Pax Dollar verwachting

Rank: #136

Pax Dollar (USDP) koers

$1,00 prijs (+0,11%)

Pax Dollar omrekenen (Pax Dollar to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$429.155.562$1.492.631+0,11%428.956.784428.956.784

Pax Dollar prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,05% +0,11% +1,07% 0,84% 2,11%
USD +0,05% +0,11% +0,02% +0,13% +0,05%
ETH 0,29% +0,64% 8,14% 11,14% 45,66%
Sinds All time high Pax Dollar Type
Onbekend$1,13ethereum ecosystem

Pax Dollar ook wel bekend als USDP heeft op dit moment een koers van $1,00. Inmiddels staat de coin op positie 136 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Pax Dollar koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Pax Dollar, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Pax Dollar al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Pax Dollar koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Pax Dollar prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Pax Dollar kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Pax Dollar. Op basis van deze informatie kan je zelf een Pax Dollar koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Pax Dollar zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Pax Dollar gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Pax Dollar in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Pax Dollar:

  • Huidige prijs: $1,00
  • All time high: $1,13
  • All time low: $0,86
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: 1,000

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Pax Dollar.

Pax Dollar koers details

Pax Dollar prijs$1,00Marktkapitaal dominantie0,02%
Markt cap rang136All time high koers$1,13
Circulerend aanbod428.956.784All time low koers$0,86
Totaal aanbod428.956.784Prijs tegenover all time highdaling van 11,30%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 0,05%
Marktkapitaal$429.155.562Prijsverandering 30 dagenstijging van 0,13%

Pax Dollar koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Pax Dollar koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Pax Dollar koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Pax Dollar.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Pax Dollar verwachting – De laatste Pax Dollar koersverwachting

 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Pax Dollar ($1,00) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Pax Dollar (Pax Dollar) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Pax Dollar toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $1,00 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Koersverwachting Pax Dollar korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 0,13% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 0,05% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Pax Dollar?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Pax Dollar (USDP).

Koersverwachting Pax Dollar lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Pax Dollar kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Pax Dollar op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken.

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Pax Dollar is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Pax Dollar | Een aantal feiten op een rij

Pax Dollar staat bekend met de afkorting USDP. De totale supply zal 428.956.784 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van USDP neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $429.155.562.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 15,83% gestegen.

De ontwikkelingen van Pax Dollar – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Pax Dollar  (USDP) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Pax Dollar. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:

Vragen over Pax Dollar

Op dit moment zijn er 428.956.784 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Pax Dollar gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Pax Dollar kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Pax Dollar koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Pax Dollar koersverwachting opstellen.

 

Je kan Pax Dollar kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Pax Dollar kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Pax Dollar waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Pax Dollar en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Pax Dollar waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: