Van de Prins geen kwaad maar…wat houdt ù over?

kroonDe derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek en wordt Prinsjesdag genoemd. Buiten toespraken en veel rituelen (altijd goed voor wat afleiding voor het publiek van de essentie), is het onderdeel dat de burger het meest moet aangaan: het regeringsbeleid voor het komende jaar.  We kunnen u nu al onthullen : ’t wordt weer niet bepaald fraai!

Gemiddelde koopkrachtdaling: 0,5%

Ongeveer 4,5 miljoen huishoudens zullen er weer op achteruit gaan terwijl ongeveer 3 miljoen er licht op vooruit gaan.  De gemiddelde koopkrachtdaling zal in 2014 0,5 procent bedragen maar afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan dat oplopen tot 1,75 procent. Kijkt u hier voor alle details.

Gepensioneerden opnieuw de pineut

Het hardst getroffen worden opnieuw meer dan 320.000 gepensioneerden, alleenstaanden en stellen, die wel tot 5 procent zullen inleveren, direct en indirect! 2014 wordt het jaar dat de koopkracht voor de vijfde keer op rij daalt.  Wanneer gaan de Nederlanders en masse zeggen: genoeg is genoeg? Een schat-en-schatrijk koningshuis met heel hun zwaar betaalde aanhang versus een almaar verarmende bevolking; hoe lang nog voor het potje breekt? Bewonder ze vooral, aanbidt ze voor ons part maar…verlies de essentie niet uit het oog, uw portemonnee- en die wordt steeds leger…

2 reacties

 1. Citaat: Wanneer gaan de Nederlanders en masse zeggen: genoeg is genoeg?

  Antwoord: Zodra de koelkast leeg is. Dan gaan mensen de straat op.

  Gôh, wat kijk ik uit naar de val van dit kabinet. Hoe eerder hoe beter.

 2. Oh, verrek, het is Prinsjesdag, zag ’t pas hier en op Nu.nl.
  Niks gemist hoop ik?

  “Een schat-en-schatrijk koningshuis met heel hun zwaar betaalde aanhang versus een almaar verarmende bevolking; hoe lang nog voor het potje breekt?” Drogreden, wat hebben de twee met elkaar te maken?

  Hier is een opsomming van de rijkste koningshuizen in de wereld, Willempie staat pas op plaats 7: http://www.almanachdegotha.org/id229.html
  Zelfs met 10 miljad , wat mij sterk overdreven lijkt, zouden ze nog geen druppel op een gloeiende plaat voorstellen, mochten ze alles moeten inleveren. En dat is weer niet 1-2-3 mogelijk omdat er veel in vastgoed zit. Plus, dan gaan de Nederlanders pas echt de straat op… om hun walgelijk koningshuis te behouden. Ironie van de hoogste plank!

  Even ter verduidelijking, ik ben een republikein. Weg met die profiteurs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: