Prins van eeuwenoude adel opent crypto bank

De Medici bank is pas opgericht en neemt in 2020 officieel de eerste cryptoklanten aan. ‘Becoming the latest financial institution to address the desperate need for banking services in the cryptocurrency industry,’ schrijft Financemagnats.com. De testfase qua technische voorzieningen vangt aan in oktober 2019. ‘“Crypto companies are high-throughput types of clients,” CEO Ed Boyle told CoinDesk. “If we can handle that, we can handle anything.”’

Het been

Ook cryptobedrijven hebben, zeker in de beginfase, nood aan een reguliere bankier. Terwijl ze net in die traditionele sector vaak onwil ondervinden om hen van bankfaciliteiten te voorzien. Ach, wie niet méé wil, uit angst of ongeloof, met de nieuwste technologieën zal verweesd achterblijven. Als géén honden vechten om een been, loopt een derde er zéker mee heen! Zoals deze Medici bank. In het bijzonder opgericht om de crypto en blockchain industrie ter wille te zijn. Van de vijf eerste klanten zijn er ’two or three cryptobusinesses’ waaronder een cryptobeurs. De andere zijn reguliere internationale klanten.

15de Eeuw

De bank, gevestigd in Puerto Rico, werd eerder in 2019 opgericht. En wel door ”Prince Lorenzo de’ Medici, a direct descendant of same Medici family that ran a powerful banking empire in 15th-century Italy. Wikipedia: ‘Het geslacht De’ Medici was een machtige en invloedrijke familie, die in Florence als grondlegger van het internationale bankwezen gedurende de 15e eeuw op het gebied van kunst een toonaangevende rol speelde. De leden van de familie De’ Medici hadden invloed op de kunst en de architectuur vooral in Florence.’ Hmm, van ‘grondlegger van het internationale bankwezen’ naar vandaar bank van de cryptoindustrie. De Medici familie heeft zeker wel een neus voor geld verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: