Rien ne va plus: Niets is nog wat het was

Als ik in het nu over de straat loop, die 55 jaar geleden naar de lagere school leidde, dan is niets meer zoals het was. De smid, waar soms een paard aan een oog in de muur stond vastgebonden om beslagen te worden, de kruidenier, meubelzaak, de schoenmaker en slager, het klooster met de nonnen. Al dit is, verdwenen, verschoven in de tijd. De volwassenen van toen alleen nog herinneringen of zelfs dat niet meer. Rien ne va plus, er is geen inzet meer mogelijk, het spel is gespeeld. Vijfenvijftig jaar. Voorbij voor je het weet. Achteraf gezien ben je wijzer geworden. Weet je waar je je druk hebt gemaakt om niets en waar dat wat nu echt belangrijk lijkt achteloos werd weggeschoven.

Rien ne va plus

Worstelingen en ontwikkelingen in het nu

Op de winkelruimte van het Globe reisbureau hangt een klein briefje. “Vanaf 1 november gesloten”. De ZZPers, die kunststof kozijnen plaatsen, hebben het reuze druk. Nogal wat mensen investeren in cocooning. Dubbel glas en rolluiken, mogelijk een kleine aanbouw, om een eigen, goed geïsoleerd en veilig, wereldje te creëren. Hun motto is: “Blijf zitten waar je zit”. De inflatie zakt en, wat de ECB veel erger vindt, de deflatie lijkt te groeien als kool. De consument en ondernemers houden de hand op de knip en zijn heel selectief wat betreft diensten en dingen waar ze wel geld aan uit willen geven. Door deflatie komt de winstgevendheid van transacties nog meer onder druk te staan, terwijl de kosten, zeker als deze overheid gerelateerd zijn steeds maar blijven stijgen.

Ontwikkelingen in Europa

Het lijkt zo stil, maar de schijn bedriegt. De bankenunie gaat er voor zorgen dat alle schulden op een hoop worden gegooid, dat er één gemeenschappelijke markt komt voor Europese geldleningen en schulden. Dat Noord gaat betalen voor Zuid. De verschillen zijn groter dan ooit. Italië, Spanje, Frankrijk en nog wat andere landen hebben alle gereedschappen in huis om de rest te chanteren. De politieke moed en visie om halt, stop, tot hier en niet verder te roepen, ontbreekt bij de Noordelijke politici. Onzekere tijden.

Het is van mij, ons, en dus niet van jullie

De buurman is net op vakantie geweest in Roemenië, een mooi land met veel super arme mensen, die maar al te graag richting Duitsland en Nederland vertrekken. Zo is het ook met de Albanezen en Noord-Afrikanen, die in een soort oneindige stroom, richting Italië of elders varen, hun leven wagend, op naar het paradijs. Wij roepen natuurlijk dat dit niet kan en mag. Illegaal in ons land zijn moet zelfs strafbaar worden. Ook duizend wetten zullen dit probleem niet oplossen dat is zeker. Wie niets te verliezen heeft, is tot in elke cel gemotiveerd, om naar het betere te zoeken. Net zoals onze voorouders dat ooit deden. Toen nog zonder internet, smartphones, gps, containers en snelle boten.

De wereld als één geheel

In de westerse wereld houden we van reductionisme, de opvatting dat complexe fenomenen of objecten steeds herleid kunnen worden tot meer fundamentele entiteiten. Een bankenunie om Europa te redden, een illegalen-strafbaarstelling om het vluchtelingenprobleem op te lossen. Een paracetamolletje voor de spanningshoofdpijn. In werkelijkheid hangt echter alles met alles samen. De huidige informatiestromen zorgen er, in tegenstelling met vroeger, voor dat van alles en nog wat binnen minuten over de hele wereld kan worden verspreid. De stroomversnellingen die dit, qua ontwikkelingen, met zich meebrengt zorgen voor ongekende uitdagingen.

We staan voor enorme uitdagingen. Voor holisme, of wel het als één geheel zien van onze wereld en het universum. Doorgaan op de huidige weg gaat voor de westerse wereld zeker leiden tot een Rien ne va plus, het spel is gespeeld. Dan geldt alleen nog het recht van de sterkste.

51 reacties

 1. Luister NOOIT naar wat politici zeggen, maar kijk naar wat ze DOEN.
  En dan is het duidelijk: met vrome woorden en mooie praatjes leiden ze ons steeds verder naar de afgrond!

 2. Die Ben heeft volgens mij al een half jaar een honkbalknuppeltje in het meterkastje naast de voordeur klaar staan.

  Gelijk heeft ie trouwens 😉

  1. Honkbalknuppel? Wat lul je nou man…
   Een geweer aan de muur en een blaffer onder zijn kussen.
   Vooral veel extra munitie, kan je altijd weer ruilen tegen een of ander.
   Met point blank is elk probleem opgelost.

   Jongeluy

   1. Ik heb je vaker betrapt op dit soort uitspraken.. drukke praat over wapens en ik weet het.., heeeel veeel munitie. Aangezien je buren tot de tanden gewapend zijn moet je wel ??? Ik vind het een teken van angst en je praat er te makkelijk over. Als je je zooi aan de muur hebt hangen krijg ik helemaal een apart beeld van je.. Anyway als je denkt dat point blank alles oplost ga je nog heel veel leren..

    Ik heb 2 apaches op de kop kunnen tikken voor weinig…., dusss

 3. Inderdaad. De totale samenhang en dus: evenwicht of balans van het geheel. De ijzeren natuurwet die er voor zorgt dat er links bij komt wat er rechts vanaf gaat of andersom en: ‘Alles heeft zijn prijs’ en “De een zijn dood is de ander zijn brood”.
  Tegenover gigantische armoede en schulden staan even gigantische rijkdom en bezit.

  ‘Globaliseren’ en ‘herverdelen’, het credo van de wereldleiders, in
  een mooie verpakking van ‘nieuwe gerechtigheid’, is niet bedoeld als sociale nivellering, maar als een neoliberaal privatiseren van winsten en een socialiseren van verliezen en schulden. Waardoor de tegenstellingen, de verschillen, tussen plussen en minnen alleen maar groter worden.

  1. Grappig dat de naam Mylchreest in het artikel weer eens opduikt. En dan neem ik aan dat dit Paul Mylchreest is, die ik zeer onlangs nog eens tegenkwam in een artikel van Adrian Douglas, maar één ook van GATA. Verder ken ik hem als een schrijver/analist met een open mind. Helaas hoor ik niet veel meer van hem de laatste jaren.

 4. Hoe:
  Interessant misschien hoe ze dit en veel in je Eu tot stand brengen.
  Zo moeilijk is t niet.

  Hoe apathisch – meegaand- gedwee – versufd -door eenvoudige rtlz , media, tv, voorgelogen je omgeving reageert.
  Waar komt dat vandaan en hoe wordt t alsnog veel slechter.

  Je schept ned rtlz banken multinationals doet hen 0,023% belasting betalen en niemand reageert.
  Google heeft tegenover de Financial Times bevestigd dat het over het boekjaar 2012 265 miljoen euro aan belasting betaalt over een winst van 5,9 miljard euro.
  Dat is 0,022% aan belastingafdracht.
  G.Sachs heeft een vestiging in amsterdam en via de de bekende ontduikingsroutes betalen ze nog voor sommige bedrijfshandelingen 4,5 % doch dat moet omlaag.

  Ten tijde van nazi-Duitsland werd fluoride ingezet om de burger dommer, volgzamer en dienstbaarder te maken.
  Fluoride is een bestanddeel van rattengif, basisingrediënten van zowel Prozac als het zenuwgas Sarin en tandpasta en drinkwater.

  Mensen koken en poetsen.
  De gevolgen en effecten van fluoride in je drinkwater- griepvaccins- tandpasta- melk gentechvoedsel zijn mentaal, emotioneel en fysiek aan te wijzen.

  Bij vaccins hoeft de fluoride toevoegingen er zelfs niet op de bijsluiter vermeldt te worden.
  Fluoride in rattenvergif en vele insecticiden roundup- via gentech op je bord- and kills them all bijen –dieren- je intellect, je klieren en je soevereiniteit.
  Lees: Harvard-universiteit: fluoride verlaagt IQ, en fluoride schadelijk voor het brein. Doch Niet alleen fysiek.. nee het gaat hen om meer veel meer .

  Verkalking en daarmee de apathie …van bijv. een klier als de pijnappelklier treedt op wanneer chemicaliën zoals fluoride door het lichaam worden opgenomen en erin afgezet.

  Wat brengt t op: Mensen worden apathisch, ze slikken EU-gen tech economisch en financieel beleid als zoete koek.

  Is nu 2013 ten tijde van eu- brussel fluoride aldus ingezet gelijkend als tijdens nazi- duitsland…?

  De bewijzen stapelen op . Het gehalte aan fluoride in tandpasta is nog nooit zo hoog geweest. Alsook in drinkwater, alsook in melk en vaccins en voedsel.

  Fluoride is meer ….. veel meer als zomaar een ‘ toevoeging voor wittere tanden’….de relatie met de houding – de apathie- het gedwee zijn – het eu-ropa schaap zijn.

  Fluoride is het einde soevereiniteit- ruggegraat – en het gedwee betalen en Accepteren van Bank- Eu instelling Ecb -regels- regelgeving.

  Elke dag een beetje….pure ashkeNazi joodse en jezuitenmethodiek.
  Hoe laat dit velen doen stemmen en klappen als vee: voor de koning- de paus-de rutte en pechthold.

  (Ashke)Nazi’s zijn niet ver… noch in tijd.. noch in methodieken..en werkwijzen.
  Neem je maatregelen anders nemen hun maatregelen jouw.

   1. Hugo,iets meer respect en voordeel van de twijfel voor max29, lijkt me wel op z’n plek.
    Hoe kunt u max29 zijn reactie beargumenteren met meer dan 1 woord?
    Zo niet,ga een puzzel maken van 100.000 stukjes.
    Domme 1woordige reacties slaan nergens op.

  1. Ik had hal zo’n hekel aan tanden poetsen dus ben ik er nu echt klaar mee..
   Max , bedankt.. ik had die klok wel eens vaag horen luiden…, maar heb nu de kerk gevonden..

   Een grote vraag die ik dagelijks heb is ; Hoe kan het dat het maatschappelijk nog zo rustig blijft met zoveel werklozen , huis uitzettingen , onrecht en verwarring..??? noem maar op ! Alles komt op een gegeven moment over je heen ,de grond slaat weg onder je voeten en achterblijvend met een restschuld..
   En er gebeurt eigenlijk niets…. Geen verzet , geen vereniging , geen protest….TOTAAL GEEN BEWEGING.

   Zelfs onze toch nuchtere boeren gooien de handdoek in de ring. Per dag verdwijnen 5 boerderijen in Nederland en de regelgeving wordt steeds strenger en kostenplaatjes hoger. Totaal geen waardering voor die sector !
   Maar waar in de jaren 80/ 90 de boeren nog eens massaal met groot materieel Den Haag in trokken en of rijkswegen afsloten protesterend tegen nieuwe regels laten ook zij het na de MKZ , varkenspest, vogelgriep moordpartijen maar gedwee over zich heen komen..
   Eens altijd zo strijdlustig , nu suf geslagen en moe..

 5. “Wie niets te verliezen heeft, is tot in elke cel gemotiveerd, om naar het betere te zoeken. Net zoals onze voorouders dat ooit deden. Toen nog zonder internet, smartphones, gps, containers en snelle boten.” Jawel, onze voorouders deden dat ook maar ZONDER een sociaal wansysteem aan de overkant van de plas om je “zomaar” een huis, geld, kledij, onderwijs, gezondheidszorg GRATIS te beschikking te stellen. Waar is de ruggengraat van het “Westen” gebleven zeg? Allemaal als kwezels kaarsjes aan het branden op het altaar van de trado-politici? Kweek “ballen” zeg.

  1. Er zijn te lang socialistische regeringen geweest,dat maakt een mens afhankelijk van de staat,en denkt niet meer voor zichzelf.

   1. …en sterkt diezelfde staat bij monde van haar regering in haar overtuiging dat “de gewone mensjes” niet zonder hun paternalistische ambtenarij kan functioneren.

   2. Nico, beste ziel.
    Je hebt waarschijnlijk nog een baan.
    Je denkt,dat je dit tot aan je AOW houdt.
    Tot het moment, dat men jou ook niet meer nodig heeft (n.v.n.).
    Dan zal jij waarschijnlijk een heel ander liedje gaan zingen.
    Waarschijnlijk ben je net zo’n grote egoist als “weet niet veel van het Universum”.
    Probeer te denken in het gezamelijk een betere wereld te creeren, met zorg voor elkaar.
    Dan worden veel misstanden opgelost.
    OP een zeker moment zul je wakker worden.

 6. Ik begrijp de reactie van de trol. Werken voor de overheid denhaag- brussel –bank en hun banken systeem is verleidelijk. Joden als bankier Christenen als Schijnheilige.

  Als je je inspant voor onwetendheid- het tafelblad- het instand houden van huidige financiële manier van Eu-werken waarin Banken absolute macht hebben en alles doen om deze in stand te houden en verder uit te breiden. Voor onwetendheid – niet weten van- is de werkzaamheid van fluoride in de hersenen erg handig.

  Hut ab.
  Je ziet een revival van paus – koning – Eu- gezag afgedwongen door Brussel DenHaag.
  Het heeft iets van de middeleeuwen in zich. Nu staan dezen in dienst van hun banken-fin.systeem. Het juichen voor de koning en premier paus heeft meerdere functies doch dienen huidige banken en hun geld-creëren het meest.

  Zie Ingenieur: Het monetaire stelsel is bedacht door mensen (1%) voor –ten koste van- mensen (99%). Net als religie etc. Het is medebedacht om mensen onder controle te houden – slaaf van het bankiers –Bankensysteem.. ect …

  Lees: Geldcreatie mainstreamen. In Economie
  Voor degenen die willen weten wat het verschil tussen het nationaliseren van banken – zoals we met SNS en ABN gedaan hebben – en het nationaliseren van de geldschepping is – wat volgens mij de echte oplossing is – verwijs ik graag naar het artikel nationalize money, not banks van Herman Daly…..etc etc.

  1998 was een zwart jaar uit de geschiedenis van Nederland. Wim Kok en Willem Vermeend tekende de overdracht van gelddrukken ned. overheid over aan Eu. Om deze daad te bekrachtigen is 1000 kg goud direct aan het IMF overgedragen . Waarom beiden te samen.?
  In 2002 nog eens een extra 552 kg.
  Sinds 2002 is de Fluoride kraan in Nederland wagenwijd opengezet. Dat is niet voor niets. Eu-jaar of Fluoridejaar.

  Apathisch – meegaand – gedwee – versufd – door….de 4 kernwoorden uitbelicht. Om hun fin.syteem in stand te houden is en wordt fluoride ingezet.
  Onwetendheid het tafelblad… zie hier de 4 poten.

  Indien je bovenstaande met elkaar verbindt zie je zo dat fluoride pure noodzaak is. Zonder fluoride e.a. ‘hulpmiddelen’ gen tech komen Ze er niet. Beiden vervormen dus vernietigen je DNA. Alleen zo houden Ze de huidige status in tact.

  Gooi je fluoride eruit dan doe je dus veel meer – voor jezelf – ook voor welzijn en toekomst je fam, vrienden en medeburger.

  Tijdens WWII waren slechts 80 miljoen mensen nodig om tot een Rijk te komen.
  Nu zijn er 550 miljoen eu-versufte nodig voor Hun Rijk -hun systeem–en het -in stand te houden en – uit breiden-.

  Je ziet de tandpasta-reclame voor stralende witte tanden niet voor niets in alle eu landen op tv. Via de slijmvliezen in de mond gaat deze direct naar de hersenen.
  Door vaccins en ons water gaat deze direct ook nog via het bloed naar de hersenen. Is daar even over nagedacht.

  Elk eu- land nu ook een kerk-mis moet uitzenden op zondagmorgen.
  Wat Fluoride doet kan ook een geloof in meedoen.
  Beiden ondersteunen elkaar zeker als religie nu in en voor een bepaald doel wordt ingezet.
  Dat de lezer dit niet mag weten en zien is duidelijk.

  1. Correctie: Je ziet de tandpasta-reclame voor stralende witte tanden niet voor niets in alle eu landen op tv.
   Fluoride.. via de slijmvliezen in de mond gaat deze direct naar de hersenen.
   Fluoride in vaccins en ons water gaat deze direct via het bloed naar de hersenen. Is daar even over nagedacht.

 7. Er is veel meer Goud weggeven d.w.z voor de buitenwereld ‘ verkocht ‘ aan het IMF.
  Als de Ned overheid er officieel een euro heeft heeft gehad is het geboekt als verkocht. Daarmee komen er geen politicie en dnb-ers in problemen.

  http://www.zerohedge.com/news/dutch-central-bank-answers-10-questions-about-its-gold….
  DNB spreekt hier over 1100kg….doch herhaalt alleen wat al door een journalist is gemeld.

  Alle cijfers/hoeveelheden zullen zijn gemanipuleerd sinds google e.a. verboden of gevraagd is deze niet te vermelden.
  Archieven FD en ministerie geven meer.
  Executive Order 6102 verbiedt dat pensioenfondsen in Ned goud mogen hebben.

  O.a de amerikaanse overheid is enige land welke bijv. vetorecht heeft m.b.t de acties van het IMF. Je kan amerikaanse overheid GSachs& friends niet scheiden van IMF.

  Als ik een organisatie als criminele organisatie zal bestempelen is het deze.
  De 1000 kg en later nog twee zendingen aan het IMF zijn van Google weggehaald en kan je via FD opvragen of archieven van ministerie e.a. misschien nog opvragen.
  In 1998 stond het openlijk vermeldt als actie om ons begrotingstekort te dekken.

  Het feit dat we meer goud hadden als andere C.Banks en dat als motivatie en reden het daarom dan maar weg te geven is helemaal van de zotte. Ze liggen dubbel van t lachen na zo een interview.

  1. Sorry voor de late reactie, maar ik was met vakantie en totaal onbereikbaar op een ver tropisch eiland.
   Dit zinnetje komt bij het WGC vandaan: 5. EMI: European Monetary Institute. From 1979 all EU members deposited 20% of their gold and foreign exchange holdings with the EMI in exchange for Ecus (European Currency Unit). These swaps were unwound at the end of 1998 and the gold concerned returned to EU member countries.
   Deze zaken heb ik inderdaad aan de hand van de cijfers van het WGC kunnen verifiëren voor wat betreft goud. Sinds 1999 hebben we tot op heden (2012) nog eens in totaal 410 ton verkocht (?).
   Vreemd genoeg wordt er verder met geen woord gerept over terugbetaling van foreign exchange holdings.
   De ca. 1500 kg waar jij over spreekt zijn in dit geval echter peanuts en het verhaal van Vrijspreker is zeker op diverse punten op zijn minst onduidelijk, gezien vanuit beiden zijden.

 8. PG View:……While central banks are always quick to dismiss the importance of gold; the truth is, that he with the most gold gets to make the rules.
  Klasse .
  http://www.usagold.com/cpmforum/2012/04/23/the-hidden-role-of-gold-at-the-imf/

  China Rusland India e.a. beseffen dit in ieder geval.
  Ze kopen nog veel te weinig goud.
  Beter als Nederland d.w.z door niet-wetendheid -dom gehouden ned economen, media.
  Brazilie verkoopt ook veel te veel eigen goud.

  Als pensioenfondsen al geen goud in bezit mogen hebben betekent dit dat ze ‘ rijp zijn voor de sloop’.
  Een pensioenfonds met Goud is te soeverein en fin. beleid en koers te krachtig voor het IMF , ECB en GSachs& Friends.

  Een land Nederland is fin. te soeverein met veel Goud dus afvoeren en naar Wie…? IMF.
  IMF is van Rotschilds GSachs & Friends doch deze zijn er zeer goed verscholen via personen en departementen.

  Goud > soevereiniteit en ruggegraat weg… zo liepen ze dus zo in de armen van eu-ropa.

  GSachs ‘adviseert’ dus nu na rutte zelf en je koning- ook ned pensioenfondsen met en in hun fin. beleid en verdient er miljarden …4,5 per jaar mee.
  Heeft een pensieonfonds Goud dan heeft GSachs-ECB er meer moeite mee. Make the rules. Brussel makes the rules voor je pensioenfonds op deze wijze.
  Bovendien heeft zo USA en IMF ook volledige inzage in alle cijfers, data en geschiedenis van een fonds. NSA zelfs niet nodig

  G.Sachs speelt of kan… nu t gelijke spelletje met en in onze pensioenfondsen spelen als zij ook in Griekenland deden om toetreding tot Eu en euro te bewerken.
  Dit is misschien wel hun eigenlijke werk. veel van de rest is buitenkantje.

 9. http://www.angelfire.com/az/sthurston/fluoride.html

  Zie het toepassingsgebied.
  Fluoride…..afstompen…neutraliseren… je de rug breken.

  H. Kissinger:
  “ The Greek people are anarchic and difficult to tame.
  For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform.

  I mean, of course, to strike at ..their language,… their religion,… their cultural and ….historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East.”

  Mag ik op de mogelijkheid wijzen dat wat Fluoride in het Griekse drinkwater, tandpasta, vaccins, e.a toch wel erg gemakkelijk is en niet-ontdekt zal worden.
  Als hulpmiddel om ze onder de eu-duim te houden. Hun rug te breken.

  Je kan t niet meer in hun ventilator strooien doch in de schoepen van de het drinkwatersysteem-rad veel handiger. Kleurloos.. reukloos… wie doet je wat ?
  En.. je hebt een aantal mietjes over… om voor je te werken , volop Ja en Amen – knikkers

  (Wat is er toch veel verandert hè… onder de ‘ bezielde waterleiding’ van de ashkenazi’s .)

  Ben in Griekenland geweest zijn de Apathie..volgzaam aan…hopeloosheid.. armoede… geen middenstand meer.. winkels over de kop.. leegstand…grote beelden 10mtr hoog in de haven welke als schroot worden verkocht – strike deep in their cultural roots- voor Frau Meurkel… het leven is zwaar en velen worden niet oud.

  Het feit dat dit zomaar geaccepteerd wordt is al opmerkelijk en wijst of kan wijzen richting Fluoride dubbele portie.
  Hiermee voorkom je ook o.a. onlusten- opstandjes- protesten – demonstraties dus verzet…ect..allen tekenen van tonen ruggegraat.

 10. Hier bij ons in Brabant lacht watermij. Brabantwater om Fluoride om dat deze stof sinds 1973 niet meer extra wordt bijgevoegd aan het drinkwater.

  Al het drinkwater wordt ook geproduceerd uit grondwater. Grondwater meestal afkomstig van neerslag. Ook overstorten van rioolwater wordt veel gebruikt. Alsook water van mest van boer en champignonkweker.
  http://www.archieven.nl/nl/zoeken?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=235&miaet=1&micode=1490&minr=10238087&milang=nl.

  Herkomst en gebruik
  Fluoride komt in grond- en oppervlaktewater voor. Het gehalte in grondwater kan, afhankelijk van de samenstelling van de bodem, oplopen tot enige honderden microgrammen per liter.
  Fluoride in oppervlaktewater is afkomstig uit industrieel e.a. afvalwater.
  Fluoride wordt gebruikt bij de productie van aluminium, glasvezels, kunstmest, bakstenen, tegels en keramiek.
  Fluoride en fluoridezouten is aanwezig in lucht, water en voedsel.

  De totale dagelijkse inname wordt geschat tussen 1,4 en 6,0 mg.
  In warm water zitten vaak resten uit de boiler geiser en leidingen zijn een goede bron van zware metalen.

