Samenleving wil terug naar normaal; weg met de Noodwet

Soms heb ik behoefte om me af te wenden van de harde realiteit om even heerlijk weg te dromen in het verleden toen alles anders was. Of het vroeger allemaal beter was mag iedereen zelf bepalen maar het is een keihard gegeven dat er vanaf 2020 veel is veranderd door het instellen van de Noodwet door onze regering.

Misleid door de media

Een wet die door de Minister van VWS met instemming van de Tweede Kamer noodzakelijk werd geacht om een pandemie te bestrijden. Mede door toedoen van de invloedrijke WHO voelden landen die zijn aangesloten bij de VN (en WEF) zich genoodzaakt om repressieve maatregelen door te voeren om hun burgers te beschermen tegen een “killervirus.” Zo werd door een groot deel van de wereldbevolking corona gevoeld alsof het ebola was. Na 2 jaar coronarestricties zijn we bijna ‘gewend’ aan de beteugelende maatregelen terwijl het idee dat corona erg dodelijk is nog maar langzaam indaalt. De cijfers geven nu aan dat de mortaliteit erg meevalt en dat door de (gesubsidieerde) mainstream media een totaal vertekend beeld is gecreëerd. Totaal onnodig als we de publicaties lezen van onafhankelijke wetenschappers en onderzoeksjournalisten die uit eigen onderzoek de harde cijfers over de coronamortaliteit nogal anders interpreteren dan de gesubsidieerde wetenschappelijke instituten. De overheidsinstituten telden zelfs de coronadoden van 2021 op bij het totaal van 2020. Misleiding van de eerste orde.

Technocratie

Onafhankelijke onderzoekers vergeleken de sterftecijfers met de jaren waarin flinke griepgolven rondwaarden en kwamen tot beduidend andere conclusies dan de alarmerende overheidsinstituten die i.s.m. het OMT veel meer belang hechten aan hun eigen interpretatie die als hoogst urgent moest worden aangemerkt. De ingestelde Noodwet moest gerechtvaardigd lijken maar de harde cijfers doen heel anders blijken. De kritiek op de dictaten van de regering zwelt met de dag. Demonstraties tegen het CTB, de mondkapjes verplichting, de prikpropaganda, de reisrestricties etc., verspreiden zich als een inktvlek over de steden in het hele land. Beelden van konvooien met protesterende truckers gaan over de hele wereld. Protesten tegen dictatoriale leiders die eenmaal aan de macht hun positie niet makkelijk meer afstaan, vooral wanneer door bijzondere gebeurtenissen de democratie is omgevormd naar een technocratie. Een wending die vaak het gevolg is van plotselinge rampen, pandemieën en oorlogen waarbij de centrale leiding niet voor de voeten mag worden gelopen door betweters uit de volksvertegenwoordiging.

Dictatuur

Een gevaarlijke wending in een wereld waar het communisme nog altijd in stand wordt gehouden door grootmachten als China en Rusland. Daar waar de macht ligt bij een klein groepje regenten en de volksvertegenwoordigers zijn samen geklonterd in één communistische partij. Oppositiepartijen worden slim tegen gewerkt volgens de duistere methodes in een dictatuur. Gezien de huidige ontwikkelingen is het hoog tijd om te kijken in welke staat onze democratie verkeert. In een land dat “tijdelijke” maatregelen handhaaft ingevolge de overhaast ingestelde Noodwet. We zien dat Kabinet Rutte 4 hetzelfde beleid volgt als Rutte 3, terwijl anders was “beloofd.” Regeringspartijen volgen uitdrukkelijk de voorgestelde wetswijzigingen die het land moeten beschermen tegen de “ondergang.” Sinds de Noodwet van kracht werd zijn vele gevaren opgedoken die met hulp van de mainstream media worden uitvergroot. Behalve een “pandemie” zien we een klimaatcrisis, zo ineens een energiecrisis, zo ineens inflatiedreiging, zo ineens oorlogsdreiging, kortom alles tegelijk. Toevallig op het moment dat het volk roept om de Noodwet met al z’n beperkingen op te heffen. Met hulp van niet gebonden wetenschappers die met deugdelijk onderbouwde rapporten bij de regering aandringen om met onmiddellijke ingang alle coronamaatregelen op te heffen; zoals in een paar Europese landen al wordt gedaan.

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Niet heel toevallig GB dat niet meer lid is van de EU en Denemarken waar veel EU-scepsis bestaat onder de bevolking. De grote vraag rijst hoeveel invloed de oppositie in de Tweede Kamer nog heeft om verdere onderdrukking te voorkomen. Zal Rutte 4 zich nog bezinnen? Begin januari werd o.a. deze open brief naar de Tweede Kamerfracties gezonden. Er worden nu talrijke oproepen gedaan om terug te keren naar normaal. De verwarring zou zomaar compleet kunnen zijn als op 1 februari de Eerste Kamer tegen het wetsvoorstel “toekennen van de A-status aan Corona” stemt. De TK is lang geleden al akkoord gegaan. Wat nu als de EK tegen stemt? Dan moeten de coronamaatregelen direct van tafel. Zo denk ik als simpele burger die zich niet vertegenwoordigd voelt door de volksvertegenwoordigers. Ik koester veel argwaan tegenover de Haagse regenten en wijs heel simpel naar Brussel. Niet Den Haag maar Brussel bepaalt; daar waar de ongekozen regenten van de Europese Commissie zetelen. En natuurlijk het WEF in Davos. Als de EK toch akkoord gaat met de A-status dan zal het vertrouwen in de democratie nog verder dalen. Dan volgen er meer demonstraties, sociale onvrede en wellicht burgerlijke ongehoorzaamheid aangaande de maatregelen. We gaan het zien.

GW

11 reacties

 1. The actions of the people become manifest in the actions of the rulers. It is not from the divine wisdom that wrongdoers and sinners are made to be ruled by anyone except those like them.

 2. Het volk wordt m.i. bewust afgeleid door de vele krankzinnige maatregelen (COVID, QR, Oekraïne, milieu, stikstof, enz.) van de echte financiële en politieke problemen die de zgn hoge dames en heren in EU en USA gecreëerd hebben. Het zgn democratische Westen is financieel en politiek geheel failliet. Als de massa eens door de gecreëerde onzin heen zou kijken dan komen de hooivorken uit de kast. Het gewone volk wil vrede, een dak boven het hoofd, werk en ETEN. En niet al dat gedonder dat van bovenaf opgelegd wordt. Geen WEF, geen marionetten, geen EU in deze vorm en vooral geen oorlog, waarin weer miljoenen (ook burgerlijke) slachtoffers zullen vallen.
  Maar ja, die politiek hé. Ooit zei een zittende wethouder tegen mij: politiek is vies!
  En de man heeft 100% gelijk in mijn ogen.

 3. ,,Mevrouw de voorzitter. Als de zondvloed komt ga ik naar Nederland, want daar gebeurt alles altijd vijftig jaar later.” (Joost Eerdmans/TK)

 4. Is het niet bizar dat Rutte en Hoekstra, als de hoogste NL vertegenwoordigers, buigend en met koffers vol ‘hulp’ over de loper gaan in Kiev, Oekraïne, een erkende schurkenstaat, mede-verantwoordelijk voor de MH17 massamoord?
  Net als toen wordt er een duister spel gespeeld om Rusland voor het blok te zetten en een oorlog uit te lokken. Want ‘Poetin heeft ’t gedaan’.
  “Maar wij willen geen oorlog”, klinkt het over en weer. Het bekende, valse deuntje ter bevestiging van het tegenovergestelde.
  Hoeveel leugens slikken we nog?

  1. En weer waarschuwt krielhaantje de beer: “Nog één keer en je bent niet meer!” (Zou kriel ‘de onderste steen’ dan tóch gevonden hebben?)

 5. Hallo! Het corona(wan)beleid is toch echt een puur NATIONALE aangelegenheid. Een link met Brussel kan alleen van toepassing zijn op het ONTBREKEN van de EU-regie.
  Daardoor ontstond een onoverzichtelijke lappendeken van totaal verschillende (politieke) benaderingen en maatregelen op het continent, waarvan geen mens meer zin en samenhang ziet. Vergelijkbaar met de oeverloze migratieproblematiek
  De ontstane puinhoop leidt tot een willekeur in de NATIONALE machtspolitiek, waarvan de bevolking het slachtoffer is.

 6. Beste Gerrit,

  Echt Rusland daar bestaat geen kommunisme meer en je zou er keertje op bezoek moeten gaan. Het land heeft haar zaken goed op orde : kleine staatschuld, grote goudvoorraden, voert een onafhankelijke koers. Ook China
  is niet echt een kommunistisch land meer te noemen maar meer een land zoals destijd Italie/Duitsland waar het fascisme samen met de staat zaken doet.

  De EU (ssr) daarentegen is gewoon naar goed kommunistisch gebruik volledig georganiseerd door EU ambtenaren. Alles is centraal georganiseerd in de EU oa dmv ECB, EU pres etc. Het resultaat van dit alles gaan we de komende jaren met afschuw aanschouwen. Deze griep plandemie kwam niet toevallig uit de hemel vallen.

  Beste is om de EU te verlaten nu het nog kan. Zo was het ook in Rusland na de tweede succesvolle revolutie. Kommunisme gaat altijd over tot genocide als ze haar zin niet krijgt. (rusland, china, cambodia etc)

  Hoe kon Biontech dit weten?
  https://report24.news/brisante-fragen-an-biontech-weshalb-ist-cov-19-impfung-im-2019-geschaeftsbericht/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: