Theta Fuel koers verwachting

Theta Fuel verwachting

Rank: #117

Theta Fuel (TFUEL) koers

$0,05 prijs (+0,59%)

Theta Fuel omrekenen (Theta Fuel to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$279.378.746$6.649.501+0,59%5.943.814.2715.943.702.788

Theta Fuel prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,16% +0,47% 5,35% 26,85% 83,04%
USD 0,16% +0,59% 4,23% 21,51% 84,20%
ETH 0,22% 0,59% 10,90% 7,44% 44,62%
Sinds All time high Theta Fuel Type
Onbekend$0,68Onbekend

Theta Fuel ook wel bekend als TFUEL heeft op dit moment een koers van $0,05. Inmiddels staat de coin op positie 117 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Theta Fuel koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Theta Fuel, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Coinmerce

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Theta Fuel al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Theta Fuel koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Theta Fuel prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Theta Fuel kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Theta Fuel. Op basis van deze informatie kan je zelf een Theta Fuel koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Theta Fuel zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Theta Fuel gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Theta Fuel in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Theta Fuel:

  • Huidige prijs: $0,05
  • All time high: $0,68
  • All time low: $0,0009
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Theta Fuel.

Theta Fuel Statistieken

Theta Fuel prijs$0,05Marktkapitaal dominantie0,03%
Markt cap rang117All time high koers$0,68
Circulerend aanbod5.943.814.271All time low koers$0,0009
Totaal aanbod5.943.702.788Prijs tegenover all time highdaling van 93,10%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 84,20%
Marktkapitaal$279.378.746Prijsverandering 30 dagendaling van 21,51%

Theta Fuel koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Theta Fuel koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Theta Fuel koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Theta Fuel.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $0,01 $0,02 $0,00 $23,1 mln $3,4 mln 3,5 mld 106%
2020 $0,01 $0,04 $0,00 $28,6 mln $10,4 mln 3,8 mld 188%

Theta Fuel verwachting – De laatste Theta Fuel koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Theta Fuel ($0,05) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Coinmerce tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Theta Fuel (Theta Fuel) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Theta Fuel toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $0,05 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Theta Fuel korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 21,51% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 84,20% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Theta Fuel?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Theta Fuel (TFUEL).

Koersverwachting Theta Fuel lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Theta Fuel kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Theta Fuel op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Theta Fuel is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Theta Fuel | Een aantal feiten op een rij

Theta Fuel staat bekend met de afkorting TFUEL. De totale supply zal 5.943.702.788 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van TFUEL neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $279.378.746.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 5.075,57% gestegen.

De ontwikkelingen van Theta Fuel – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Theta Fuel  (TFUEL) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Theta Fuel. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/theta_network/ 

Veelgestelde vragen over Theta Fuel

Op dit moment zijn er 5.943.814.271 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Theta Fuel gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Theta Fuel kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Theta Fuel koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Theta Fuel koersverwachting opstellen.

 

Je kan Theta Fuel kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Theta Fuel kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Theta Fuel waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Theta Fuel en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Theta Fuel waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: