Telegram Groep Crypto Nederland

Crypto telegram groepen zijn eigenlijk in het leven geroepen om de krachten van verschillende crypto traders te bundelen. Niet iedereen heeft namelijk evenveel ervaring met de crypto handel.

Dus als je in een groep gaat samenwerken, kun je een hoop van elkaar leren. Een crypto telegram groep bestaat uit verschillende liefhebbers van crypto handel, die samenwerken om vooral meer profijt te hebben van het traden op de korte termijn en minder vaak op de lange termijn.

Leden delen hun bevindingen door middel van charts, inclusief onderbouwing. Deze onderbouwingen zijn gebaseerd op een technische analyse van een bepaalde munt. Met zo’n technische analyse kan bepaald worden wanneer je moet kopen of verkopen. Iemand die zo’n technische analyse heeft afgerond, verstuurt vervolgens een signaal aan alle leden.

Daarom wordt het ook wel een crypto signals telegram groep genoemd. Natuurlijk is er genoeg ruimte om te discussiëren over elkaars bevindingen, waardoor je veel van elkaar kunt leren. Ook mensen met weinig ervaring kunnen zijn aansluiten bij een crypto telegram groep.

Telegram groepen voor crypto – Wat wordt er besproken?

Er komen de laatste tijd steeds meer crypto telegram groepen, maar een groot deel van die groepen is van een slechte kwaliteit. Het heeft weinig zin om lid te zijn van een slechte groep.

Je kunt je tijd in dat geval beter gewoon besteden aan je eigen ontwikkeling als crypto handelaar. Gelukkig zijn er ook genoeg kwalitatief goede crypto telegram groepen. Maar wat kun je dan precies verwachten van zo’n groep?

 1. Swing trades (korte termijn) & Roadmaps (lange termijn): logischerwijs gaat het in een samenwerking als deze over de investeringen en verkopen op de korte en lange termijn. Op basis van technische analyses komen bevindingen tot stand.
 2. Trading Room: Een chat groep met tientallen verschillende leden, waarin je vragen kunt stellen en beantwoorden en waarin uitleg gegeven wordt door de admins.
 3. Er wordt kennis gedeeld over de marktpsychologie. Om stress en daarmee fouten te voorkomen, word je mentaal voorbereid op hoe je moet omgaan met bepaalde situaties.

Ben je dus nog onzeker over je kennis over crypto of wil je er meer over leren, dan kan het een aanrader zijn om lid te worden van een crypto trading signals telegram groep.

Nederlandse crypto telegram kanalen

Het gebruik van Nederlandse telegram groepen kunnen handig zijn voor elke crypto handelaar die geïnteresseerd is in het laatste nieuws rondom cryptocurrency. Het aantal mensen dat op zoek is naar een crypto telegram chat groeit met de dag. Deze crypto telegram groepen bieden je nuttige informatie en tips voor nieuwe crypto om te kopen en te verhandelen.

Een crypto Telegram groep is eigenlijk een chatroom waar iedereen aan mee kan doen, en schrijven wat ze willen. Je kunt hier vragen stellen, of gewoon de chat volgen om te kijken wat voor advies andere mensen hebben.

Het belangrijkste voordeel van deze Nederlandse telegram kanalen is dat je hier investeerders kunt vinden die je direct uitleg kunnen geven over de voordelen van een project.

Pas op!

Soms zijn er ook oplichters actief op deze Bitcoin telegram groepen. Meestal worden deze oplichters onderschept door de beheerders van de crypto telegram, en worden direct verwijderd.

Vaak proberen deze oplichters je direct in een aparte chat te benaderen, en doen zich voor als een van de beheerders van de groep. Trap hier dus niet in, en geef dit direct aan bij de beheerders van de groep.
Twee soorten crypto telegram groups

Je kunt jezelf toevoegen aan meerdere crypto telegram groepen. Het kunnen ook buitenlandse groepen zijn, omdat deze groepen zich verspreiden over de hele wereld. Ook zijn er een hoop telegram groepen die worden opgericht door de ontwikkelaars van een bepaald project. Hier kun je informatie krijgen over het project, en mogelijk als een van de eerste bepaalde coins kopen in de pre sales.

Hier drie voorbeelden van crypto telegram groepen:

 • NFT & Crypto community Nederland

In deze telegram groep wordt dagelijks crypto & NFT nieuws gedeeld en besproken door leden. Deze groep heeft meer dan 2.500 leden waarvan er dagelijks veel discussiëren over alles rondom crypto’s & NFT’s.

 • ICO speaks

Hier vindt je recensies over bepaalde cryptocurrency, airdrops en signalen. Wanneer je het belangrijk vindt om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over de blockchain, dan zijn deze crypto telegram groepen zeker een bron van goede informatie. Als lid kun je hier ook zelf ook op elk moment een bericht maken en mensen overtuigen om te investeren in een project waar je vertrouwen in hebt.

 • ICO lijst

Dit is een ander soort crypto telegram groep die minder gericht is op het nieuws, maar meestal meer op specifieke projecten. Elk lid kan hier bepaalde ideeën achterlaten over bepaalde crypto projecten. Ook je kunt hier een discussie openen over jouw visie van het project, en andere kunnen dan weer delen wat ze hiervan denken. Je kunt hier ook simpelweg de discussies volgen, en besluiten om te investeren wanneer je geïnteresseerd bent in het project.

Welke crypto telegram groepen toevoegen?

Nu je weet wat een crypto telegram chat precies inhoudt, kun je beginnen met het zoeken naar enkele betrouwbare crypto telegram groepen. Bedenk dat je hier nooit zomaar alles moet aannemen van een ander. Dit komt omdat iedereen lid kan worden van deze chats, en sommige van deze mensen zijn oplichters.

Wanneer je ziet dat veel mensen in de groep het eens zijn met deze persoon, of al vaak betrouwbare informatie in de groep heeft gedeeld, dan kun je er van uit gaan dat het niet om scammers gaat.
Hieronder enkele crypto telegram groepen waar je lid van kunt worden:

Conclusie

We hopen je met deze tekst voldoende te hebben geïnformeerd over de verschillende crypto telegram groepen. Deze groepen zullen je helpen om meer te weten te komen over alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Er bestaan nog veel meer crypto telegram groepen waar je zelf onderzoek naar kunt doen.

2 reacties

 1. SmmStone tulajdonos vagyok
  Mi vagyunk a fő közösségi média szolgáltató [legolcsóbb világár]
  Körülbelül 150 exkluzív szolgáltatásom van telegramon és instagramon, és elküldöm neked a legjobb szolgáltatásokat
  ✅ ID 974 : Olcsó Telegram-tagok: 0,2 USD/k
  ✅ ID 1006 : 100% Non Drop Telegram tag 0,55 USD
  ✅ ID 339 : Távirat nézet: 0,006 USD/k
  ✅ ID 972 : Instagram Olcsó követők 0,18 USD/k
  ✅ ID 593 : Instagram kedvelések » [Legolcsóbb világár] 0,031 USD
  ✅ ID1045 : Instagram megtekintése » [Videó + tekercs + IGTV [Szupergyors] 0,01 USD
  ✅ ID 1052 : Twitter követők [Jó minőség] 3,85 USD
  ✅ ID 956 : Twitter kedvelések [USA] Újratöltés nélkül 1,90 USD
  ✅ ID 2324 : YouTube-feliratkozók > [valódi] [azonnali indítás] 2,90 USD
  ✅ ID 208 : YouTube valós megtekintések [alacsony csökkenés] [1-2 000/nap] [Azonnali indítás ] 0,60
  ✅ Szolgáltatásaim: https://smmstone.com/services
  ✅ MINDEN fizetési mód + 3% bónusz
  Keress meg :
  Whatsapp támogatás: +989185820033
  Távirat támogatás: @smmstone_com

 2. Ik was het slachtoffer van een soortgelijke zwendel en ik werd opgelicht door een binair
  optieplatform Ik verloor ongeveer $ 67.560,00 aan 2 verschillende Forex-bedrijven.
  Het was echt een moeilijke tijd voor mij, want dat was alles wat ik heb. Pas toen ik werd doorverwezen
  naar Lallroyal .org (The recovery comapny) die experts zijn in het herstellen van verloren geld van
  elke online zwendel of investeringszwendel. Kort verhaal, ik heb ze geprobeerd en ze
  heeft me met succes geholpen bij het herstellen van alles wat ik van de platforms heb verloren,
  Ik was in shock omdat ik niet kon geloven dat dit mogelijk was, en mensen
  vertelde me dat ik het niet terug kan krijgen. Ben blij om de mijne terug te krijgen en je kunt het proberen
  het bedrijf ook. Ik garandeer succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: