Stand van Zaken

33

Beste biflaten,

Daar ik een aantal reacties heb teruggelezen van bezoekers over de situatie bij Biflatie, hier even ter opheldering wat meer informatie. Ik zat afgelopen weken in het buitenland, vandaar dus nu pas mijn repliek op jullie vragen. Dat er vragen zijn begrijp ik overigens goed, want er zijn de afgelopen periode minder artikelen gepubliceerd, dan jullie gewend zijn. Daarom wil ik graag op deze manier wat meer duidelijkheid verschaffen.

Ik heb met heel veel plezier jarenlang bijna fulltime aan Biflatie.nl gewerkt, maar sinds een aantal maanden heb ik significant minder tijd beschikbaar om het geheel te beheren en te controleren en om meer content te produceren. We hebben een aantal jaren meegemaakt, waar jullie ook aan refereerden in de reacties van dit artikel, dat er hier elke dag 3 of 4 artikelen verschenen. In ruim 4000 artikelen is, vaker dan eens, door verschillende mensen beschreven wat er ons inziens niet klopt aan ons huidige monetaire systeem, de wijze van informatieverstrekking via MSM en andere instituties, de penibele staat van de huizenmarkt, om over alle derivatenbubbels, de door de HFT gestuurde beurzen en edelmetaal manipulaties nog maar te zwijgen. Ook over een Grexit schrijven we al vanaf 2011, het bankroet van Griekenland is inmiddels dichterbij dan ooit

We waren toentertijd met een grotere groep auteurs. Een aantal zijn wegens verschillende redenen gestopt met schrijven. Tevens had ik in die jaren veel meer tijd om aan Biflatie te werken. Daar mijn 2 bedrijven inmiddels erg veel tijd en energie vergen, heb ik er bewust voor gekozen om me hier meer op te gaan focussen. Die keuze hield ook in dat er minder tijd beschikbaar zou zijn voor het schrijven van artikelen en het bijhouden en redigeren van Biflatie.nl. Ik wilde er echter niet meteen helemaal mee stoppen, maar hier op een lager pitje mee verder gaan. Ik ben me echter ook bewust van het feit dat bij het concept van Biflatie.nl een actievere aanpak wenselijk is.

Momenteel ben ik dan ook in gesprek met een partij die er open voor staat om het beheer over te nemen en actiever bezig te zijn met Biflatie.nl. Als hier meer over bekend is, zullen jullie dat zeker horen. Ik hoop dat ik op deze manier wat meer duidelijkheid heb kunnen geven over de minder actieve periode van de afgelopen tijd en mochten er vragen zijn, stel ze gerust.