Syrië is geostrategische speelbal geworden


De situatie in Syrië begint inmiddels flink uit de hand aan het lopen. Op dit moment worden er zware gevechten tussen het regeringsleger en de opstandelingen uitgevochten in verschillende steden, vooral te Aleppo. Als men de westerse media hierover volgt krijgt men een eenzijdig beeld – alsof de gewapende opstandelingen de demonstranten van het begin van de opstand vertegenwoordigen. De werkelijkheid is een stuk ingewikkelder. Daarbij komt dat iedere zijde in het conflict zich vooral bezighoudt met propaganda. In een oorlog is de waarheid de eerste die sneuveld. Meestal daarvoor al.

In de westerse media wordt vooral de propaganda vanuit de zijde van de rebellen herhaald. Vanuit het oogpunt van deze rebellen is het regiem van Assad vanzelfsprekend illegitiem. Men kan zich afvragen of de regimes van de ons westen bevriende regimes van Bahrein, Qatar en Saoedi-Arabië niet net zomin illegitiem zijn. De oorspronkelijke prodemocratie beweging in Syrië is inmiddels doodsbang geworden voor de door het westen (via Turkije) gesteunde militante islamitische rebellen, groeperingen als de moslim broederschap en de Salafisten.

Voor alle duidelijkheid, de massa´s  demonstranten voor democratie op straat en de bewapende rebellen nu vechtend te Aleppo zijn niet dezelfden. Het simplistische en partijdige beeld in onze media is heel treurig, vooral voor het volk van Syrië voor wie de situatie dagelijks verslechterd. Door de rebellen militair en financieel te ondersteunen wordt de situatie voor de burgers steeds slechter. Verder wordt met de opbouw van NATO / Russische marine in de regio een oorlogsdreiging steeds groter. Deze situatie is levensgevaarlijk gezien de grote belangen die hier voor alle spelers in het Midden-Oosten op het spel staan.

Syrië is nu een speelbal geworden in de geo-politische en geostrategische belangen tussen de grootmachten USA (gesteund door Engeland en Frankrijk en Turkije) en Rusland, maar ook Israel, het soennitische Saoedi-Arabië + Qatar tegen het shiitische Iran. Verder heeft China een groot belang bij de olie leveranties uit deze regio. De situatie is inmiddels een internationaal etnisch religieus conflict met de petro-dollar en olie als inzet. Lees meer op GoudPortal.nl

18 reacties

 1. Even alle links op een rijtje:

  Grafische en harde bewijzen van media manipulatie:
  http://gizmodo.com/5929952/newspaper-uses-photoshop-to-make-syria-even-worse-somehow
  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/nato-in-propaganda-oorlog-tegen-syrische-volk/

  Aantal zeer gedegen en onafhankelijke nieuwsbronnen (dus zeker geen putje met samenzweringstheorieën):
  http://www.voltairenet.org/Who-is-fighting-in-Syria
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=32019
  http://www.warcriminalswatch.org/index.php/news/40-recent-news/1350-7-31-12-syrian-war-of-lies-and-hypocrisy

  Wie is Assad? (korte neutrale en degelijke Nederlandstalige uitleg):
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/wie-is-bashar-al-assad/

  RT (Engelstalige Russische Nieuwszender):
  http://www.rt.com/news/syria-rebel-massacre-aleppo-627/

  Zo, dat zijn maar liefst acht linkjes naar websites met onafhankelijke informatie of in ieder geval niet de Reuters en ANP propaganda.
  Blog van de Engelstalige Arabische zender Al Jazeera met laatste nieuws en (amateur) video’s:
  http://blogs.aljazeera.com/liveblog/topic/syria-153

  Nog een paar Blogs welke ik maar net ken en nog niet goed kan beoordelen maar het ziet er interessant uit.
  http://friendsofsyria.wordpress.com/
  http://www.gilad.co.uk/writings/dismembering-the-arab-world.html

  Het lijkt erop dat de overheid niet wil dat u de visie van Assad zelf ziet.
  http://www.sana.sy lijkt al weken geblokkeerd te zijn maar is via een IP adres toch bereikbaar:
  http://208.43.232.81/index_eng.html

  PS
  Onderstaande website is waarschijnlijk opgericht door Malik Imran welke een spreekbuis is voor een van de oppositie groeperingen.
  Ze lijken kritisch te zijn naar de opstandelingen maar zeggen geen banden te hebben met de Syrische regering.
  Ook verwijderen ze kritische stukjes over de oppositie en verwijzingen naar NAVO bemoeienis.
  http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/

 2. Eerst en vooral… Syrie is een bondgenoot van Iran. Syrie is opzich niet interessant, maar het gaat om de geopolitieke spelletjes gericht tegen Iran, het verwerven van zijn olie en het breken van de grootste Iraanse olieimporteur China Al met al om de olie weer onder invloed van het Westen / VS te krijgen en hieraan gekoppeld het zien te handhaven van de Westerse hegemonie. Het gaat dus om resources (olie) en macht. Dit is een van de voorspelletjes in aanloop van een (mogelijke) oorlog tegen Iran.

  En dat olie steeds belangrijker wordt is wel duidelijk, gezien we al voorbij de peakoil van de makkelijk winbare olie zitten en de prijzen van olie gerelateerde zaken steeds hoger worden. Olie is de smeerolie van onze economie en de olietoevoer zal alleen minder worden,terwijl meer landen verwachten te hebben wat we hier ook hebben. Daarbij zijn er geen echte alternatieven voor deze resources zoals olie. Ook de wil om tot ecologische, duurzame en menselijke transitie te komen is alom afwezig. Dus hier kan alleen maar nog meer heibel van komen.

  Ook willen de BRIC landen zich steeds verder willen ontwikkelen (maar ook geremd worden door de wereldmarkt en resources) en aangezien we een aarde met steeds schaarsere resources hebben zullen er in de toekosmst steeds meer geopolitieke spelletjes en oorlogen gevoerd worden om die grondstoffen en daaraan gekoppeld de geopolitieke macht.

  Let wel dat DDR / USSR regime van Assad is beslist geen lievertje, maar ik vrees eerlijk gezegd ook voor de opstandelingen.

 3. @S7P: Volgens de topanalisten van de grootste krant van Israël, Yedioth Ahronoth, hebben premier Netanyahu en minister van Defensie Barak besloten om Iran in de herfst aan te vallen, nog vóór de Amerikaanse presidentsverkiezingen begin november (2). Barak noemde de Iraanse kwestie en een mogelijke militaire operatie gisteren ‘extreem urgent’ nu de Amerikaanse inlichtingendiensten hebben bevestigd dat Irans kernwapenprogramma zeer ver gevorderd is en er nog maar weinig tijd is om in te grijpen.
  ‘Aanval kort voor Amerikaanse verkiezingen gunstig voor Mitt Romney’ Bron: Xandernieuws.

  Het wordt een hete herfst in het Midden-Oosten!!

 4. @Cynicus (#7)
  Ik zei nog GEEN xandernieuws!
  De afgelopen week stonden hier en/of op Visionair alsook op Nujij twee linkjes naar twee artikelen aldaar.
  Een artikel had als bron een website die boekjes verkoopt. Verder nul,nul informatie alleen je lekker maken. Soort penisvergroting maar in dit geval je portemonnee…..
  De andere linkte naar de meest conservatieve denktank die maar bestaat. HALLO!!!!!
  xandernieuws is het uiterste op de schaal van waanzin.
  Ze verkopen het slechtste nieuws in de hoop op de meeste klikken want daarmee genereren ze inkomen. Het is tevens een strikt genomen religieuze eindtijd website. De wereld was al vergaan bij de BP ramp en bij F*ck-o-shima. Enfin, ik tik dit vanuit een parallel universum waar ik nog wel leef… Dan vergeet ik de andere vergaande aardes nog…
  Nee, nee en nog eens NEE

 5. @6 (Offtopic) Ik denk eerder zullen proberen om het Iraanse regime op allerlei manieren te destabiliseren, opdat het intern tot een regime wisseling komt. Zo kan men een risico van een oorlog voorkomen. En denk o.a. aan die drone die de Iraniërs in het voorjaar buit maakte. Dit is gewoon een onderdeel van deze campagne. Syrië is hier ook een onderdeel van.

  Een oorlog is ook een potentieel risico dat China of Rusland er zich mee gaat bemoeien en dan heb je echt een probleem en dat wilt men niet.

  En die kernwapens,…. Dat is volgens mij net zoiets als de chemische wapens in het buurland Iraq. Een slap excuus om tegen een land op te treden, zonder dat er ook enig serieus bewijs is. En Iran is geen agressor in die regio. De VS en hun Israël wel.

 6. @moerstaal je zou je ook kunnen afvragen van bovenstaand artikel op biflatie doet. Ondanks dat het informatief is en ik natuurlijk begrijp dat alles met alles te maken heeft vind ik dit soort artikelen ook weer niet echt het terrein van biflatie.

 7. @Pe,
  Snap ik!
  Laat de volgende 10 artikelen maar weer 100% over economie gaan. Wel zo rustig. Zodra het over politiek ga ben ik lichtontvlambaar 😉

 8. De burgers die het regime omver willen werpen moeten zich richten tegen het niet onaanzienlijke gedeelte van het volk dat profiteert van dit moordadige regime.
  Als alle tegenstanders van het regime de straat op gaan is het snel gebeurd met het regime. Degenen die binnenblijven steunen het regime.

 9. Kijk, Europa stond grofweg onder volmaakte Khazaren-controle vanaf ongeveer 1800 ; voornamelijk via de Khazaren-haute finance (olv de Rothschilds) en de aan hen ondergeschikte vrijmetselarij. Dezelfde ‘magische formule’ werd ook in de VS toegepast, maar gezien de recente (slechte) (belasting-)herinneringen aan de macht van de vroegere koloniale mogendheden (vooral Engeland) had dit Nieuwe Overzeese Europa (de VS) een grote afkeer van de bankinstituten, zodat de volmaakte overname door de Khazaartjes wat langer duren dan verwacht ; rond 1900 kwamen de VS pas definitief) onder controle van The Cabal.

  Wat dit met Syrië te maken heeft ?

  Weet ik eerlijk gezegd niet, maar ik vond het toch even belangrijk om het te herhalen hahaahaaa !!!

  Vooruit Ktm … nog ééntje dan … heb je weer dik verdiend … en de avond is nog jong heh-heh …

  O ja, klik eens even op het volgende linkje, serieus, dan krijgt u de essentie van het ‘probleem’ in het Midden Oosten in een notedop / cartoon-vorm te zien :

  http://www.zundelsite.org/cartoons/1.html

 10. Ik moet me meer gaan verdiepen in Khazaren, Rothschilds en vrijmetselaars. Ik onderschat het belang hiervan voor de huidige economische problematiek. En blijkbaar ook Midden Oosten problematiek en andere problematieken. 😳

 11. @Verontruste burger : Vooruit dan ; een stukje van m’n privé-bestand dat je ‘enigszins’ op weg ‘zou kunnen’ (hi-hi) helpen.

  [u]Kopieer het onderstaande [/u] nou maar zo snel mogelijk ; dit soort draadjes hebben helaas een nogal beperkte ‘halveringstijd’ … zèlfs op Biflatie …

  Daar gaat ie dan :

  ****************************
  ROTHSCHILD / FED / HISTORY OF MONEY

  Waanzinnig e-book van George Armstrong over The Rothschild Dynasty & Trust :

  http://iamthewitness.com/books/George.Armstrong/Rothschild.Money.Trust.htm
  ***
  SUPER-doc over de Rothschilds & Fed. Deel 1 zéér goed, deel 2 niks ( 9/11 enz )

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/een-nieuwe-wereldorde/
  ***
  2e helft onderstaande link bevat het 4-stappen plan van de ‘Families’ om landen te strippen en vervolgens de inwoners te knechten :

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/2000-jaar-strijd-om-het-geldsysteem/
  ***
  B.I.S. , de Moeder aller Centrale Banken :

  http://www.bis.org/about/functions.htm
  ***
  Rothschild bezit totaal 115 TR$ / helft wereldrijkdom :

  http://www.moneytrendsresearch.com/rothschild-wants-irans-banks/
  ***
  Tientallen Rotthen links te vinden onderaan dit artikel :
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm
  ***
  Rothschild’s Crown ; The City :

  http://boinnk.nl/blog/28489/the-rothschilds-and-the-crown/
  ***
  The Federal Reserve Bank ; the worlds worst gangsters :

  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/joeblow/federal-reserve-bank-inc-murderous-history-banksters-worlds-worst-gangsters
  ***
  De families achter ‘s werelds grootste (centrale) banken :
  http://www.hangthebankers.com/the-federal-reserve-cartel/
  ***
  Minstens 21.000 miljard € verborgen in rekeningen in belastingparadijzen :
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12607111/__21_biljoen_in_belastingparadijzen__.html

  SECRET SOCIETIES

  Pilgrims Society , 6-delig super-artikel :
  http://www.silverbearcafe.com/private/01.11/silverstealers.html

  JEWS & RUSSIA (1917-todat)

  http://www.pakalertpress.com/2012/01/09/illuminati-killed-communism-to-reclaim-russia/
  ( + 3 vervolg-links onderaan ! )
  ***
  The (Jewish) Holodomor in Russia :

  http://desip.igc.org/holo_lysson.html
  ***
  Financiers Lenin & Trotski :

  http://www.wildboar.net/multilingual/easterneuropean/russian/literature/articles/whofinanced/whofinancedleninandtrotsky.html
  ***
  ‘ The Wallstreet & bolschevik revolution’ by Anthony C.Sutton :

  http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/index.html
  ***
  ‘The Jew World Order is upon us’, een SUPER artikel :
  ( Vrijmetselarij = Zio-dienaar )

  http://zioncrimefactory.com/jew-world-order/
  ***
  The Jewish Protocols authentified by the USA in 1919 :

  http://www.scribd.com/doc/37818538/US-War-Dept-Report-Authenticates-Protocols-of-Zion-In-1919
  ***
  JEWS / KHAZARS

  Dr Lasha Darkmoon / art 1 + 2 + 3
  N° 1 :
  http://www.darkmoon.me/2011/america-vanquished-part-1-america-as-an-israeli-colony-by-dr-lasha-darkmoon/comment-page-1/#comment-3270
  ***
  N° 2 :
  http://www.darkmoon.me/2011/america-vanquished-part-2-america-under-jewish-rule-by-dr-lasha-darkmoon/
  ***
  N° 3 :
  over de inzet door Khazaren van porno als ‘wapen’ :

  http://www.theoccidentalobserver.net/2012/06/portraits-of-masters-of-porn-the-systematic-promotion-of-recreational-sex-sexual-callousness-and-sexual-deviancy/
  ***
  The radical homosexual movement in the United States is a Jewish movement. Jews created it and run it from top to bottom :

  http://iamthewitness.com/doc/Zionists.spreading.sin.and.sickness.through.America.like.a.wildfire.htm
  ***
  Artikels / Newsletters van John Kaminski :
  http://www.resist.com/kaminski/kaminskiconnection.html
  &
  http://www.gnosticliberationfront.com/john_kaminski_page__his_arti.htm
  ***
  over het misbruik van de term anti-semitisme :
  http://nieuwsbreker.punt.nl/?id=649172&r=1&tbl_archief=&
  ***
  Jews running the USA :

  http://www.veteranstoday.com/2010/08/24/israeli-control-of-america-a-veterans-today-reader-comments/
  ***
  Een zéér goed gedocumenteerde en uitgebreide anti-Israël-site ; oa alle VN-resoluties ‘tegen’ + nog veel, véél meer :

  http://fathersmanifesto.net/israel.htm
  ***
  Haredi Jew Rabbi sucking baby penises causing herpes, 1 baby deceased :

  http://failedmessiah.typepad.com/failed_messiahcom/2012/03/two-more-babies-get-herpes-from-haredi-circumcision-penis-sucking-ritual-678.html
  ***
  Talmoed & pedophilia :

  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html
  ***
  Talmoed over Christenen/Goy :

  http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html
  ***

  SUPER-artikel over Khazaren, NL-geschiedenis. Deel 2,3 en 4. Ongekende kwaliteit !

  http://boinnk.nl/blog/tag/erfgenamen-van-de-khazaren/
  ***
  Deel 5 : vervolg van hierboven
  ***
  http://boinnk.nl/blog/24027/de-wereld-in-gijzeling-deel-5-van-5-delen/
  ***
  Super-citaten van Khazaartjes over eigen rol in en plannen met de wereld :

  http://mrfriendsblog.blogspot.fr/2012/06/fundamental-truths.html
  ***
  NL-talig artikel over de oorsprong van de Khazaren (incl citaten Encyclopedia Judaica 1903/1971) :

  http://www.bovendien.com/geschiedenis/het-joodse-koninkrijk-der-khazaren

  ****************************

  Wie weet kunnen wij nog wel eens op gelijke voet converseren, verontruste burger heh-heh …

 12. Heb net een stukje gelezen. Een ding intrigeerde mij: waarom schafte koning Bulan de fallusdient af nadat het joodse geloof staatsgodsdienst werd?? . Wat een klote streek.

 13. @13 Verontruste burger
  Heel goed, dat bedoelde ik vanochtend op een ander draadje…
  Goed dat je het meteen in de praktijk brengt.

 14. Examples of War-Hungry Propaganda & Lies

  *** SYRIA: Who is Behind The Protest Movement? Fabricating a Pretext for a US-NATO “Humanitarian Intervention”
  http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=24591

  ***SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 1: Media Lies and Manipulation
  http://www.youtube.com/watch?v=zcEyibnRmUk&feature=related

  *Patrick Cockburn: Whose hands are behind those dramatic YouTube pictures? – Disinformation and black propaganda are as old as armed conflict itself, and the internet has only increased the opportunities to spread the fog of war
  http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/patrick-cockburn-whose-hands-are-behind-those-dramatic-youtube-pictures-6289808.html

  *The Syrian Observatory: The Inside Story (Two claim to be the real SOHR; SNC vs NCB; intervention vs. pacifism; death figures very suspect)
  http://english.al-akhbar.com/content/syrian-observatory-inside-story

  MEDIA DISINFO: British journalist: Image of events on the ground in Syria is completely contrary to media depictions
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20120116&articleId=28681&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Syria: How many mosques were already bombed by Assad? (Cameramen blaming govt. knew EXACTLY what was going to happen; explosion came from WITHIN the mosque)
  http://www.syrianews.cc/syria-how-many-mosques-were-already-bombed-by-assad-388.html

  Lies and Truth About Syria
  http://www.intifada-palestine.com/2011/11/lies-and-truth-about-syria/

  Syria’s President Bashar Assad Sets ABC News Senior Propagandist Barbra Walters Straight (full interview w/ useful info/links)
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/12/syrias-bashar-assad-speaks-to-western.html

  America’s Media War on Syria
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2011/11/21/america-s-media-war-on-syria

  Al-Jazeera involved in killing Syrians (Graphic Images) – Video
  http://counterpsyops.com/2011/12/01/al-jazeera-involved-in-killing-syrians-graphic-images-video/

  What’s Really Happening in Syria?
  http://democratic-syria.blogspot.com/2011/11/whats-really-happening-in-syria.html

  Middle East expert Dr. Jeremy Salt: ‘Syrians being killed by gangs and defectors’
  http://rt.com/news/syrians-killed-attacks-figures-193/

  Propaganda and Coverage of Syria
  http://www.just-international.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5090:propaganda-and-coverage-of-syria&catid=45:recent-articles&Itemid=123

  The struggle for Syria: Admitted on Al-Jazeera that they and other media have been helping US/NATO agendas (also good Middle East history lessons)
  http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2011/11/2011111555722772798.html

  Tank shoots magical bullets that curve around wall, striking kid in leg who is still able to flail leg around, and some other dude who has no blood
  http://www.youtube.com/watch?v=qwN3o9j1P24

  President of French National Front: Western Media Broadcast False Allegations against Syria
  http://sana.sy/eng/337/2012/01/27/396866.htm

  Fake video of Syrian army deserters is spreading online
  http://observers.france24.com/content/20111007-syria-fake-video-syrian-army-deserters-spreading-online-deraa-protest-song

  If no journalists were allowed in Syria how come the BBC (not very friendly with the government) could get in? BBC is told by real civilians that the media lies about their country
  http://www.youtube.com/watch?v=nqHHJfBF0Sg&feature=youtu.be

  Relatives of Martyr Abdul-Fattah Refute Misleading Channels’ Allegations
  http://sana.sy/eng/337/2011/11/30/385054.htm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Fake protest: Al-Jazeera stages a protest in Doha, Qatar and says it’s in Syria (notice the clock tower) via @syriancommando
  http://pic.twitter.com/yT059LhU

  Even Al-Arabiya admits the story regarding the “Revolution Doctor” supposedly killed by Syria is a bunch of BS
  http://www.alarabiya.net/articles/2011/12/14/182629.html

  BBC says “Armed Activists”… in any other case they would be “insurgents”, “rebels”, etc.
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/9684861.stm

  22 lies of #AlJazeera about #Syria EXPOSED (In Arabic, but you should be able to get the gist without being able to read)
  https://www.youtube.com/watch?v=SN2CVYK1tWk

  Al-Jazeera yet again caught broadcasting YouTube videos claiming it’s LIVE from Syria (Arabic)
  http://fb.me/17EuikX8k

  Huge failures by #AlJazeera now showing the same photo twice (and it’s from #Cairo not #Syria) via @Syriancommando
  http://yfrog.com/gz1npqbj

  Syrian Observatory for Human Rights

  *The Syrian Observatory: The Inside Story (Two claim to be the real SOHR; SNC vs NCB; intervention vs. pacifism; death figures very suspect)
  http://english.al-akhbar.com/content/syrian-observatory-inside-story

  “Syrian Observatory for Human Rights” = a tiny book/clothing store… yet everyone relies on it for Syrian death figures??
  http://democratic-syria.blogspot.com/2011/11/syria-corner-shop-supplies-worlds-press.html

  United Nations

  *UN Syria Report Co-Authored by Director of US Corporate Think-Tank
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/11/syria-nato-genocide-approaches.html

  UN lie exposed: That secret nuclear facility in Syria? It’s a textile factory, researchers say in new report
  http://www.washingtonpost.com/blogs/checkpoint-washington/post/that-secret-syrian-nuclear-facility-its-a-textile-factory-researchers-say/2011/11/04/gIQA0MV7mM_blog.html

  UN shenanigans on Syria
  http://atimes.com/atimes/Middle_East/NB03Ak03.html

  UN makes bogus proposals to Syria: Stephen Lendman explains why ‘Assad should tell West to go to hell’
  http://www.youtube.com/watch?v=cjDlMTaPGD8

  Syria: The Lies of the UN Security Council are Revealed
  http://tv.globalresearch.ca/2012/02/syria-lies-un-security-council-are-revealed

  Regime violence against peaceful civilians?

  **The Syrian Death Numbers Are All Made Up
  http://www.moonofalabama.org/2012/01/syrian-death-numbers-are-likely-all-false.html

  *Video proof of media lies regarding civilian deaths
  http://translate.google.com/translate?sl=nl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmediawerkgroepsyrie.wordpress.com%2F2012%2F01%2F13%2Fsyrie-5-000-slachtoffers-volgend-de-verenigde-naties%2F

  *Media Lies Used to Provide a Pretext for Another “Humanitarian War”: Info on Syria comes from unconfirmed, heavily biased sources
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27785
  &
  Perception of Syrian conflict defined by baseless “activist” statements
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/07/syrian-activists-say.html
  &
  No one is expected to read UN report on Syria; if they did, they’d see there was no evidence, only using heresy words like “reportedly”
  http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrcouncil/specialsession/17/docs/A-HRC-S-17-2-Add1.pdf

  *UN stops counting Syrian dead (basically admitting their count was bullshit)
  http://www.theaustralian.com.au/news/world/un-stops-counting-syrian-dead/story-e6frg6so-1226254094530

  *UN Syria Report Co-Authored by Director of US Corporate Think-Tank
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/11/syria-nato-genocide-approaches.html

  Syrian Army secures protestors from potential harm from terrorists
  http://www.youtube.com/watch?v=26efSQHGUwQ

  The UN reports over 5,000 deaths in Syria since the uprising – the national press have reported over 1,000.
  http://m.guardian.co.uk/ms/p/gnm/op/sbzwajIVM0cH9CuuCukyCgg/view.m?id=15&gid=world/datablog/2011/dec/13/syria-un-5000-deaths&cat=world

  Media making claims about Syrian violence even admit ‘The claims cannot be independently verified as most foreign media are banned from entering Syria.’
  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15926364

  Real reporters silenced or ignored

  *** Syria: Watch the weather forecast – Lone foreign journalist actually LIVING in Syria explains the situation & explains media lies in detail
  http://rt.com/news/syria-opposition-weather-forecast-867/

  ***Actual AL observer report in Syria confirms armed terrorists and media bias, but is ignored
  http://www.innercitypress.com/LASomSyria.pdf
  &
  http://innercitypress.com/syria2las012812.html

  *Independent reporter Lizzie Phelan discusses the pro-imperialist agenda of the media & how they trick the people and twist the truth
  http://lizzie-phelan.blogspot.com/2012/01/new-york-times-interview-with-lizzie.html

  BBC Reporter was detained & Prevented from Covering US-NATO- Syrian Operations in Turkey!
  http://counterpsyops.com/2011/12/15/bbc-reporter-was-detained-prevented-from-covering-us-nato-syrian-operations-in-turkey/

  Not a Revolution: Opposition Full of Armed Gangs/Murderers/Terrorists
  Governed & Supplied by Foreign Interests

  Evidence of foreign intervention against Syria

  *U.S. secretly backed Syrian opposition groups, cables released by WikiLeaks show
  http://www.washingtonpost.com/world/us-secretly-backed-syrian-opposition-groups-cables-released-by-wikileaks-show/2011/04/14/AF1p9hwD_story.html?tid=sm_btn_twitter
  &
  *U.S. admits funding Syrian opposition
  http://www.cbc.ca/news/world/story/2011/04/18/syria-united-states-backing-wikileaks.html

  *It’s Official: “Arab Spring” Subversion is US Funded
  http://www.activistpost.com/2011/04/its-official-arab-spring-subversion-is.html

  *Ex-CIA Giraldi: ‘NATO and CIA secretly arming Syrian rebels with Libyan weapons’
  http://deepjournal.com/p/43/a/en/3049.html

  *Neocon Israel Mouthpiece Writes Syrian Opposition Intervention Paper
  http://www.moonofalabama.org/2012/01/neocon-israel-mouthpiece-writes-syrian-opposition-policy-paper.html

  ex-FBI Whistleblower/Hero Sibel Edmonds says US/NATO forces in Turkey training/arming anti-Syrian ‘rebels’
  https://www.youtube.com/watch?v=XNzSmIdr3JY&feature=player_embedded
  &
  US troops surround Syria on the eve of invasion?
  http://rt.com/usa/news/us-nato-syria-edmonds-709/

  Gulf States to arm Syrian opposition?
  http://rt.com/news/arming-syria-rebels-saudi-913/

  France training ‘rebels’ to fight Syria
  http://presstv.com/detail/212224.html

  Al-Qaeda Terrorists Airlifted From Libya to Aid Syrian Opposition
  http://www.infowars.com/al-qaeda-terrorists-airlifted-from-libya-to-aid-syrian-opposition/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  &
  600 Libyans ‘already fighting in Syria’
  http://rt.com/news/libya-syria-fighters-smuggled-475/

  Russian Researchers: US, NATO and Israel Supply Extremists in Syria with Arms and Funds
  http://sana.sy/eng/22/2011/12/14/388338.htm

  Israel Admits Arming Syrian Revolutionaries
  http://thenakedfacts.blogspot.com/2011/12/israel-admits-arming-syrian.html

  Damascus seizes Israeli made weapons: Syrian ambassador to Arab League
  http://www.tehrantimes.com/middle-east/3649-damascus-seizes-israeli-made-weapons-syrian-ambassador-to-arab-league#.TysRT8s1r9U.twitter

  Weapons smuggled into Syria; notably via Lebanon (poor security) and Turkey (US-supported enemy of Syria)
  http://www.youtube.com/watch?v=iqfoH6GylS0

  Competent Authorities Seize Isreali-made Weapons
  http://www.youtube.com/watch?v=STVTGPAXFZ0

  Libya’s new rulers offer weapons to Syrian rebels (Oh? If they cared about Libya, shouldn’t they focus on stabilizing their own country?)
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/8917265/Libyas-new-rulers-offer-weapons-to-Syrian-rebels.html

  Examples of violent terrorism against army & civilians alike

  **Actual AL observer report in Syria confirms armed terrorists and media bias, but is ignored
  http://www.innercitypress.com/LASomSyria.pdf
  &
  http://innercitypress.com/syria2las012812.html

  *Even Reuters admits: ‘protestors’ extremely violent, “firing at civilians and security forces with machineguns and rocket-propelled grenades”: “Syria to send in army after 120 troops killed”
  http://www.reuters.com/article/2011/06/06/us-syria-ambush-idUSTRE7553AI20110606?feedType=RSS&virtualBrandChannel=11563

  *SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 2: Terrorism & the Victims
  http://www.youtube.com/watch?v=yXzivPcyRyY&feature=related

  *What Is Really Going On In Syria: Insider Update (Explains many of the terrorist attacks including murder of army/civilians, kidnapping, bombings of key infrastructure, etc.)
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=DOL20120201&articleId=29014&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Al-Jazeera involved in killing Syrians (Graphic Images) – Video
  http://counterpsyops.com/2011/12/01/al-jazeera-involved-in-killing-syrians-graphic-images-video/

  Video of Unarmed Syrian Riot Police and Civilians Being Shot at and Killed by “Activists” Back in Early Aug (& Webster Tarpley saying what’s going on in Syria) Note riot police are not armed with lethal weapons
  http://willyloman.wordpress.com/2011/11/22/video-of-unarmed-syrian-riot-police-and-civilians-being-shot-at-and-killed-by-activists-back-in-early-aug/

  Crimes in Homs – Terrorists Kill Entire Family: Family says terrorists, NOT the army, did it
  http://www.youtube.com/watch?v=GGtjJSesC9Q

  “PEACEFUL PROTESTERS” PUBLICLY HANG A SYRIAN WHO SPOKE TO ARAB LEAGUE OBSERVERS
  http://ozyism.blogspot.co.nz/2012/02/peaceful-protesters-publicly-hang.html

  (Foreign) terrorists assassinate son of respected Grand Mufti in Syria
  http://aleppous.com/?p=370&upm_export=print
  &
  His speech at the funeral
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_Ila4kTP24Y

  Syrian terrorist narrates acts of killing and abduction, including crime of assassinating son of the Mufti Sarya Hassoun
  http://www.sana.sy/eng/337/2011/12/16/388626.htm

  Kidnapped Iranians in exchange for the 49 arrested Turkish intel officers in Syria
  http://www.roadstoiraq.com/2012/01/31/kidnapped-iranians-in-exchange-for-the-49-arrested-turkish-intel-officers-in-syria/

  The killing of Samir’s uncle and his best friend
  http://pool.abc.net.au/media/killing-samirs-uncle-and-his-best-friend

  Children murdered by terrorists in Homs
  http://www.youtube.com/watch?v=9QydqGxS9WY&feature=g-all-lik&context=G2a9e072FAAAAAAAABAA

  Orthodox convent in Syria – target for terrorists
  http://english.ruvr.ru/2012/02/01/65114849.html

  Terrorists plant explosives in Syria; army constantly PROTECTING civilians by dismantling those they can find
  http://sana.sy/eng/337/2011/12/02/385581.htm

  Terrorist crimes: Authorities Arrest Tens of Wanted Men in Talkalahk and 14 Terrorists in Central Region, Two Terrorists Killed and Others Wounded in Idleb
  http://sana.sy/eng/337/2011/12/04/385776.htm

  Car Loaded with Weapons and Bombs Seized in Homs
  http://www.sana.sy/eng/337/2011/12/19/389226.htm

  SYRIA: Sniper Gangs Firing on Civilians, Security Forces and Police (Arabic)
  http://www.youtube.com/watch?v=amHAQoDq4uY

  ‘Opposition’ member shouting to fire at the army who hasn’t shot at anyone (Arabic) http://www.youtube.com/watch?v=LZm2S64ANw4

  Seven Army Members Martyred by Armed Terrorist Group Gunfire in Damascus Countryside, Terrorists Attack Oil Pipeline in Deir Ezzor
  http://www.sana.sy/eng/337/2012/01/28/397027.htm

  US/NATO death squads

  **The Pentagon’s “Salvador Option”: The Deployment of Death Squads in Iraq and Syria
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26043

  **US/NATO’s death squads / snipers using divide&conquer in so-called Arab Spring: “US regime’s death squad used to divide and conquer”
  http://ozyism.blogspot.com/2011/11/us-regimes-death-squad-used-to-divide.html

  US Snipers (Death Squad) caught on video in Syria
  http://ozyism.blogspot.com/2011/12/us-sniper-squad-caught-on-video-in.html

  Mossad vs Assad? ‘CIA death squads behind Syria bloodbath’ (Tarpley also explains West intentions)
  https://www.youtube.com/watch?v=5L49L6iZSSg&feature=share

  American journalist Webster Tarpley: Syria is not a civil war, but blind terrorism on the part of the CIA, MI6, Mossad, Saudi Arabia, Qatar, UAE…
  http://www.sana.sy/eng/22/2011/12/03/385715.htm

  Other crimes by terrorists

  *What Is Really Going On In Syria: Insider Update (Explains many of the terrorist attacks including murder of army/civilians, kidnapping, bombings of key infrastructure, etc.)
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=DOL20120201&articleId=29014&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Sabotaging the Oil and Gas pipelines : A Traditional Freedom Act in the Syrian Revolution
  http://www.youtube.com/watch?v=aFJQAigbe9g

  Terrorists Attack Oil Pipeline in Deir Ezzor
  http://www.sana.sy/eng/337/2012/01/28/397027.htm

  Armed gangs blow up Syrian oil pipeline
  http://www.presstv.ir/detail/214494.html

  Syria: repeated terrorist attacks against the population and public infrastructure
  http://www.voltairenet.org/a172370

  Train Loaded with Fuel Derailed by Armed Groups, Terrorists Sabotage Electricity Pylons, Authorities Dismantle Explosives
  http://www.sana.sy/eng/337/2012/01/14/394166.htm

  Armed Terrorist Group in Idleb Burns Pullman, Loots 10 IDs from Passengers
  http://www.sana.sy/eng/337/2011/12/14/388083.htm

  Opposition full of armed/violent/spiteful terrorists/extremists

  *U.S. using Salafis as tools to destabilize Syria (& a summary of five opposition groups)
  http://english.irib.ir/voj/topics/injustice-worldwide/item/81560-us-using-salafis-as-tools-to-destabilize-syria

  Opposition (SNC): Bashar al Assad and family ‘will be killed like Gaddafi’
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9050199/Syria-Bashar-al-Assad-and-family-will-be-killed-like-Gaddafi.html

  The Syrian Revolution : Hatred Slogans and Extremism
  http://www.youtube.com/watch?v=IpXE2M9bN2o&feature=g-all-a&list=PLEB36DC8D721F740A&context=G2243a44FAAAAAAAASAA

  SNC chief: Participating in Syrian revolution will protect Alawites (threat much?)
  http://www.nowlebanon.com/NewsArticleDetails.aspx?ID=360185

  Syrian Christians Threatened by Salafi Protestors
  http://www.persecution.org/2011/05/05/syrian-christians-attacked-threatened-by-anti-government-protestors

  Al-Qaeda Terrorists Airlifted From Libya to Aid Syrian Opposition
  http://www.infowars.com/al-qaeda-terrorists-airlifted-from-libya-to-aid-syrian-opposition/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  &
  600 Libyans ‘already fighting in Syria’
  http://rt.com/news/libya-syria-fighters-smuggled-475/

  Syrian authorities agree to Moscow talks – Russia (but opposition declines; doesn’t want peace)
  http://www.whnt.com/sns-rt-us-russia-syria-talkstre80t0km-20120130,0,7016935.story

  Syrian (Opposition) Sunni Cleric Threatens: “We Shall Mince [The Alawites] in Meat Grinders”
  http://www.youtube.com/watch?v=Bwz8i3osHww&feature=related

  Opposition divided: Syria: Opposition figure criticizes SNC ties to Syrian rebels
  http://www.muslimnews.co.uk/news/news.php?article=21498

  Example of how ‘peaceful’ protestors are in Syria
  http://www.nytimes.com/slideshow/2012/01/28/world/middleeast/20120128Syria-2.html#

  Free Syrian Army: Armed killers

  The “Free Syria Army”: Placard-Waving Protesters are actually Machine Gun-Wielding Terrorists
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27766

  NATO’s Al Qaeda goes to Syria: Free Syrian Army commanded by Military Governor of Tripoli
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/12/natos-al-qaeda-goes-to-syria.html

  Rebel army calls for air strikes on Syria (Would any people with their country’s best interests at heart ask for NATO to bomb their country, seeing what they’ve done in Libya/Iraq/etc.?)
  http://economictimes.indiatimes.com/news/politics/nation/rebel-army-calls-for-air-strikes-on-syria/articleshow/10861270.cms

  Syria uprising: Religion overshadowing the democratic push (explains how FSA and most opposition are Sunni and comprised of Muslim extremists)
  http://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2012/0129/Syria-uprising-Religion-overshadowing-the-democratic-push

  Muslim Brotherhood

  Syria’s Muslim Brotherhood ‘open to Turkish intervention’
  http://www.france24.com/en/20111117-syria-banned-islamist-muslim-brotherhood-turkey-intervention-assad-crackdown

  Arabs / Arab League

  ***Actual AL observer report in Syria confirms armed terrorists and media bias, but is ignored
  http://www.innercitypress.com/LASomSyria.pdf
  &
  http://innercitypress.com/syria2las012812.html
  &
  SYRIA: Arab League Observer Mission Refutes Mainstream Media Narrative
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=HAU20120201&articleId=29023&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  &
  SYRIA. TEXT OF LEAKED ARAB LEAGUE MISSION REPORT Report Reveals Media Lies Regarding Syria
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20120201&articleId=29025&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Presidency of Arab League seeks to bury own experts’ report (AL report agrees with Assad, so Qatar doesn’t want the report public)
  http://www.voltairenet.org/Presidency-of-Arab-League-seeks-to

  The Arab League: Paving the Way for a US-NATO-Israel War with Syria and Iran
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20111114&articleId=27649&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Qatar has been an Israeli puppet for some time
  http://www.matthewmachowski.com/2011/05/qatar-israel-relations.html#.TsOTtmQ0O5Y.twitter

  Not a revolution: Masses Show Support for Assad/Govt. and/or Against Foreign Intervention

  Pro-Assad/Syria examples/demonstrations

  ***SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 3: Patriotism
  http://www.youtube.com/watch?v=n1h0inZN62o&feature=related

  *VIDEO: Damascus – Massive Pro Government Gathering to Honor and Salute the Syrian National Army 12/21/11
  http://www.youtube.com/watch?v=SplhOjrqfb8
  & article:
  Masses Gather at Umayyad Square in Appreciation of Army’s Sacrifices
  http://sana.sy/eng/337/2011/12/21/389701.htm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  According to online (Facebook) polls, even with biases, it’s apparent the majority of Syrians do not want the changes everyone keeps trying to push on them
  http://creativesyria.com/syriapage/?p=129

  Videos of Pro-Assad, Pro-Syrian Demonstrations
  http://willyloman.wordpress.com/2011/11/22/videos-of-pro-assad-pro-syrian-demonstrations/
  & article “Pro-Assad rallies sweep across Syria”
  http://www.chinadaily.com.cn/world/2011-11/17/content_14112050.htm

  Participants in Tribes and Clans Assembly Affirm Solidarity with All Syrians in Defense of the Country
  http://www.sana.sy/eng/21/2012/01/29/397357.htm

  If no journalists were allowed in Syria how come the BBC (not very friendly with the government) could get in? BBC is told by real civilians that the media lies about their country
  http://www.youtube.com/watch?v=nqHHJfBF0Sg&feature=youtu.be

  ‘Free Syria from Syrian people??’: Proof of massive support for Assad and Syria just the way it is
  http://www.youtube.com/watch?v=IGV9G6c6DrQ

  Millions Gather in Syria’s Squares to Express Condemnation of Arab League Decisions and Reject Foreign Interference
  http://www.sana.sy/eng/337/2011/11/28/384613.htm

  Public rallies in a number of provinces to condemn the decision of the Arab League and the support of the decision of the independent national and comprehensive reform program
  http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ar&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsana.sy%2Fara%2F2%2F2011%2F11%2F13%2F381165.htm

  Huge Crowds of Citizens in Aleppo Stress Support to Reforms, Reject Arab and Foreign Interference
  http://sana.sy/eng/21/2012/02/01/397905.htm

  Syrians rally in support of Assad
  http://www.presstv.ir/detail/204187.html

  Pro-government hactivists deface Al Jazeera coverage of Syrian violence
  http://arstechnica.com/tech-policy/news/2012/01/pro-government-hactivists-deface-al-jazeera-coverage-of-syrian-violence.ars

  Assad = horrible dictator?

  Assad & wife visit student at the hospital who was injured in a shooting
  http://www.youtube.com/watch?v=Q7OlhIaJmo4&feature=youtu.be

  Pro-Syria demonstrations in other countries

  Protests in Madrid and Kuwait Rejecting Arab League’s Decisions against Syria
  http://www.sana.sy/eng/22/2012/01/28/397037.htm

  True, peaceful (minority) opposition

  *Syrian Snapshot I: A View From the Capital – Real opposition groups actually based in Syria oppose foreign intervention & sanctions and despise the FSA and SNC (“Their decisions are made in America and Turkey,” said one regime critic about the foreign-based Syrian opposition. “I want decisions made in Syria.”) (“Sanctions will not affect the authorities, but will affect the people)
  http://www.campaigniran.org/casmii/index.php?q=node/12092

  A Look to World War III: Preparation for War

  Egypt refuses to enforce sanctions against Syria, knowing sanctions will harm the Syrian people
  http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsyriaa2z.blogspot.com%2F2011%2F11%2Fblog-post_6407.html&act=url

  Calls to stop Syria ‘killing machine’ at UN as Russia, China slam sanctions
  http://rt.com/news/syria-un-security-council-211/

  Syrian ambassador holds Egyptian authorities responsible for Cairo embassy attack
  http://english.ahram.org.eg/News/33073.aspx

  Communist Party of Chile: US Leads Conspiracy against Syria
  http://www.sana.sy/eng/22/2012/02/03/398210.htm

  Beijing against sanctions on Syria
  http://www.chinadaily.com.cn/china/2012-02/02/content_14521923.htm

  US/NATO/allies

  *A “Humanitarian War” on Syria? Military Escalation. Towards a Broader Middle East-Central Asian War?
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25955

  NATO Conceals Preparations for Military Action against Syria
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=TRU20111126&articleId=27874&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Nuke carrier leads US strike force into Syrian waters
  http://www.infowars.com/nuke-carrier-leads-us-strike-force-into-syrian-waters/

  NATO dreams of civil war in Syria
  http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/ML15Ak03.html

  Blueprint For NATO Attack On Syria Revealed
  http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25980

  Syria/allies

  Arab and Foreign Figures Express Support to Syria in Face of US-Zionist Project
  http://www.sana.sy/eng/22/2011/12/14/388157.htm

  Hezbollah slams AL sanctions on Syria
  http://www.presstv.ir/detail/212727.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Indian Minister: We Hope that Syria Will Eliminate Terrorist Groups to Continue Reforms
  http://www.sana.sy/eng/22/2012/02/01/397902.htm

  Russia

  Eurasian Project a Threat to New World Order
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=PON20111010&articleId=27015&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Done deal: Russia supplies cruise missiles to Syria
  http://rt.com/politics/russia-syria-missiles-contract-crisis-865/

  Reports Say Russian Ships in Syrian Waters Delivered Advanced Anti-Aircraft Missile System and Technicians
  http://nwotruth.com/reports-say-russian-ships-in-syrian-waters-delivered-advanced-anti-aircraft-missile-system-and-technicians-3/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+InformationTerrorism+%28%22NWO+Feeds%22+via+Information+Terrorism%29

  Russia’s Foreign Minister: “The Arab League is urging a ceasefire and a dialogue in the country while the West calls for the opposite, discouraging the opposition to talk with the Assad regime. If we are interested in giving Syrians a chance to decide on their future we should approach this matter fairly and responsibly.”
  http://english.ruvr.ru/2011/11/21/60787570.html

  Russia negotiates peace, Sibel Edmonds exposes truth: “Same Old Spring: ‘US training & arming rebels in Syria'”
  http://www.youtube.com/watch?v=ehlI6p0eSjU

  Russia rejects West’s plans for Syria
  http://www.morningstaronline.co.uk/news/content/view/full/114829

  Russia slams ‘unacceptable’ draft resolution on Syria
  http://www.youtube.com/watch?v=1ImQnXmScq4

  Iran

  President Ahmadinejad: Israel Would Not Be Away from Danger if Syria Came under Aggression
  http://sana.sy/eng/22/2012/01/27/396858.htm

  Syria & Iran tied together economically (Arabic)
  http://www.shukumaku.com/Content.php?id=37974

  Iraq?

  FEATURE-Iraq becomes dollar source for sanctions-hit Iran, Syria
  http://www.reuters.com/article/2012/02/01/iraq-sanctions-idUSL5E8CV38L20120201

  Iraq hands Syrian plan to end unrest
  http://www.presstv.ir/detail/216225.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Significance of a Syria takeover & Syria info/history

  *NATO’s Next War: Syria, the Arab Yugoslavia of the Middle East
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=NAS20111101&articleId=27394&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  *Syria The Cradle of Civilization and Potentially the Beginning of Civilizations End
  http://nsnbc.wordpress.com/2011/09/29/syria-the-cradle-of-civilization-and-potentially-the-beginning-of-civilizations-end/

  A “Humanitarian War” on Syria? Military Escalation. Towards a Broader Middle East-Central Asian War?
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25955

  Truth About Syria: Crazy Men In Grey Suits (explanation of the different opposition factions and their different agendas)
  http://www.eurasiareview.com/13012012-truth-about-syria-crazy-men-in-grey-suits-oped/

  Syria uprising: Religion overshadowing the democratic push (explains how FSA and most opposition are Sunni and comprised of Muslim extremists)
  http://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2012/0129/Syria-uprising-Religion-overshadowing-the-democratic-push

  What Is Really Going On In Syria: Insider Update (explains politics of Syria, including reforms taking place)
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=DOL20120201&articleId=29014&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Against Syrian anger, Assad’s sect feels fear: Alawites will be killed/persecuted if Assad lost power
  http://www.reuters.com/article/2012/02/02/us-syria-alawites-idUSTRE81024G20120202

  Goebbels’ disciples tackle Syria (Assad made Syria a much greater place; US/Israel wanted them gone for their support of Lebanon/Palestine)
  http://www.voltairenet.org/Goebbels-disciples-tackle-Syria

  “President Assad has taken a very strong position in the past, supporting the resistance in Lebanon, Iraq and Iran and the idea of a regional alliance against Israel” – Gulf countries conspiring to topple Assad
  http://www.infowars.com/gulf-countries-conspiring-to-topple-assad/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  NATO and CIA Covertly Arming Syrian Rebels in Order to Weaken Iran
  http://www.truth-out.org/nato-and-cia-covertly-arming-syrian-rebels-order-weaken-iran/1327685522#.TyNMWRTxT3Q.twitter

  Mossad vs Assad? ‘CIA death squads behind Syria bloodbath’ (Tarpley also explains West intentions)
  https://www.youtube.com/watch?v=5L49L6iZSSg&feature=share

  The killing of Samir’s uncle and his best friend: Syrian explains what’s happening in Syria and why
  http://pool.abc.net.au/media/killing-samirs-uncle-and-his-best-friend

  Specific Events

  Rumors of Damascus being in ‘near’ rebel hands and the Damascus Airport being attacked are just that… rumors (Arabic)
  http://www.alwatan.sy/dindex.php?idn=116610

  Death of French reporter

  **Arab League Report Blames Opposition for French Reporter’s Death, Decries Media
  http://innercitypress.com/syria2las012812.html

  French reporter dies under armed gangs fire in the Syrian city of Homs
  http://www.voltairenet.org/a172339

  The Inhabitants Narrating a Few Details about the Terrorist Attack against the Media Team in Homs
  http://www.youtube.com/watch?v=U1XtjJ794Hs

  General/Other

  ***The Al Qaeda Insurgency in Syria: Recruiting Jihadists to Wage NATO’s “Humanitarian Wars” (A great summary of the entire Syrian crisis)
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26351

  ***A “Humanitarian War” on Syria? Military Escalation. Towards a Broader Middle East-Central Asian War?
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25955

  ***SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 1: Media Lies and Manipulation
  http://www.youtube.com/watch?v=zcEyibnRmUk&feature=related
  &
  *SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 2: Terrorism & the Victims
  http://www.youtube.com/watch?v=yXzivPcyRyY&feature=related
  &
  ***SYRIA: Terrorism & Manipulation – a Revolution PART 3: Patriotism
  http://www.youtube.com/watch?v=n1h0inZN62o&feature=related

  *** SYRIA: Who is Behind The Protest Movement? Fabricating a Pretext for a US-NATO “Humanitarian Intervention”
  http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=24591

  *** Syria: Watch the weather forecast – Lone foreign journalist actually LIVING in Syria explains the situation & explains media lies in detail
  http://rt.com/news/syria-opposition-weather-forecast-867/

  **Actual AL observer report in Syria confirms armed terrorists and media bias, but is ignored
  http://www.innercitypress.com/LASomSyria.pdf
  &
  http://innercitypress.com/syria2las012812.html

  **Syria Resolution Part of Proxy War Against Iran: Neil Clark (Guardian) nullifies myths about Syria (“It would be mistake for the Russians to think that they are isolated. They are not, they have world opinion. It’s just the West which shouts the loudest. Britain, France, America, Israel, a few Arab states backed by the West – this is not the world. This is not the international community.”)
  http://tv.globalresearch.ca/2012/02/syria-resolution-part-proxy-war-against-iran

  **Syria’s President Bashar Assad Sets ABC News Senior Propagandist Barbra Walters Straight (full interview w/ useful info/links)
  http://landdestroyer.blogspot.com/2011/12/syrias-bashar-assad-speaks-to-western.html

  *America’s Media War on Syria
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2011/11/21/america-s-media-war-on-syria

  *What Is Really Going On In Syria: Insider Update
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=DOL20120201&articleId=29014&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  The Truth Behind the Coming “Regime Change” in Syria (Brief summary of crisis in Syria; ties it with previous US/NATO tactics in Libya, Kosovo, etc.)
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=28853

  Woman living in Syria says rebels are foreign & create havoc/fear/murder/torture of citizens; citizens are in mass support of Assad & army
  http://pool.abc.net.au/media/fear-and-horror-syria-one-persons-account

  US interference in Syria could bring about another Iraq
  http://www.thisislondon.co.uk/standard/article-24021760-us-interference-in-syria-could-bring-about-another-iraq.do

  Syria: My Experiences – Actual Syrian returns to her country to find the truth
  http://revolutionaryrhymes.com/2012/02/02/syria-my-experiences/

  BBC actually IN Syria gives normal civilians, soldiers, and protestors a chance to speak
  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16587881

  Libya, Syria and NATO’s R2P; The Morality Play of Britain’s “Progressive Media”
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=MED20111013&articleId=27051&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Baghdad blast ‘targeted Iraq prime minister’: Assassination attempt on al-Maliki, Iraq PM? “Coincidentally”, he voted AGAINST Syria sanctions
  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2011/12/201112363451563503.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.