Herwin uw online privacy met Crypton Utopia P2P’s

In de hyperverbonden wereld van vandaag is privacy – of het gebrek daaraan – belangrijker dan ooit tevoren. Uw persoonlijke gegevens zijn een waardevol goed voor adverteerders en degenen die u willen onderzoeken (en censureren). Een van de meest effectieve manieren om u online te volgen is door de transacties die u doet te volgen – en de digitale sporen die uw transacties achterlaten.

De 1984 Groep creëerde Utopia als een Peer-to-Peer ecosysteem om uw identiteit en vrijheden online te beschermen. En in het hart van dat netwerk zit de private, digitale munteenheid, Crypton (CRP).

WAT IS CRYPTON PRECIES EN WAT KUNT U ERMEE DOEN?

Crypton wordt permanent vereffend in minder dan 3 seconden, maakt microtransacties en geautomatiseerde betalingen mogelijk via geïntegreerde API’s. Alle transacties zijn niet alleen snel, maar ook ontraceerbaar en onomkeerbaar.

Crypton werd eerlijk gelanceerd, als integraal onderdeel van het Utopia P2P ecosysteem, op 18 november 2019 zonder een ICO, privé investeerders of team toewijzing. Het is gebaseerd op blockchain-technologie en is ontworpen om gebruikers volledige anonimiteit en vrijheid te bieden.

Simpel gezegd is het de optimale digitale valuta voor degenen die snelle en 100% vertrouwelijke financiële transacties willen uitvoeren.

WAT MAAKT CRYPTON ANDERS DAN ANDERE CRYPTOCURRENCIES?

Een vloed van verschillende cryptocurrencies is momenteel op de markt, met meer vrijgegeven de hele tijd. Sommige worden omringd door veel aandacht en fanfare. Wil een cryptocurrency echter geaccepteerd worden (en dus zijn waarde behouden), dan moet het meer bieden dan alleen hype. Het heeft bepalende kenmerken nodig om zich te onderscheiden van de concurrentie.

De twee belangrijkste kenmerken die Crypton onderscheiden van andere cryptocurrencies zijn de verfijnde vorm van encryptie en transacties die standaard volledig privé zijn.

Zoals eerder vermeld, maakt Crypton deel uit van het Utopia-ecosysteem; een systeem dat als doel heeft de volledige bescherming van uw privacy te garanderen. Net als Bitcoin, wordt Crypton niet gecontroleerd door één enkele entiteit. Het is volledig gedecentraliseerd en draait onafhankelijk van enige autoriteit; of het nu een groot bedrijf, instelling, centrale bank, of zelfs de overheid is. Omdat er geen centrale controle of server is, is Crypton, en ook het hele Utopia netwerk, minder vatbaar voor aanvallen of prijsmanipulatie op de valutamarkten.

Veel andere cryptocurrencies zijn niet zo privé als hun voorstanders u willen doen geloven. Sommige dragen metadata en kunnen worden geforked in nieuwe munteenheden, waardoor de waarde van de oorspronkelijke keten daalt. Dergelijke situaties brengen uw privacy in gevaar en maken de oorspronkelijke munt kwetsbaarder voor aanvallen.

De geavanceerde technologie, ontwikkeld door de 1984 Group for Utopia, heeft er echter voor gezorgd dat Crypton op geen enkele manier kan worden gevorkt of misbruikt. Wat meer is, zelfs de makers van het Utopia ecosysteem kunnen de algoritmen niet wijzigen – en dat geldt ook voor die van Crypton.

Encryptie functies zijn standaard voorzien in de u-wallet. Al uw activa worden bewaard in een gecodeerde container beschermd door multi-level cryptografische methoden. Uw valuta zal worden beschermd tegen elke hacker, ongeacht de rekenkracht tot hun beschikking.

Transacties op het Crypton netwerk zijn net zo veilig als de opslag. Uw transactie is versleuteld, en een cryptografische handtekening koppelt de overdracht van uw transactie aan de blockchain. Niemand kan uw transacties linken aan uw IP-adres. Met andere woorden, niemand kan ooit achterhalen wie wat aan wie heeft betaald bij het gebruik van Crypton.

DE TOEKOMST VAN CRYPTON

Omdat Crypton zo’n jonge munt is, is het moeilijk om het te vergelijken met andere cryptocurrencies. Het lijkt er echter op dat Crypton alleen maar sterker zal worden. Verschillende crypto exchanges willen Crypton gratis hosten (wat ons iets zegt over de vraag naar de munt).

Omdat Crypton de exclusieve digitale valuta is van het revolutionaire Utopia P2P ecosysteem, zal de vraag ernaar alleen maar toenemen naarmate de adoptie van het ecosysteem blijft stijgen. Er is online veel belangstelling voor de munt, wat kan worden bevestigd door op Google te zoeken naar “Wat is Crypton?” en de resultaten zelf te bestuderen.

Zou het kunnen dat Crypton de volgende Bitcoin wordt? Zal het de early adopters rijk maken op dezelfde manier als de grootste cryptocurrencies dat hebben gedaan? Er is maar één manier om daar achter te komen, en wij nodigen u uit om samen met ons te anticiperen op het onvermijdelijke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.