Revain

Revain verwachting

De Koers die we hier bespreken, is de koers van de REV, dit is de token van Revain die verhandeld kan worden op verschillende externe platformen. Voordat deze geswapt werd in april 2020 bestond deze onder de naam R. Het Revain platform bevat ook een interne token, de RVN, die dient als stablecoin om auteurs te belonen die een kwaliteitsvol review schrijven en die op daarna omgeruild kan worden voor REV. 

De REV is een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum netwerk. Na de ICO in september 2017 kende de token (toen onder de noemer R) een grote piek in 2018 net als het overgrote deel van de crypto’s. Sindsdien is er weinig beweging geweest in de koers, en het laatste anderhalf jaar is de waarde van de REV zelfs helemaal afgevlakt. Toch doet de token het best goed betreffende zijn marktcapitalisatie en is het vooral belangrijk om te weten wat Revain te bieden heeft om te achterhalen of deze lage waarde net een ideale kans biedt om te investeren.

Reviews op de blockchain

Al eeuwen lang hechten we als mens een enorme waarde aan de mening van anderen om te bepalen of we iets willen kopen of niet. Nu de wereld steeds meer verbonden is en we ook vaker online aankopen doen, gaan we steeds vaker op zoek naar online reviews. Goede kwalitatieve reviews betekenen social proof, en social proof betekent big business. Omdat er de laatste jaren veel misbruik is gemaakt van valse, onvolledige of bevooroordeelde reviews is het belang van een eerlijk systeem cruciaal geworden in de strijd voor de consument. 

Revain is een online review platform dat bedrijven en reviewers samenbrengt op een unieke manier. Dankzij de creatie van een gedecentraliseerd platform dat werkt op de blockchain biedt Revain de oplossing voor het verantwoord en eerlijk gebruik van reviews. Zo moet bijvoorbeeld elke gebruiker eerst registreren voor hij of zij een review kan schrijven en kan je maximaal 5 reviews per dag posten. Maar de echte voordelen zijn de volgende: 

  • Kwaliteit: Revain filtert valse en onbetrouwbare reviews en kan zo het vertrouwen herstellen tussen klanten en ondernemers. 
  • Beloningen: Wie eerlijke en kwalitatieve feedback geeft wordt beloond. 
  • Unbiased: Revain is een gedecentraliseerd platform. 

Revain’s review filtering systeem

Revain’s geheime wapen is de Review Automatic Filtering (RAF) technologie. Deze software spoort reviews op die in slechte kwaliteit of met slechte bedoelingen geschreven zijn of die geschreven zijn door bots. Het RAF-systeem omvat onder andere de IBM Watson Tone Analyser service om te scannen op onregelmatigheden. 

Reviews die wel door de RAF komen moeten nog goedgekeurd worden door de betreffende organisatie. Als deze niet akkoord gaat met wat geschreven is, moeten zij dit staven met sterke argumenten. Eventuele onenigheden worden voorgelegd aan een panel van experts, de Oracles, die handelen als een soort rechtbank. Auteurs die kwalitatieve reviews schrijven worden beloond en verdienen hiermee de token RVN, auteurs die oneerlijke reviews schrijven worden gestraft en kunnen RVN verliezen en van het platform verwijderd worden. Ook ondernemers die correcte, maar negatieve, reviews onterecht willen laten verwijderen worden gestraft en kunnen uiteindelijk van het platform verbannen worden. 

Revain koers verwachting 2021 – 2025

Revain biedt innovatieve oplossingen voor het behoud van kwalitatieve reviews in de online wereld. Aangezien reviews big business betekenen voor alle online ondernemers gaat het belang van eerlijke en betrouwbare reviews alleen nog maar stijgen. Wanneer Revain erin blijft slagen om een rechtvaardig en onpartijdig platform aan te bieden dan is het misschienenkel nog wachten op het tipping point voor de doorbraak bij het grote publiek en een heropleving van de REV. 

Ondanks dat ook hier geldt dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, kunnen we wel kijken welke ontwikkelingen uit het verleden hebben geleid tot deze prijsstijging en welke ontwikkelingen er voor de toekomst gepland staan. Dit kan een inzicht geven in de mogelijke koersverwachting van de Revain voor de komende jaren.

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Revain dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Revain toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Revain kopen of verkopen

Wil je Revain (REV) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester, Litebit.

Beste websites om Revain (REV) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Revain kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Revain zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.