  Fluoride
  •Grondslag norm: gezondheidskundig
  •Normwaarde Waterleidingbesluit 2001: 1,1 mg/l
  •Richtlijn WHO 1993: 1,5 mg/l

  Het lacherig doen omtrent fluoride is veelzeggend. Alles onder Who norm is goed. Wie is de WHO zie de pandemievaccins van rvim.
  Doch beter als rotterdam. Deze drinken water vanuit de biesbosch.
  Deze is rustgebied water van o.a de Maas en de Rijn.

 11. Interessant water .
  Hier bevindt zich de coca cola fabrieken Dongen.

  Blijkt dat deze het water voor de cola vanuit een diepte van meer als 123 mtr opzuigen.

  Dat water smaakt fantastisch.. een genot.
  Nu weet dat cola alleen daar een fabriek plaatst waar er kwaliteit aan diep grondwater is.
  Op deze diepten komt het water vanuit de ardennen.via o.a. steenlagen gezuiverd.
  Ze betalen geen cent belasting en de hoeveelheden zijn giga.
  Het succes van cola is de kwaliteit van het water.

  Ze gebruiken zeker geen grondwater als er bij ons uit de kraan komt.
  Ze doen in alle eu-landen en betalen nergens. Jij mag.

 12. Het gaat uiteraard niet allen om Fluoride en de fluoridezouten doch het bewezen effect van afstompen alles maar accepteren… en zeker niet protesteren… demonstreren d.w.z. reageren is essentieel.

  Het water hier heeft bijv. een te hoog gehalte aan glyfosaat.

  De urine van vijf op de acht Nederlanders bevat glyfosaat, een gif dat -..onder meer…- in bestrijdingsmiddel Roundup wordt gebruikt. Onder meer… nog meer…

  Met 63 procent zit Nederland boven het Europese gemiddelde van 44 procent. Dat concludeert Milieudefensie op basis van onderzoek naar 182 urinemonsters in 18 landen.

  Brabant water hier lacht ook om aanwezigheid en te hoge concentratie glyfosaat. Mijnheer we controleren allen op de hardheid en

  Buiten fluoride en glyfosaat zijn er o.a de Onderzoek van Markt, programma van de Norddeutscher Rundfunk, komt met het resultaat dat regen- en drinkwater, zelfs de honing vervuild zijn met microscopisch kleine plastic deeltjes.

  Deze plastic deeltjes onder andere afkomstig zijn uit huidverzorgingsproducten zoals scrubmiddeltjes, douchegel en o.a. tandpasta.

  Alles komt in het oppervlakte c.q. grondwater terecht en er wordt niets uitgehaald.

  Als RoundUp -RuimtOp al in de urine zichtbaar is dan – dit geldt voor in onze grote steden zelfs voor – 9 op 10 inwoners-.

  Dan wordt het interessanter de psychische gevolgen van RuimtOp eens te onderzoeken. Alleen in de VS is een onderzoek gedaan doch de effecten van RoundUp is daarin niet onderzocht.

  Dat je er afwijkingen in hart en bloedvaten, hormoonklieren als Hypofyse en Epifyse schildklier, neuronale processen en kanker van krijgt is logisch.
  Bij dierproeven werd dit na 6 maanden duidelijk.
  Dat veel nederlands te dik zijn en immer dikker zullen worden is 100% gegarandeerd.

  Een zeker effect is dat mensen geen zelfstandigheid , soevereiniteit en ruggeraat ontwikkelen doch weerloze speelballen worden van film -pizza -domme praatjes politici- banken-media- ned1,2, een paus etc ect.

  Enerzijds willen ze mensen van de gezondheidszorg weg en af , vanwege de kosten, doch de voordeur staat waagwijd open. Ook dit weten ze nu in Brussel doch….jij betaalt altijd in hun systeem dus ze lachen erom.

  Merk op hoe niet – reageren of niet -meer-kunnen-reageren heerst. Eu is een dom-braaf pootjes geven geworden….

  En dat zal zo vrij gemakkelijk zich verspreiden op ander gebied.

 13. Rien ne va plus…. is perfect gekozen..

  Als het balletje — Jij — door Brussel in de draaiende carousel is geworpen wordt je wat duizelig -apatisch – gelaten – etc ect gemaakt. M.b.v. hun middelen hierboven extra gemakkelijk.

  Je rolt er n.m. tegendraads in ….en kan geen kant op d.w.z . wachten tot hun draaischijf is uitgebold en – dat gaat niet meer gebeuren-.
  Vogeltje voor de kat ( Banken pinokkio politici multinationals media)

  Met veel gif e.a. rommel in je koffie, thee, avondeten groentes granen, brood , tandpasta ,vaccins,
  Je vermogen te reageren op, je spaargeld .. pensioen, je gezondheid en gezondheidszorg, banken en hun geldsysteem,

  Dus zie zo moeilijk is t niet …en als je niet reageert of verhindert wordt of kan om te reageren… rjjp voor (een eenvoudige) Eu-sloop.

  Te zien waar je staat en hoe ervoor staat …geeft je keuze mogelijkheid.

 14. Je bent jarig vandaag..neem er nog een ..sante.

  Spitwerk naar de effecten van Roundup –Fluoride, Poea, nog veel giftiger en dodelijker -dus bewust weggelaten-en een 20-40 tal andere gifstoffen in je water, thee, koffie en eten in relatie met hoe gemakkelijk een banken- multi unie tot stand komt.
  .
  Aangezien glyfosaat, Poea , fluoride zouten e.a. een systemisch middel en zijn, dat werkt via de gehele plant, is het niet verwonderlijk dat de stof ook in de plant achterblijft. Alsook in ons.

  Afbraak in planten en mens is gering, daarom werd de in ons voedsel maximaal toegestane hoeveelheid glyfosaat door de overheid de afgelopen jaren tot het 1000-voudige verhoogd.
  1000 voudig…
  Opvallend hoge hoeveelheden glyfosaat/Poea zijn sinds 1994 toegestaan in voor consumptie bestemde diverse granen (tot 20 mg/kg) -brood dus pasta pizza en runder- en schaap (2 mg/kg).
  e.a.

  http://home.wanadoo.nl/natuurverrijking/publicaties/glyfosaat.htm/

  Reactie van een vriend :.. ‘ kan en mag ik stellen dat je eraan gaat doch hoe is nog veel erger als tijdens de ontbossingen met agent orange (roundup voorloper) en of WWII.
  Je kan of gaat nu langzaam…traag…vet …in apathie ..onder hun pillen.. versuft door zodat er maximaal aan je verdiend kan worden’..
  Ook je gezondheid is zo een hapklare brok voor je Eu-ropa.=banken en multinationals
  Vet is dubbel zo negatief omdat je daar al t gif in opslaat en zo met je meedraagt, levenslang.

  Indien je niet reageert… wel. Pinokkio politici en leraren landen tuinbouw school op fin. van Eu-ropa kunnen alleen een impact hebben als er een voedingsbodem is. Rijpe grond principe.

  En nu in de aanbieding RounduP Ultimate… Mons.Hol B.V. De BV betekent ook dat belastingen niet worden geind.
  Doet voor de belastingvermijding/ontwijking naar de kaaiman- eilanden ook wonderen ..een 0,022% als bij Google.
  Dat dit zomaar geaccepteerd wordt is mede ook fluoride glysofaat e.a resultaat.
  Interessant om te zien hoe iemand reageert op melding van de aanwezigheid van giffen in hun eten en drinken. Die reactie bepaalt o.a. hun toekomst- gezondheid- slaafs-sulletje zijn.
  Het Dom onwetend houden als ultimate.

  Lachen of huilen omtrent de reactie BrabantWater, ruim 2,4 miljoen mensen. Ons water voldoet ruim aan de wettelijke eisen….! Als je de wettelijk eisen met factor 1000 tot zelfs 5000 vermindert.. geen probleem. Voor Poea zelfs geen aanwezig. Geen.

  Ze gebruiken en verschuilen zich achter hardheid en zuurtegraad van water en geen extra fluoride als dekmantel voor aanwezigheid, gore troep als meesterwerk.

  Is slaafs zijn is de Ultimate- Eu… je de rug breken… zorg dat je niet eens meer een rug – laat staan soevereiniteit- hebt. Er zijn meerdere manieren om de roundup en gif uit je systeem te gooien. Niet absoluut dus omkeerbaar.

 15. Bedankt voor je bijdragen Max ; ik vrees alleen dat je inmiddels wel blauwe vingertoppen zult hebben. Doe er maar een zalfje op 😉

  Eén ding ben je vergeten in je (goede!) fluoride-verhaal, dus dan zal ik het maar toevoegen : Onder Stalin werd er begonnen om aan het drinkwater in de Goelag-(vernietigings-)kampen (20-30 milJOEN slachtoffers!!!) flinke hoeveelheden fluoride toe te voegen om de inwoners apathischer, gedweeër en dommer te maken.

  Hitler heeft dit ‘waterbeleid’ in zijn arbeids- en concentratiekampen overgenomen omdat het aantoonbaar effectief is als methode.

  Dit zijn historische feiten, lieve mensen.

  O ja, fluoride-opname vindt ook plaats via de huid wanneer je bijv. een douche of bad neemt.

  No shit.

 16. @Ktm ook jij bedankt.
  Je ziet hoe gemakkelijk Ze het zich maken. En hoe…..het wordt super ..of mag ik zeggen.. Uber stilletjes gedaan en gehouden.. Typerend ook Ueber-methodiek voor een eu-unter… ( weinige begrijpen hun positie en plaats in een Eu )

  Buiten Fluoride welke gehalte nu ver boven de norm uitkomt van 1,5 mg/l
  Fluoride: • Normwaarde Waterleidingbesluit 2001: 1,1 mg/l
  •Richtlijn WHO 1993: 1,5 mg/l

  Fluoride is een lastige omdat ze niet alleen via drinkwater en tandpasta binnenkomt doch ook via voeding, dranken.de huid .e.a.

  De totale dagelijkse inname wordt geschat tussen 1,4 en 6,0 mg
  Deze 6,0mg geeft zeker gegarandeerd afstompen – een leider zoeken en volgen – vooral niet demonstreren- protesteren- reageren.

  Aan het gedrag van een Griek kan je duidelijk zien hoe velen onder fluoride en misschien meer gifstoffen toevoegingen in eten en drinken zitten.
  Versuft -apatisch- gebroken -geen ruggegraat meer- zo kwamen ze op mij over.

  Fluoride- kwik -bromium e.a alle metalen werken op specifieke wijze in.en geven een bepaald gedrag. zeg afgestompt .. lager IQ e.a. als resultaat.

  Glyfosaat is een organische fosforverbinding die als niet-selectief systemisch totaalherbicide zeer ruim toegepast wordt.
  Ook systemisch dus verlaat plant of jouw haast niet tenzij je bijv Kelp neemt of chorella e.a.in sterke verdunning.. hoge potentiering .

  Teveel org. Fosfor heeft ook mentaal, emotioneel en fysiek aan te wijzen gevolgen zeker de apathie ..burned out gevoelens, onverschilligheid, traag van begrip categorie.
  Gaat ‘goed’ samen dus alleen niet voor de eu burger.

  Er is heel goed over nagedacht omdat het traag gaat, elke dag iets minder door meer ….vrijwel onzichtbaar, onopvallend, slinks.

  Het Poea in roundUp is direct kanker dus daar heeft de buurman- multinational veel ‘ profijt ‘ van.

  De vraag: is o.a. Poea in RounduP gedaan voor de onkruid of….om een bepaald effect in mensen of met de eunter-er te bereiken ?

  Doch als je weet, onderzoekt, waarneemt kan je reageren.

  1. @Ktm… ook lachen om de effecten van o.a glyfo …fluo …lo..e.a.
   Was bij een klant die het presteerde om op bedevaart te gaan…
   Naar Mekka nee.. hij was christelijk.
   Hij ging naar Rome… het Vaticaan en zijn hoogtepunt was dat de paus op zondagmorgen voorbij kwam rijden in zijn scootmobiel.
   Op maar een meter afstand….

   Dit gedrag is vlgns. mij mede typerende uitwas teveel bovenvermeldde innames .
   Niet alleen paus doch ook de premier of minister of je koning.wordt opgehemeld .
   Er is gering verschil tussen wat zijn met hun bedevaart doen en de bedevaart voor hun koning en maxim, premier of minister…
   Dus vanwaaruit ….

   1. Ik snap iets niet. Ik mag mij niet verdedigen tegen bas maar al die lange reacties over fluoride mogen wel…
    Biflatie begint meer en meer op een complotters website te lijken.
    Zolang je fluoride niet met grote hoeveelheden inneemt is er niets mis.
    Sterker nog, mensen met een tekort aan fluoride hebben zwakkere tanden.
    Is al decennia lang bekend en opeens moet dat door complotters weer worden betwist. Net als al die onzin over vaccins.
    Godzijdank hebben onze kinderen geen polio meer om een ziekte te noemen die dankzij vaccins kan worden voorkomen.

 17. Duitse deelstaten: geen glyfosaat bij afrijping

  Berlijn – De Duitse Bondsraad wil dat er een verbod komt op de inzet van glyfosaat als afrijpingsbevorderaar in de granenteelt.
  Het voorkomt ook dat de plant enzymen kan aanmaken die de plant nodig heeft om water op te nemen. Daardoor verdroogt de plant, inclusief de wortels.

  RuimtUP in volle glorie en op meerdere fases in de groei en..en… rijping ingezet en dus op je bord. Beter meer ..vers van Hun pers.
  In een kilo tarwe of rogge is momenteel 100 maal zo veel toegestaan: 5 mg. In gerst, haver en soja -het residu in soja werd verhoogd in 1996, toen de genetisch gemanipuleerde soja op de markt kwam- is de maximale hoeveelheid glyfosaat vervierhonderdvoudigd tot 20 mg/kg.

  Werkzamestof glyfosaat Roundup

  -De “niet-werkzame” bestanddelen worden geheim gehouden, maar in het voorgaande is beschreven dat Roundup ook polyethyleenamine (POEA) en de verontreinigingen 1,4-dioxaan en N-nitrosoglyfosaat bevat.

  Deze geven in dieren binnen twee maanden definitieve kankers d.w.z zonder kans op genezing .
  Uitgave: NatuurverrijkingTekst: Kees Beaart Illustraties: Fred Teunissen.Lees: Ir.Ing. W.W.M. Brouwer.

  Beter lijkt je brood als eerste van biologische teelt evenals havermout-vlokken- graanproducten-pasta spahetti …
  Feit 9: In het drinkwater van Rotterdam (dat wordt gewonnen uit de rivier de Maas/Biesbosch ) is een paar jaar geleden een concentratie van Glyfosaat aangetroffen die 6x zo hoog was als toegestaan. 6,6 Mg/lt. Dus met 6x deadly dosis POEA& Co.

  De website van natuurverrijking is de enig site in heel Nederland welke melding durft te maken van:
  A: Poea,
  B: 1,4 dioxaan en
  C: N-nitrosoglyfosaat.

  Waarom zitten deze deadly 3 Überhaupt in RuimtUP…?

  Zie je wat Kwaliteit is en betekent in je Eu en waarom je dit nodig is om te overleven-
  Hun Eu-ropa te overleven.Weet waarom en hoe te reageren en dat bepaald je eu-ropa toekomst –gezondheid en van je vriendin- fam- vrienden en mede eu-ers.

  Zichtbaar ook waarom Mon. en RoundOp producenten het helemaal niet erg vinden als er over glysofaat wordt geschreven.
  Dit houdt n.m. de Deadly Drie: verborgen, uit het daglicht.

  Doen die het dieperliggende… meer verscholen ashkenazi/Ueber en Jezuïeten Eu-werk….? Tonen ze ook hier hun ware gezicht…?

  En.. stel dat ik er niet zo heel ver naast zit …..

  Wat kan je zo al niet met ons drinkwater…….eufielen kweken, bedevaart gangers,kanker, ziekten, apathie, versuft , gedwee ,slaafs zodat je betaalt…de euambtenaar met 42.000 per maand , heffingen –belastingen, banken redt…

  Ja veel ..heel veel.
  Laat het water niet tegen je werken. Wordt meester dus soeverein. Water is een machtig wapen.

  Aan inzicht onderzoek studie en erop reageren door…dat hebben Zij niet graag.
  Dan mist het Zijn doel en wordt Water weer tot nut van de mens.

  Je en mede eu-er kan of gaat nu traag…vet …in apathie ..onder hun pillen.. versuft…slaafs..
  zodat er maximaal (heffingen belastingen redden van banken z.g. landen) aan je verdiend kan worden..
  Meester.. koekje eigen deeg i.p.v slaafs=unter.

  Het beantwoord volledig aan traag..sluw..sluiks hand in hand met fluoride e.a.zware metalen die de geestesgesteldheid kweken van apathie…accepteren van. De enig juiste voor Hun doel.
  (…Heavy metal is misschien niet voor niets een muziekvorm deze eutijden. Het wordt je zwart voor de ogen…)

  Over glysofaat wordt af en toe wat bericht dus opslaan serie natuurverrijking is zo gek nog niet, herlees..
  de Deadly Drie mogen niet in rtlz,nu, media ned 12 naar voren komen.

 18. Daar er nu 9 op de 10 inwoners grotere steden duidelijke resten van roundup met giffen als Poea 1,4 dioxaan en nytroso. in hun urine hebben en in de steden het fluoride gehalte zeker de 6.0mg/l zal halen volgende hulpmiddelen om wat te lozen.

  Op ons platteland zijn er 4 op de 10 welke teveel roundup in hun urine hebben gestaafd.

  Als je je drink en kook water zuivert bijv. met omgekeerd osmose apparaat welk wij gebruiken is ook t volgende te overdenken

  Om teveel aan fluoride weg te werken is een beproefde methode de inname van Kelp bijv gemalen en Chorella.
  Verder zeer effectief in combinatie met Iodine C30- C200–CM-en C10M.
  Deze in deze volgorde met een tussentijd van twee maanden.
  om het middel zijn werk te laten doen. Geen koffie in de 1ste dagen inname is een must. Onze eigen ervaring.

  Om de RoundUp uit het systeem te werken is het nog een verder zoeken in gang doch Kelp en Chorella zijn top.

  Bijna geen nederlander beseft en snapt de gevolgen en consekwenties ervan omdat de verslechteringen, achteruitgang op mentaal- gevoelsmatig -en fysiek vlak traag gaan ….elke dag een beetje.. minder energie of somberder ect ect.
  Na 40 ste jaar slaat t toe steeds harder en dieper doch door geleidelijke verslechtering en vermindering van.
  Velen begrijpen niet dat ze ‘opeens’ kanker of andere klacht hebben.
  Opeens.. bestaat niet.

  Er is geen enkele aandacht t voor de oorzaak innames, de gevolgen
  zijn z.g. mysterieus.
  Sterker nog het mag er zelfs niet opkomen of in een tv programma gemeld. Dat is helemaal treffend dus het is een bewust gekozen richting.

  Of je reageert of je kan niet eens meer reageren.
  En treffend dat juist reageren door o.a. fluo. wordt platgeslagen.

  Er is goed overnagedacht en wordt niet in je voordeel ingezet..beter je bent hierdoor alleen omzet en ook ziekte of klacht levert hen meer op als je gezondzijn.
  Met kwaliteit heeft die Eu niet iets van doen… ook op dit vlak.

 19. Gooi nog eens vol…je bent schone slaper/oranjefan/eu-er.

  Waarmee…?
  In Argentinië hebben ze: Burundanga
  In Brazilië de: Good Night Cinderella.

  http://www.bing.com/videos/search?q=conor+in+brazil+scam+city&qs=HS&form=QBVR&pq=conor+in+brazil+&sc=1-16&sp=1&sk=#view=detail&mid=8D

  http://www.bing.com/videos/search?q=conor+in+brazil+scam+city&qs=HS&form=QBVR&pq=conor+in+brazil+&sc=1-16&sp=1&sk=#view=detail&mid=064A596CDC2B8BE70308064A596CDC2B8BE70308.

  De Argentijnse is superieur daar je binnen twee minuten voor twee dagen buiten bewustzijn bent, de Braziliaanse doet er 15 minuten over om je voor 48 uur totaal van de wereld te helpen en houden.

  Hier in Nederland lachen velen om de trucs van de Argentijnse en Braziliaanse. Doch Glysofaat&Fluoride = Burundanga.
  De Nederlander benevelt en is reeds onder de wol.
  G.night Cinderella: Wat slaapt-ie toch zacht en zoetekes…doch heeft niets meer behalve schulden.
  Na uitleg en bewijs Monsanto &Eu- Burundanga// G.night.Cinderella werd het stiller.

  Glysofaat&Poea en Fluoride doen precies t zelfde….. alleen trager.
  Monsanto & Eu doen er 20 jaar over 10 jaar …
  Fluo&Glyso toevoeging doet domweg/apathisch/gedwee accepteren.

  Slaafs is beter gekozen als slaaf. Een slaaf is dit niet uit eigen keuze hij wordt gedwongen.
  Slaafs daar ben je nu zelf geheel verantwoordelijk voor.

  Kijk naar onze willemA en zijn moppie Argentina.
  Heeft een bijstandsuitkering van 117 miljoen per jaar . Betaalt geen btw- inkomstenbelasting- vermogens belasting- erfrecht. Niets.Vermogen 18-22 miljard en goud.
  Hij zit eigenlijk nog in zijn luier en loopt er de gehele dag in rond en mensen juichen.
  Een Glyso/fluor-Burundanga vrije heldere Nederlander zou deze toestanden en situaties vermijden.

  Besef hoe en hoe gemakkelijk global governance tot stand komt.
  Er is n.m geen verschil tussen Burunganda’s en Glyso/Fluo/Poea en co. buiten de factor tijd.
  Alleen met Burundanga’s voor de Nederlander gaat t lukken.

  Je weet met wie je te doen hebt en hoe Ze het tot stand brengen.
  De Argentijn en Braziliaans zien er netjes uit en verdienen een 10.000 dollar per avond.

  Een schijntje in vergelijk met wat multinationals banken ecb Imf Eu-brussel ophalen en bereiken.
  Echter: Burundanga/glyso/fluo is onmisbaar voor beiden.

  Je krijgt de Nederlander nooit zo gek en buiten westen zonder deze toevoegingen.
  En het wordt niet beter -als je bewust bent- dat kan niet met de in werking gezette processen, procedures en methodes.

 20. Klapvee – Juichvee – Stemvee

  In relatie inname groep Fluoride/Glysofaat en de media (rtl/ z ned1,2 , brt, ard etc ).
  De media en fluor zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en hebben al van voor wwII een creepy relatie.
  Propaganda – (in de Eu/ Overheid) en Fluoride zijn tweeling. Deze kunnen zonder elkaar niet eens bestaan.

  Het doorgeefluik en de kracht van informatie vindt plaats op biflatie/geen-nieuws/xander/Wtk/ e.a. Door teveel o.a. fluoride herkent een nederlander deze niet eens meer. Vandaar weinig tot niet gelezen.

  De kracht van ned123/rtl/ard/brt/ is vooral propaganda dus Fluoride.

  Fluoride is uitgebreider getest al sinds 1935-in het reich doch in combinatie met glysofaat als fosforverbinding geeft deze versterking in de negatieve spiraal down, zeg afgestompt, apathisch, slaafs, gedwee, depri, aan/onder de pillen.

  Maakt je propaganda ontvankelijk daarmee informatie- bewustworden schuw. Propaganda erin.. informatie bewustworden eruit.

  Er is verband tussen hoe, op wie en voor wie te Klappen – Stemmen – Juichen en de overdaad Fluo/Glyso /Poea innames.

  Daar er in Londen zo bewust fluor wordt aangelengd om de londenaar in de armere wijken te sturen. Zie artikel Boris Johnson mayor of London. Ook de VS zit vol met fluoride. 9/11 kon alleen plaatsvinden door overmatige inname en de media te samen.
  (Bijv. het vliegtuig welke gebouw/ wtc twee invloog was op afstand bestuurd en niet eens van een belettering voorzien (militair toestel, er zat niemand in)

  Wij weten dit dankzij informatie-en wetenschappelijk bewijs, doch achteraf.
  VS (NSA/CIA/FBI ) wisten dit vooraf dus en hoe dit m.b.v. de media en fluoride wel goed zou komen.

  Mensen zijn de gelijke — methode zijn de gelijkende.

  Daar de Ashke-nazi het in jaren 35-45 Duitsland al gebruikte en met heel veel succes.
  De media en fluor zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden.
  Zie de krijsende Duitse vrouwen als hiltler voorbij kwam of zelfs maar sprak.
  Sommigen gingen zo ver dat ze zichzelf en hun kinderen van t leven beroofde als de Snor er niet meer zou zijn. Hysterie en fluor kunnen niet zonder elkaar. Dat brengt naar de relatie hysterie en aanverwanten geestestoestanden/condities met fluoride/glysofaat, ook die nog.

  Vele lieten zich in rusland de benen afvriezen gestuurd door media-propaganda en extra fluoride.
  Nu vallen er flauw of in extase als willemAwaterhoofd /Rutte/Paus/Pechie langs komt.
  Extra Fluoride en juichen – het aanbidden – vereren het beeld van WWII en nu.

  Moet dit leiden naar de Endsieg ?
  Onze trouw aan Eu garandeert de Endsieg . Endsieg is nog nu 2013 een richtpunt banken en multinationals n.m. global governance.

  Lees: https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/ww-ii-en-haar-geldmagnaten.
  Ine Veen. Zie ook prof anthony sutton niet: wallstreet and the rise of hitler.

  Fluo/ Glyso/ Poea & Co. worden (min of meer) bewust in ‘ ruime’ mate toegestaan. En ieder 4/5 jaar weer naar nog ‘ruimere’=hogere dosis mate.
  De hoeveelheid -welke aanwezig mag zijn in -vaak met factor 200/ 500/ 1000/ 5000/ verhoogd. Zie je tarwe rogge haver melk e.a. sla tomaat (Zie relatie sla en tomaat eten en borstkanker bij de vrouw)

  Ook via je groente graan sla tomaten komt extra Fluoride.
  In roundUp zit ook fluoride dus triple.
  Via lobbyen in Brussel krijgt elke multinational dit voor elkaar (monsanto is hier goed in, bayern van Merkel beter, tijdens een diner met betreffend bedrijf door een enveloppe met 200.000 je toe te schuiven).

  De hoeveelheid wordt gestuurd. Dit sturen is een bewust proces. En wordt bewust steeds verder verhoogd.Daar ik in geen enkel tijdschrift een artikel krijg met de vermelding van hoeveelheid en de gevolgen veel te hoge concentratie Fluor in combinatie met Glysofaat en Deadly Drie… betekent of kan betekenen….?

  Je kweekt m.b.v. dezer Klapvee en Stemvee en Juichvee, een unter Eu-ras.
  Klinkt vee zeer denigrerend doch is Hun eu-realiteit. Je bent hun Unterdaan en wordt als vee gezien.

  Mensen worden geconfronteerd met hoe nu Zorg met onze ouderen omgaat in o.a. tehuizen.
  De afgestuurde managers aldaar – figuren als de Jager – allen Nijenrode // R.Tissen -verdient ongeveer 450.000 netto per jaar. Op wie wordt bespaard en waarom met welk doel.?

  Velen denken dat is nog mijn probleem niet welke de ouderen hebben…..vergissing . Dus je bent of kan er veel slechter aan toe zijn indien geen kennis.

  Meeste mede- Nederlander is Stemvee – Klapvee – Juichvee naar gelang het evenement.
  (verkiezingen/ koning /paus/ Eu /rutte /) en dit wordt alleen maar meer.

  Stuur Annabel -zie video arg.van Conor — direct door naar de bilderberg meeting en Brussel.
  Gezond verstand = koekje eigen deeg geven dan leren ze t af.

  De Goedgelovige = overgefluoriseerde/glysofaateerde eu-er zal niet op zoek gaan naar informatie.
  Hij kan dit niet meer. Ze kunnen gooien er zoveel Barandango in als ze wenselijk achten.

 21. Fluo/Glyso en Propaganda.

  Fluo/Glyso in politiek Nsa 2013.
  De NSA/Fbi kan al jarenlang middels een stuk software meekijken met webcams van computergebruikers zonder dat hierbij het lampje van de camera ingeschakeld wordt. NSA registreert dagelijks bijna vijf miljard keer waar telefoons zich wereldwijd bevinden en haar gesprekken.

  En Ze vertellen je nu dat Zij niet wisten dat er ‘terroristen’ de vliegtuigen bestuurde welke…
  Spraken deze alleen via gebarentaal al die maanden vooraf om zoiets te plannen ..? Of misschien op afstand met islamitische koekblikjes of m.b.v. dieren geluiden.?

  Je meedelen – Fluowijsmaken- dat ze niet wisten dat er 4 vliegtuigen uit hun route waren voor een uur, een ervan stort zich op Pentagon wat überhaupt een zinloze actie is.
  Dit verkopen ze alleen aan het komischdom duo FransFluor/GeertGlyso.
  Anders: Mensen met veel te hoge concentratie Burundanga in hun urine en bloed.

  De VS heeft eind wwii veel Duits materiaal en onderzoeken mee naar de VS genomen en bijbehorende wetenschappers.
  Kan t zijn dat er verder onderzoek is gedaan naar toevoeging Fluor/Glyso en deze bemoedigende resultaten hun heeft doen besluiten zoiets als Wtc instortingen te veroorzaken.?

  Deze mogelijkheid lijkt heel groot.

  Ze wisten met vrij grote zekerheid dat het FransFluor/GeertGlyso dit toch niet zouden ontdekken zeker m.b.v de media = propaganda. Ned 123 rtl rtlz ard ect.

  “ If you tell a lie (– Wtc -) big enough and keep repeating it — people will come to believe it.
  It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State’.

  Aldus Goebbels: de toepasser van Fluoride in drinkwater Duitsers.
  Verder: Think of the press as a great keyboard on which the government can play…> NSA . Hoe duidelijk.

  “ Make the lie big, make it simple, keep saying it, and they will believe it ”.
  Wtc doen ineenstorten beantwoord aan alle details: B-S-H-
  Big – Simple- Herhalen van terorrist..
  Wtc was big en simple d.w.z. er recht invliegen and de media laten herhalen en herkauwen : – terroristen..terroris..
  Fluo-Leugens zijn nu visueel. Beelden zeggen meer – hier liegen – dringen dieper door in je onbewuste als woorden.
  Met beelden onder invloed van Fluo/Glyso is liegen zo wereldwijd op de kaart gezet.

  Ik denk dat Nsa Cia BW multinationals en Banken een groot feest hebben gevierd na 9/11.

  Dit zijn enkele overeenkomsten situaties en werkwijze (ashke)-nazi en nsa. Ashke-nazi Nsa G.Sachs Banken groep nog immer gelijkend zijn en Zij alleen zichzelf en toegepaste methoden herhalen.
  Nu 2013: Assad is de boosdoener, AlQuada zijn de goedzakken en bevrijden de het syrische volk.

  De reden dat ze zelfs fan.moslims laten vechten is omdat Syrie een Centrale Bank heeft in bezit syrie zelf en geen schulden heeft: IMF en zijn Centrale bank niet van Rotschild doch van de syrische bevolking.

  M.b.v. Propaganda gaan hier opnieuw moslims zelfmoorders aan de slag en vechten voor Centrale bank van de joodse Rotschild Fed ECB groep.

  Ja zover hebben ze mensen al gekregen door hun combinatie van vervuiling water/ voedsel en propaganda.
  Op zich heel knap. En dat weten ze en plannen meer dan waarschijnlijk van hieruit de volgende.

  Hoe laat je alQaeda meevechten om een rotschild centrale Bank op te zetten in Syrie en veel schulden te maken aan o.a. het IMF…

  Propaganda en Fluo/Glyso: onafscheidelijke helpers RotschildsGSachs Banken multinationals en dus je Eu.

  Ze kunnen niet zonder dus… pootje lichten. Euro en Eu zijn Fluo/Propaganda gestoeld .

 22. Fluo en de operatietafel.

  Welke operatietafel….. die in Brussel van onze NSB-er Rutte Landverrader of in het streek ziekenhuis.
  Eu-Methode : eerste verdoven dan beroven.

  Deze week in het ziekenhuis.
  Wat is verdoven en welke stof gebruiken ze.
  Fluoride de hoofdmoot.

  Als je naar een de tandarts gaat en ziekenhuis gaat en komt verdoven aan te pas dan is Fluo de hoofdstof.
  Elke verdoving gebeurt m.b.v. fluoride. Deze stof is systemisch d.w.z je lichaam slaat ze alleen (op bijv in vet en gevoelige organen borsten buikvet etc en werkt ze er niet uit tenzij je dat bewust gaat doen.

  1 op de 3 Nederlander krijgt kanker, dus jij of familieleden krijgt er mee te maken. En kanker stijgt met 3,5 % per jaar. Door Glyso Fluo.
  Dat suiker aspartaam vetten niet bewegen een zekere rol spelen is logisch.Minder bewegen goed gezien door glyso en fluo heb je echt geen zin ….Apathie, je moei voelen ,liever versufd voor de buis.

  De Farmaceutica doen hun best en zeggen dat kanker spoedig te genezen is.
  Kan je rekenen of liever geglysofateerd en onder de burundanga.

  In gesprek met Pfizer Merk verdeler in ziekenhuis.
  Deze hebben een kankermedicijn welke 7000 $ kost per pakje. 7000$.

  Ik vroeg hem: is het niet verstandiger te voorkomen i.p.v. proberen te genezen.

  Hoeveel tijd – geld- omzet – en pure winst is er aan en mee verbonden bijv. kanker:
  – doen ontstaan m.b.v. o.a. Fluoride RoundUp
  -de onderzoeken
  -de giften van miljardairs- goede doelen- postcode lotterijen – glazen huizen ect ect
  -en nu de z.g. inzichten dat sommige kankers genezen zijn …?

  Hij rekende even snel voor 200 miljard winsten per jaar grotendeels naar de kaaiman eilanden dus geen belastingafdrachten
  Goede doelen geld komt merendeel bij de 8 grote Pharma Reuzen terecht omdat zijn z.g. grootschalig onderzoek doen naar methoden en pillen.
  Die trekken de potten van Goed Doelen –fondsen- giften leeg.
  meer als 1 triljard per jaar —gratis geld—Free Lunch… genaamd in zijn business.
  Dus 80% van het geld aan Goede Doelen komt bij Multinationals terecht.?

  Zie het spel anders ziet hun spel jouw. Alleen mogelijk door en met stevige verdoving anders waren Goede Doelen al reeds doorzien.

  Pfizer \Merk verdeler: We do not like healthy people, they do not add to our business….
  In a certain way It would be a pity if cancer could be cured …but if so we find another one.

  Wat een eerlijk antwoord. Doe er vooral lang over traag en laat af en toe iets eruit voortkomen…

  Het gaat hier om veel meer als fluo en Glyso.

  Dit is het hart van je Eu -Rutte -je koning Banken en Multinationals.
  Waarom loopt je koning in zijn oranje luier in een bijstandsuitkering van 117 miljoen met extra kosten voor feesten partijen reizen > 200 miljoen minimaal en juicht den hollander zoetjes..

  Only Fluo/Glyso – verdoving. De nederlander zit onder de burundanga.

  Al weet hij dit niet. Dat is de essence. Daarom blijft het voortduren en wordt t ‘wat’ meer.

  Door de media/propaganda heeft hij niets in de gaten en ontwaakt met alleen nog meer schulden.

  Door de combinatie van media= propaganda d.w.z het niet mogen plaatsen van artikelen met inzichten hieromtrent en de inname van de fluor en roundup.

  Eerst verdoven dan beroven : eenvoudig en kernachtig.

 23. http://2.bp.blogspot.com/-KIKvXPxL2aE/UC3rkq5qOgI/AAAAAAAAFKs/sWEuPPjG2do/s1600/sheep+and+dog+cartoon.jpg

  Oftewel; hoe houdt ik die ..schaepkes… bijeen.
  Media propaganda en Fluo /Glyso hebben niets met elkaar te maken.

  Goed onderwerp voor een stripboek.

  Wie kan durft en wordt miljonair.
  Zo eenvoudig is t. Wereldwijde verkoop d.w.z het verkoopt zichzelf omdat het in beelden duidelijk maakt wat miljoenen burgers van binnen weten voelen en waarnemen.

 24. Mijn reacties zijn deels sentimenteel en (over)bezorgd. Daar ben ik me van bewust.
  Charlotte Iserbyt – The Deliberate Dumbing Down of America. George carlin Slechts 16.000 mensen kijken en weten.

  Doch je wordt vergiftigd en niet zo misselijk ook. En op niet misverstane Ueberjoodse wijze.

  Door het soort giffen herken je n.m. niet mee dat je vergiftigd wordt en bent in zekere mate.
  Propaganda helpt daarin mee en is er een essentieel onderdeel van.

  Beiden kunnen niet zonder elkaar .
  Onze westerse Propaganda ontwikkelt door Goebbels jaren 1930 tot nu bestaat niet zonder fluor en glyso.

  Propaganda: information, ideas, or rumors deliberately spread widely
  to influence, to mislead to manupilatea person, group, movement institution, nation, etc.

  Dumbing down van je Eu: vervlakking – IQ doen verliezen – dommer maken. Het schaap-zijn kweken.Klapvee stemvee juichvee slachtvee
  dus…

 25. Propaganda in Ueber drive:
  Berichtgeving-media = Fluowijsmaken

  Think of the press-media as a great keyboard on which the government can play…Goebbels. zie de Nsa. Al duidde goebbels het keyb. orgel welke hitler bespeeldde.

  Merkel herinnert zich dus de toekomst. Zie haar DDR verleden en carriere.
  Hitler noch Merkel houden van Duitsland. Ze zijn beiden ijskoud van binnen. Onderschat MEurkel niet. Ze heeft geen kinderen en dat is te begrijpen.
  Een harteloos wijf een mormel zou haar kroost ook gaan vergiftigen.
  (Dat zij haar snor wat lager heeft is menselijk doch deze kan zelfs even strak geschoren zijn)
  Natuurlijk is dit op de man spelen doch maakt meer duidelijk als vriendelijkheid. Die tijd/fase is voorbij.

  Zij laat Fluoride vernevelen in hogere luchtlagen boven Duitsland.
  Ze doet dus excact gelijke als tijdens jaren 30.
  Hoe chemtrails en gewone trails te onderscheiden. Zie o.a. wijwordenwakker.

  Met wat wordt er gesproeid: het enige echte ouderwetse Fluoride
  m.b.v. Propaganda easy meat.
  Heerlijke Eu propaganda van ‘onze’ Lampekapje belg voorop. Al dit zogenaamd economische herstel is gefinancierd, met nog meer schulden. Waarbij de geldpers continue doordraait. Hiermee worden vooral banken en multinationals gespekt. Niet de reële economie waar u en ik in leven.

  Nu wordt de eu burger extra fluoride toegevoegd via de ademhaling. Daar is over nagedacht omdat deze zo direct via de longen in het bloed terecht komen.
  Dat Merkel deze methodieken inzet wijst op..?

  Aan spuiten van Fluoride kan je zien dat in de economie en grootkapitaal Banken =VVD politiek de ongelijkheid is weer is als in de jaren dertig in duitsland en nederland doch geintensiveerd.
  Naom Chomsky: democratie is dood. Het geld regeert.

  Het geldsysteem Banken en multinationals is een Schuldenfabriek en derhalve mathematisch onhoudbaar en onmogelijk te redden. Zie Mario.

  En toch ermee doorgaan betekent …..? En ermee doorgaan kan alleen onder pittige verdoving. Draai terug begin bij jezelf en je naaste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: