Parijs: Grootste rellen in 50 jaar tijd (dit is wat u niet zag in de MSM)

Ruim 130 gewonden in Parijs dit weekend na de hevigste rellen sinds 50 jaar. Sluipschutters op daken. Mogelijk noodtoestand. Er gingen naar schatting een kleine 100.000 gele hesjes de straat op. Parijs ligt in puin. Bekijk hier de beelden die u niet voorbij zag komen in de MSM.

https://twitter.com/AnkaraChronicle/status/1069020020410335233?s=19

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1068992740363505664?s=19

https://twitter.com/frenkie4allll/status/1069182012265824256?s=19

7 reacties

 1. Bedankt Koen voor de beelden. Vooral het 4de filmpje toont wel wat van de heftigheid ervan. Je moet nu geen politieman zijn daar.

 2. Politie zijn niet meer dan de waakhonden van de elite, de order followers, om de wetten van de elite te beschermen. De wetten gemaakt voor en door de elite, zogenaamd om het volk te beschermen. Met de illusie van stemmen voor het volk als zoethoudertje.
  Het heeft allemaal te maken met natural law.
  Wat gebeurt nu is dat er burgers en politie tegenover elkaar staan, terwijl burgers EN politie samen 1 front zouden moeten vormen tegen diegenen die bovenin aan de touwtjes trekken en alle onderdrukking veroorzaken.

  same old same old, verdeel en heers. welterusten.

 3. Dit zie je inderdaad niet op het NOS journaal. De msm wil liever niet dat we dit zien. Hierdoor worden de mensen steeds een beetje meer wakker.

  Ben zeer benieuwd of dit volgend weekend in Frankrijk weet een vervolg gaat krijgen. Elke week wordt het verzet groter tot nu toe.

 4. Hopen dat de gele hesjes niet opgeven maar winnen, toch?

  En dat de elite met de staart tussen de poten zal afdruipen.
  Kotsmisselijk worden we van die Merkel, timmerfrans, macron en Tusk
  Trouwens, ik hoorde zojuist dat het licht is aangegaan bij de NVA in Belgie . Ze willen het wurgcontract van Marrakesh niet tekenen ….

 5. Vreselijke toestanden daar. De gele hesjes willen daar de regering van Macron omver werpen, maar ik denk dat zij dan van de regen in de drup zullen komen. Want met Le Pen aan de macht wacht je een extreemrechtse dictatuur. En datzelfde geldt ook voor andere E.U.-landen.

  Hebben wij nog niet de lessen geleerd van hoe in Duitsland tijdens de Grote Depressie 1.0 Adolf Hitler aan de macht kwam door zijn populistische uitspraken en in te spelen op de onvrede onder de Duitse bevolking destijds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: