Technologie in dienst van totalitarisme betekent einde democratie

Zonder dat we het in de gaten hebben zijn wij mensapen digitale slaven geworden van het systeem(sorry, monkeypox joke…). Door de op hol geslagen digitalisering zijn we verstrikt geraakt in een digitale wereld. Het dient ons tot gemak, toch? Schrijven doen we digitaal, rekenen met de calculator, bellen en betalen met de smartphone, kletsen via whatsapp, inchecken met QR-codes, en noem maar op. We leven in de ban van technologische beteugeling.

Systeemslaven

Digitale modernisering maakt ons leven comfortabel. Tijdwinst en comfort danken we aan de welvaart die we collectief hebben gecreëerd. Intussen waakt de overheid met moderne technologie over onze veiligheid, over de Schatkist, weert de vijand, moderniseert de zorg, regelt digitale gezondheidspassen, maar is democratie verhuisd naar het museum. We leren te leven met nieuwe basiswaarden in een technologische samenleving. Digitale hulpmiddelen worden doelmatig ingezet ten behoeve van een ‘gezonde’ samenleving. Niet tegen een gecontroleerde samenleving hoor, dat is een misvatting. Door digitaal gemak en digitale speeltjes zijn we onlosmakelijk verbonden met onze smartphones en het “Internet Of Things.” De opkomst van “AI(kunstmatige intelligentie)” zal ons ook geestelijk verbinden met het internet. Vroeger werkten slaven op plantages, nu zijn we allen slaven van het systeem dat ons wordt aangeboden door Big Tech.

Totale sturing

Het systeem is ons de baas nu het “Internet Of Things” en “Artificial Intelligence” zover is doorontwikkeld dat we worden aangestuurd door het systeem en bestuurd door Big Tech en Big Brother. De transitie naar een nieuwe wereld ideologie is in volle gang. De oprichting van een NWO is al jaren geleden ingezet. Sluwe machtswellustelingen hebben ontdekt dat het digitale tijdperk volop mogelijkheden biedt voor een totale sturing van de (wereld)bevolking. Een bevolking moet nu eenmaal geregeerd worden door een hogere macht anders vertoeven we in een anarchie. De geschiedenis leert ons echter dat alle wereldmachten uiteindelijk falen doordat de elite telkens opnieuw de macht grijpt. Meestal nadat ideologische regenten met grote woorden een betere wereld beloven aan de ‘gelovigen.’ Echter heeft de tijd geleerd dat zowel het socialisme, communisme, liberalisme en kapitalisme faalden doordat narcistische bestuurders elkaar verdrongen op weg naar de top.

Digitale controle

Kijk om je heen en zie dat de hedendaagse communistische en westerse landen geleid worden door respectievelijk dictators en totalitaire regeringen. Westerse politici die zich verkiesbaar stellen omdat ze zichzelf beter vinden dan de ander. Wie een stem uitbrengt op Mark Rutte doet dat vanwege zijn mooie beloften en donkerbruine stemgeluid. Beloftes worden door politieke opponenten uitgelegd als leugens. Politieke tegenstellingen polariseren na verloop van tijd en geven mondiale spanningen die tot oorlogen leiden. In tijden van globalisering moeten regenten mondiaal denken anders val je buiten het wereldwijde machtsspectrum. Daarom bezoeken politici en bestuurders van multinationals en gouvernementele organisaties de meetings van het WEF en VN. Waar wereldleiders en CEO’s uit allerlei sectoren bij elkaar komen. Waar nieuwe controletechnieken worden besproken die de groeiende wereldbevolking in toom moeten houden. Er gebeuren zoveel rampen door menselijk falen dat we het milieu, het klimaat en onze gezondheid op het randje van de afgrond hebben gebracht. Hoe houdt je 8 miljard mensen op planeet aarde onder controle. Gelukkig is de technologische ontwikkeling het menselijk verstand voorbij gegroeid zodat we gebruik kunnen maken van “het Internet Of Things.” We hebben al geoefend met nieuwe apps op onze smartphones in coronatijd.

Nooit gedacht dat…

Nieuwe technologie stelt ons in staat om systemen te integreren in de samenleving ten behoeve van sociale controle. Alles en iedereen is digitaal verbonden. Onze handpalmen vergroeien naar het model van de smartphones, ooit hadden onze voorouders eelt in hun handen. Lantaarnpalen in steden krijgen nieuwe functies. Behalve dat ze ons verlichten verzamelen ze via haarscherpe beelden alle bewegingen op straat. Nooit gedacht dat een onnozele lantaarnpaal, waar we tegenaan liepen bij het omkijken naar een kort rokje, ooit zo’n belangrijke functie zou krijgen. Nooit gedacht dat we punten zouden scoren bij de aankoop van groene artikelen. Nooit gedacht dat we gingen leven van zon en wind, nooit gedacht dat Google mij zou leiden, nooit gedacht dat de wereld zo snel ging veranderen.

Geld, gezondheid en verstand

Gelukkig zijn “onze” wereldleiders van 22 t/m 26 mei bijeen in Davos om nieuwe plannen te bespreken die de wereld verbeteren. Wereldburgers die “The Great Reset” van Klaus Schwab hebben gelezen kijken reikhalzend uit naar het uitrollen van zijn plannen. Idealen kunnen alleen verwezenlijkt worden in goede harmonie en samenwerking, als alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Dat vereist discipline van alle wereldburgers. Daarom is een Nieuwe Wereld Orde dringend gewenst. Daarvoor moeten nationale regeringen zich conformeren aan de VN, de WHO en andere mondiale organisaties. Zo kan de Minister van VWS Apenpokken op de A-lijst plaatsen, en is totale controle op de volksgezondheid een feit. Prima toch? Maar er volgt meer. Ook ons geld komt onder controle, de digitale euro van de ECB, de CBDC, staat in de startblokken. Eerst als proef, daarna collectief opgedrongen. Wat volgt na gezondheid en geld? Kan niet missen, dat wordt kunstmatige intelligentie(AI). Kan het snel want ik vang al een paar jaartjes AOW en wil nog graag wat gemiste intelligentie ontvangen. Kwam daarvan in mijn leven veel tekort. Beste heer Schwab, zou de transitie naar transhumanisme net als de energietransitie misschien versneld kunnen worden?

GW

2 reacties

 1. Mag ik Dhr Welbergen ook nog even op wijzen dat de internetCENSUUR ook steeds officiëlere vormen aanneemt ?

  Belàngrijk daarbij is te constateren welke groep cq volkje daar àltijd weer (en op ieder continent)(*) “onschendbaar” door wordt ?
  Wat voor een objectieve geest op zich al alle alarmbellen zou moet laten afgaan !

  https://medicalkidnap.com/2022/05/20/this-bill-promoted-internet-censorship-and-violations-of-the-1st-amendment-rep-massie-lone-vote-against-anti-semitism-bill/

  https://ashraf62.wordpress.com/2022/05/15/why-did-israel-kill-shireen-abu-akleh/#comment-54991

  https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/213-truth-ruled-anti-semitic

  Laten we nog even gebruik maken van de laatste dagen van de vrijheid van “hate speech” genieten…

  Want over 1 of 2 jaar word je voor het verzenden van dit soort info 3 of 6 maanden van internet afgesloten, wedden ?

  ( en zullen jullie van mij dus nooit meer iets vernemen wa-haa-haaaaa !!! )

  * = het Midden-Oosten daargelaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: