T.a.v. alle teergevoelige cryptozieltjes: get a grip!

0

Daarvoor in het bijzonder een woordje over de massale sell off van alles wat maar naar crypto ruikt. Wat is er aan de hand? Een weinig toe doend bericht over het verre China waar het jachtseizoen open is. Op het illegaal mijnen van cryptomunten. Tjonge jonge, en dààr maakt de meerderheid-der-cryptotraders zich zo’n zorgen over? Dat ze het kind maar met het badwater buiten zwieren? Dat ze àlle munten en tokens met het huisvuil voor de deur zetten op donderdag 22 november 2019. No mercy, zelfs de hoogste kwaliteit aan crypto’s wordt gedumpt. Zonde, zonde, en volslagen onnodig ook nog!

Klacht indienen?

Wat voor mede cryptobezitters zijn dat dan? Allemaal lieden die beslist nog niet lang in deze markt zitten. Met weinig ervaring en supersnel panikerend. Voor drie keer niets dus, da’s nog het ergste. Het is door dit soort nitwits dat wij nu alle winst van einde oktober en de eerste weken van november 2019 weer moesten inleveren. Ach, wee oh wee. ‘Ze’ schoten in paniek, hadden de berichtgeving vast weer maar half gelezen. Alsof China de oorlog heeft verklaard aan bitcoin et al. Hoe belachelijk. Maar wij hebben door dit slag van ‘investeerders’ wel mee schade geleden. Misschien moeten we maar klacht neerleggen tegen onbekenden?

‘Normal bitcoin behavior’

Het is toch maar logisch dat de Chinese regering geen concurrentie kan dulden. Ten eerste betalen dergelijke illegale traders geen belastingen. Ten tweede kunnen ze de markt verpesten zouden ze nog meer snode bedoelingen hebben. En ten derde: China heeft zo’n grootse plannen met crypto en blockchain, dat er van afleiding van het grote publiek geen sprake mag zijn. Gelukkig zitten er nog ervaren en kundige dames en heren in de cryptomarkt. Die voor de broodnodige dosis gezond verstand zorgen. Kijk maar: