SYN CITY Nummer 1 Collectie door succesvolle Binance IGO

Singapore, SingaporeSYN CITY, de allereerste maffia-themed metaverse game op de blockchain, heeft deze week nieuwe records gebroken, met de notering van hun in-game tokens en activa, in wat een van de meest succesvolle IGO’s tot nu toe is geworden. SYN CITY lanceerde zijn IGO op het Binance NFT-platform, met verschillende in-game verzamelingen, en werd overspoeld met meer dan $ 3,5 miljoen USD in volume minder dan 30 minuten na de lancering. Vandaag SYN CITY is gerangschikt op nummer 1 voor collecties op de Binance NFT platform, nummer 2 voor de laatste 7 dagen, en nummer 3 voor de laatste 30 dagen.

SYN CITY wordt snel populairder met meer dan 200 duizend leden van de gemeenschap. De maffia metaverse, die werd opgezet door ex-Tron Head of Business Roy Liu, werkt op een DAO-systeem, waar alle leden van de gemeenschap hun eigen syndicaten besturen. Het spel werd gemaakt door ex Ubisoft, Roblox, EA, en Disney teamleden. De Binance IGO-notering zag SYN CITY limited-edition NFT’s en in-game activa droppen, speciaal gemaakt voor Binance.

Volgens Roy Liu van SYN CITY: “We zijn weggeblazen door het succes van deze aanbieding, en zijn helemaal opgewonden om een parallel universum te creëren voor de Binance gemeenschap en vele anderen. Dankzij alle steun van onze communityleden, Binance NFT, en het Binance NFT ecosysteem, is het duidelijk dat we hier iets geweldigs creëren, en we zullen zeker groeien en schalen samen met onze community.”

Het play-to-earn-model heeft de populariteit van on-chain gaming een boost gegeven, en alleen al in het laatste kwartaal klom het aantal Unique Active Wallet (UAW) dat verbonden is met game dApps naar 754.000. Dit is goed voor ongeveer de helft van de game-activiteit van de hele industrie. NFT-games zijn goed voor 20% van alle NFT-handelsvolume, maar er is één grote tekortkoming.

SYN CITY introduceert een free-to-play-to-earn-gamingmodel, dat de nadruk wegneemt van spelers die moeten betalen om te spelen, en betrokkenheid aanmoedigt door pure gameplay en in-game interactie te stimuleren.

Het belang van IGO’s neemt toe als een nieuw model van crowdfunding, waarmee gebruikers tokens kunnen kopen in de aanloop naar de lancering van nieuwe spellen. De populairste blockchain-games kunnen hun NFT-collecties ook op het Binance NFT-platform droppen.

Over SYN CITY

SYN CITY is het eerste “maffia metaverse” spel gebouwd voor de blockchain. Gebouwd door een team van ervaren game-ontwikkelaars, brengt SYN CITY de maffia en syndicaat-stijl gameplay op de keten terwijl het een unieke in-game governance functie introduceert genaamd Mafia-as-a-DAO (MaaD). De eigen token van het platform, SYN, biedt spelers toegang tot verschillende mogelijkheden om te verdienen, zoals evenementen en governance beloningen. Gamers kunnen deelnemen aan dagelijkse evenementen, waaronder PvP, PvE, en Syndicaat-gebaseerde wedstrijden zoals cross-chain toernooien.

Contact

6 reacties

 1. Klik aub even op het tweede plaatje van dit artikel, dat is namelijk een (verhelderend) videootje :

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=246841

  Wàt een Prachtige Mens toch, die “Brother Nathanael” ; ooit geboren en getogen als jood bekeerde hij zich tot het Grieks-Orthodox geloof en werd priester.

  En làpt hij inmiddels zijn ex-geloofsgenoten er aan dààr waar het gerechtvaardigd is.

  Snapt u nù waarom u mij nooit in de categorie van “anti-semieten” zult kunnen sgaren ?

  Dabbedoelik !

 2. O ja, heeft u inmiddels ook al een levenslang abonnementje genomen op de “Covid Story” ?

  https://www.zerohedge.com/news/2021-12-09/covid-propaganda-roundup-boosters-now-boosters-tomorrow-boosters-forever

  Ongetwijfeld !

  Maar goed, daar bent u dan ook een Néé-derlander voor hè ?

  Dabbedoelik.

  Boze stemmen beweren dat u wanneer u het “boostertje” hebt gekregen u hoogstwaarsgijnlijk het jaar 2026 niet eens meer zult meemaken.
  Althans, de helft van de “onomkeerbaar (!) bespotenen”.
  En da’s bèst veel.

  Afijn, verwijt mij nooit iets aub ; ik heb m’n stinkende best gedaan hè ?

 3. “To jab or not to jab”

  THAT’s The Question :

  https://www.unz.com/mwhitney/operation-extermination-the-plan-to-decimate-the-human-immune-system-with-a-lab-generated-pathogen/

  Maar goed, inmiddels hechten we zèlfs geen geloof meer aan waarschuwingen van een ex-TOPman van Pfizer hè ?

  ZO “ziende blind” zijn we inmiddels geworden !

  Nee, kijken jullie nou maar lekker naar het NOS- en het RTL-“nieuws” !

  Kun je je nog altijd verontschuldigen tegenover je kinderen door te zeggen dat je “het zelluf op tv hept gesien” hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: