De toekomst van Biflatie.nl

12

Beste Biflaten,

In de afgelopen 6 jaar heb ik met heel veel plezier en inzet gewerkt aan Biflatie.nl. We hebben een lange periode met een grote groep auteurs dagelijks meerdere artikelen geschreven over de crisis, de economie en de maatschappij. Met kritische gedachten over de huidige economische gang van zaken en een alternatieve blik op geopolitieke en monetaire gebeurtenissen. Er zijn nog altijd onderwerpen genoeg om over te schrijven, maar de afgelopen tijd hebben jullie wel gemerkt dat er steeds minder artikelen verschenen hier. Verschillende schrijvers hadden andere verplichting en ik heb door mijn andere werkzaamheden (namelijk dit, dit, dit, dit en dit) niet genoeg tijd en ruimte meer om te schrijven en op een adequate manier Biflatie.nl te beheren.

Daarom heb ik besloten om Biflatie.nl, na meer dan 3.000 gepubliceerde artikelen en meer dan 300.000 reacties, over te dragen aan 2 andere personen. De nieuwe beheerders, waar jullie natuurlijk binnenkort van zullen horen, ken ik persoonlijk en ik heb dan ook het volste vertrouwen dat ze dit unieke platform naar een hoger plan zullen gaan tillen. Het zal in ieder geval een positieve impuls geven aan de betrokkenheid en de hoeveelheid publicaties die hier op Biflatie.nl komen te staan. Ik zal zo nu en dan nog eens een artikel schrijven en op de achtergrond blijf ik het natuurlijk volgen hier. Wellicht zullen een aantal bestaande auteurs ook blijven schrijven.

Aan het huidige concept zal waarschijnlijk niet erg veel veranderen. De personen die het beheer van Biflatie overnemen, hebben dit vooral gedaan uit de overweging dat ze het platform Biflatie.nl willen laten bestaan zoals het is, omdat ze het een toegevoegde waarde vinden op alle economische berichtgeving door de MSM en andere media. Ook vinden ze het belangrijk dat het hier een plek blijft waar gelijkgestemden samen kunnen komen om te praten en discussiëren over de economie en de nog altijd enorme schuldencrisis waar we ons in bevinden.

Ik wil iedereen enorm bedanken voor de betrokkenheid en input in de afgelopen jaren en vanaf nu zal ik Biflatie vooral volgen in plaats van beheren. Mochten er mensen contact willen houden, dit is mijn e-mailadres: koen{at}dprojects.nl.

Over de auteur

Oprichter van Biflatie.nl. Ondernemer in de vis en in het goud. Schrijft zo nu en dan nog over de economie, het monetaire systeem, crypto's en de beurs.