekken…
   .
   Wellicht nog bij uw leven-gn-gnn-gnnn …
   .

 5. Een ongeluk komt zelden alleen. Er komen steeds meer dingen
  samen. Lijkt niet goed nu. Zeer opvallend is dat juist nu de MSM Griekenland en
  inmiddels ook China volop op de voorpagina plaatsen, terwijl de beurzen in Europa
  en VS nogal flauwtjes reageren. Meestal is het andersom, dat eerst de beurzen
  crashen en dan pas de MSM wakker worden. Dit getuigt van enorme
  grootheidswaanzin op onze financiële markten. Er bestaat haast geen angst meer
  omdat centrale banken en overheden de reddende engel zijn geweest in 2009.
  Hoogmoed komt voor de val. Gelukkig vinden we op internet volop onafhankelijke
  journalisten en publicisten die de gevaren van het huidige monetaire beleid graag
  willen uitleggen aan nieuwsgierige lezers. Lees dan ook deze:
  http://beurs.com/2015/07/08/de-wereld-na-de-crisis-de-goednieuwsshow-doorprikt/62341

   1. Heel logisch uiteraard in deze tijd van wereldwijde verstrengeling van al het schuldpapier. Ik zie het heel simpel. Een welvaart gebouwd op schuld is ooit gedoemd ineen te storten. Een schuldenberg stort vanzelf als een lawine naar beneden door de ontstane behoefte aan schuldafschrijving. We gaan het zo dadelijk meemaken als een compromis wordt bereikt tussen Griekenland en Brussel waarin schuldafschrijving een rol gaat spelen. Dat leidt tot een “besmetting” naar de omliggende schuldenlanden en we zien vanzelf dat het balletje gaat rollen. Wij belastingbetalers en rekeninghouders worden boos op onze beleidsmakers vanwege het doorrollen van de verliezen naar ons burgers. Daar kun je op wachten. Luister naar het gemopper in de straat. Hier ontstaat een versterkend effect met gigantische gevolgen. Hoeven we niet naar te raden. Tel hierbij op de rampspoed van kapitaalvernietiging die via China de wereld over wordt gespoeld en we komen terug bij af. Begin jaren zeventig begon zo ongeveer de kredietexplosie die heeft geleid tot overconsumptie. De kapitaalimplosie van heden zorgt voor krimpende consumptie. Van consumeren naar consuminderen geeft ontevreden kinderen.

    1. Vooral ook grappig om te bedenken dat de mensen consumenten worden genoemd. Als je daar eens wat dieper over doordenkt hoe ongelofelijk dat is. Terwijl een mens eigenlijk, in de basis, helemaal niet veel nodig heeft om te leven.

 6. Het is normaal dat bubbels leeglopen, aandelen dienen gewaardeerd te worden op reele waarde en dividenden, momenteel zijn waardes niet meer dan een piramidespel, veel erger is het en het echt belangrijk economisch nieuws is het TTIP verdrag dat hele grote gevolgen gaat hebben voor de burger, landen en economie, als je kijkt welke partijen voor dit verdrag hebben gestemd zal je gedeeltelijk verbaasd zijn, CU en SGP hebben ook voor dit verdrag gestemd, kennelijk is de schepping minder belangrijk dan multinationals. Geen krant die opent met het TIPP-verdrag nieuws. waarom niet vraag ik mij dan weer af?

  1. Omdat jij het TIPP-verdrag nieuws waarschijnlijk beter zal kunnen/willen onthullen dan dat die kliek het ooit zal willen doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: