Reserve Rusland daalt naar $526,4 miljard

Rusland heeft het op heel veel vlakken goed voor elkaar. Zo is het land op het gebied van olie, gas, goud maar ook platina een grootmacht en het investeert veel in deze grondstoffen. In de afgelopen week daalde de totale waarde van de Russische reserves echter licht naar 526,4 miljard dollar. De oorzaak: De aanhoudende wereldwijde ellende en de dalende productie van grondstoffen, niet alleen in Rusland maar ook in landen waar het veel zaken mee doet. Lees meer op Goudvergelijken.nl.

7 reacties

 1. Zoveel staan wij rood ! Of niet, Den Uil, Van Agt , Lubbers, Wiegel, Kok, Balkenende en Marx. . Op weg naar de afgrond en met mensen als jullie is dit geen enkel probleem. Het is inmiddels te laat het is 10 over 12. Sterkte landgenoten.

 2. Ik las net een reactie op de laatste Tissen column en die moet mij toch even van het hart:

  Vreemd, haatdragend, inadequaat maar tóch geliefd bij miljoenen intelligente mensen. Hoe het mogelijk is dat één van de meest beruchte leiders uit de geschiedenis zo’n aantrekkingskracht kon hebben.
  Hoe kon Hitler uitgroeien van middelmatig man tot de machtigste man van Europa? Er waren twee elementen die hier aan bijdroegen: de historische omstandigheden (de nasleep van WOI en de economische crisis) en de aard van het leiderschap van Hitler.
  Hitlers leiderschap was quasi religieus en spiritueel. Hij zag zichzelf als iemand met een persoonlijke missie, voortgestuwd door de geschiedenis. Mensen voelden zich verbonden met de gevoelens van haat en angst die Hitler zelf voor de WOI veelvuldig had ervaren. In moeilijke tijden grepen intelligente mensen naar Hitlers onconventionele leiderschap omdat hij hun angsten, hoop en verlangens om anderen de schuld te geven wist te kanaliseren in een spirituele en politieke beweging. Met hemzelf als speerpunt.
  Laat dit een waarschuwing zijn voor de huidige tijden waar we nu in leven.

  En deze:

  Ik ben vaak allergisch voor geleerde omdat ze vaak erg ver van de werkelijkheid staan. Maar ik kan me helemaal vinden in de artikelen van Prof.dr. Rene Tissen. Ik denk er dan ook helemaal hetzelfde over. Ik heb veel geschreven op NU.nl Maar heb daar een definitieve ban gekregen omdat ik erg kritisch ben over de hele gang van zaken omtrent de EU.

  De ECB gijzelt Nederland en Duitsland met Target2. Dat is ook de reden dat Griekenland kost wat kost in de euro moet blijven maar helaas zakken we daardoor steeds dieper in dat moeras.
  Want als Griekenland de euro verlaat dan vertrekken waarschijnlijk ook alle andere zuidelijke landen uit de euro. Dat houdt dan in dat het Nederland alleen aan Target2 125 miljard gaat kosten en Duitsland 700 miljard.

  Eurofielen schermen altijd het kost een vermogen om uit de euro te stappen maar mag ik dan een andere vraag stellen…hoeveel gaat het ons nog kosten om IN de euro te blijven ?

  Het is niet alleen de euro maar ook de hele EU top wat steeds meer de trekken heeft van een stelletje achterlijke facistische “leiders” die van Europa de grootste dictatuur ooit in de geschiedenis gaan maken.

  Is dat wat wij mensen willen? Tissen heeft gelijk wanneer worden de Nederlanders eens wakker en gaan ze ook de straat op.
  Kijk naar het amateuristische stelletje landsbestuurders die we de laatste jaren hebben en dit kabinet gaat helemaal de kroon spannen.

  Mensen ga eens wakker worden , het is u toekomst die hier verkwanseld wordt.

 3. Beste Gangpaadje,

  Jij ook al een ban op ons nationale tokkie forum genaamd NuJij?
  Wij moeten ons toch schamen dat deze lieden tot dezelfde diersoort behoren?
  De wannabee alpha mannetjes maken er een levenstaak van weldenkende mensen zoals wij de grond in te boren.
  Ipv. Ideeën uitwisselen beperkt men zich tot het online tentoonstellen van hun mentale onstabiliteit en gebrek aan capaciteiten. Rest een orgie van onwelriekende lichaamssappen ontsproten aan den onderbuik!
  Beste landgenoot, dat is het!
  Laten wij ons beperken tot de fora met hoge intellectuele drempel te weten http://www.visionair.nl en deze webstek.
  Hartelijke groet,
  Moerstaal

 4. Nee ik post niet op rtlz, ik lees er alleen de artikelen van Tissen en het commentaar daarop.

  Ik zal die site eens bekijken.
  Thanks!

 5. Eerste regel lezen svp Moerstaal 😉

  “Ik[b] [i][u]las[/u][/i] [/b] net een reactie op de laatste Tissen column en die moet mij toch even van het hart:”

  Heb 2 reacties gekopieerd, er stond nog een tweede interessante reactie en die er bij geplakt 😉

 6. ah okay!
  Een trojaans gangpaadje hehe…
  pfff, ik dacht al, ons gangpaadje op NuJij.
  Dat is kamikaze beste piloot. Je doet niks anders dan lijders aan obsessieve-compulsieve persoonlijkheidsstoornis voeden of er zelf in mee worden gezogen.
  Beloof me daar nooit een poot uit te steken.
  Je raakt invalide :-p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.