Theta

0

Theta is een blockchain netwerk dat specifiek gebouwd is voor de grote en groeiende markt van video streaming. Het is gelanceerd in 2019 en gedecentraliserd, het biedt gebruikers de mogelijkheid om dataverkeer en resources te delen op een peer-to-peer basis. Het project wordt geadviseerd door Steve Chen, welke de co-founder van Youtube is en erg veel kennis van de markt heeft. Tevens is de co-founder van Twitch ook erbij betrokken. Het grootste gaming videostreaming platform in de wereld.

Theta bouwt aan een sterk netwerk, zo hebben partijen als Google, Binance, Samsung en andere een validator als bedrijf waardoor ze het netwerk ondersteunen. Het project wil daarom de video streaming industrie naar een volgend niveau tillen en het gedecentralizeerder maken dan het op dit moment is. Ook biedt dit meer oplossingen voor creators.  Het hoofddoel is om het gedecentraliseerd te maken, het efficiënter te maken, de prijs te verlagen voor mensen in de industrie en gebruikers meer rechten te geven. De token van Theta heet Theta en is te verhandelen op Bitcoinmeester, Binance en Litebit.

Theta koersDe prijs van Theta

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Theta. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Coin kopen of verkopen

Wil je Theta kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Binance en Litebit.

Beste websites om Theta (Theta) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Theta kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.