Tesla verdient meer aan bitcoin dan aan auto´s en ander crypto nieuws

De top tien met grootste cryptomunten naar marktkapitalisatie is er in een paar weken heel anders gaan uitzien. Pakweg sinds het begin van 2021 werd die top danig dooreen gehasseld, en nog. Zo is out of the blue BNB, Binance Coin op nummer drie beland. BNB is het eigen token van de grootste cryptobeurs ter wereld, Binance. XRP is door haar perikelen met de Amerikaanse SEC dan weer naar plaatsje 7 geduwd, terwijl die sinds mensenheugenis (nou ja) op drie stond. Flink gezakt dus, net als Litecoin bijvoorbeeld. Polkadot heeft zich dan weer fors kunnen opwerken – kijkt u hier voor de recentste stand zo u wilt.

Ether nooit eerder zo hoog

Verder natuurlijk (?) weer een nieuw all time high voor bitcoin, maar tevens voor ETH, ether heet de munt maar iedereen zegt Ethereum. Voor het eerst staat deze cryptocurrency aan 2000 dollar. Ronde getallen zeggen niet veel, noch hebben ze enige praktische betekenis, maar ze zijn toch psychologisch belangrijk. En beleggen is voor een flink deel ook psychologie – het zit ´m allemaal grotendeels in het hoofd.

Tesla loves bitcoin

Tesla, de wereldbekende elektrische autoconstructeur, heeft in deze eerste maanden van 2021, die nog niet voorbij zijn helemaal, meer verdiend aan bitcoin dan aan auto´s verkopen in heel 2020?! Dat zet toch wel even aan het denken, nietwaar? 

Crypto experten

We laten nog enkele experten in bitcoin et al. aan het woord. Allemaal heren wel, jammer, maar toch werken ook heel wat dames mee aan nieuwe hoogtepunten voor coins en tokens. Ze zijn in de digitale wereld gelukkig wel meer vertegenwoordigd dan in de aandelen business. Voor nu zijn er de heren van De Bitcoin Show met het laatste cryptonieuws, en de man die eet-leeft-en-slaapt met en voor bitcoin, Didi Taihuttu met zijn Bitcoin Familie. Watch and listen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.