Uitgeschud tijdens de cryptocrash? Laat Covesting Diamond Hands voor u handelen

Deze week leed de cryptomarkt een catastrofale crash die zowel investeerders als handelaren achterliet. Zwakke handen werden weggespoeld en lieten alleen achter wat de gemeenschap ‘diamanten handen’ noemt.

De term is bedacht omdat de kostbare edelsteen een van de hardste substanties ter wereld is – bijna onbreekbaar. Het vereist een specifieke gemoedstoestand, vaardigheden en natuurlijk jarenlange ervaring met markten.

De crash verpletterde vooral nieuwkomers in crypto; De belangrijkste strategieën van Covesting zijn echter nog steeds goed winstgevend, wat aantoont dat de diamanthandelaren in de peer-to-peer-kopieerhandelsgemeenschap weten hoe ze hun emoties moeten beheersen, risico’s kunnen beheersen en zelfs winst kunnen maken uit het bloedbad.

Hier is meer over waarom Covesting copy trading een ideale oplossing is voor diegenen die blootstelling aan crypto willen, maar nu bang zijn voor een nieuwe enorme shake-out tijdens de aanhoudende bullmarkt.

Waarom crashte de hele cryptomarkt zo hard?

Reverals beginnen wanneer handelaren en beleggers ze het minst verwachten wanneer markten extremen bereiken in beide richtingen. Bijvoorbeeld, het kon niet meer bearish zijn op Zwarte Donderdag, maar zoals de legendarische beleggingsadvocaten uit het verleden hebben aanbevolen, het kopen van het bloed in de straten of de angst eindigde als een kans van je leven.

Hetzelfde was waar toen de uitbundigheid door het dak ging rond de Coinbase Global lancering op Nasdaq. Bekende crypto-influencers hadden “gewaagde” beweringen gedaan dat Bitcoin nooit meer onder de 50.000 dollar zou komen. Weken later stortte de Bitcoin prijs in tot $30.000 – een daling van meer dan 50% ten opzichte van de piek en veel lager dan de “expert” voorspelde.

De zaken begonnen echter een negatieve wending te nemen toen Elon Musk de Bitcoin begon af te kraken – een activum dat hij eerder publiekelijk had gesteund. De verandering van houding veranderde ook de trend op crypto van bullish naar bearish op de korte termijn.

Als Bitcoin instort, gaat de rest van de markt mee ten onder. In een oogwenk tankten Ethereum en andere altcoins maar liefst 50%, zowel ten opzichte van USD als BTC, wat bewijst dat Bitcoin nog steeds de leiding heeft in crypto.

Over het geheel genomen was het sentiment perfect voor de ineenstorting, waardoor de zwakke handen die het afgelopen jaar “alleen maar omhoog” hebben gekend, werden weggevaagd en dan nog wat. Deze nieuwe handelaren hebben nu iets ervaren dat voor Bitcoin heel gewoon is en kenmerkend voor de volatiele activa.

Hoe bleven de managers van de Covesting-strategie in het groen?

Eén manier waarop Covesting strategiebeheerders in het groen konden blijven, is dat hun ervaring op de markten hen misschien vertelde dat dit eraan zat te komen. Met een scherp oog hadden technici een afkoeling in crypto kunnen voorspellen. Technische analyse tools van TradingView zijn beschikbaar voor Covesting strategie managers via het PrimeXBT dashboard, waardoor deze traders een voordeel hebben dat anderen niet hebben.

Met de Covesting-kopiehandelmodule op PrimeXBT hebben strategiebeheerders toegang tot de geavanceerde tools van het bekroonde handelsplatform, zoals long- en shortposities, leverage, risicomanagementorders en nog veel meer. Dit betekent dat deze handelaren niet alleen in staat waren om hun kapitaal en open posities te beschermen, maar ze waren ook in staat om short te hedgen, te profiteren van de slachting, en klaar te staan met een long order om te profiteren op de weg terug omhoog.

Dit is allemaal in een dag werk voor de meest serieuze handelaren. De Covesting leaderboards zijn gevuld met elite-level traders die momenteel allemaal tot 600% winst laten zien terwijl de rest van de markt nog steeds zijn verse wonden likt.

Covesting laat iedereen toe om eender welke strategie manager te volgen die vermeld staat op de volledig transparante globale leaderboards. Door het kopiëren van de trades van degenen die succes en risicomijdend gedrag vertonen, kunnen zelfs beginners geld verdienen in crypto zonder de angst om regelmatig gesloopt te worden wanneer de markt draait.

Overlevenden van de crypto crash of iedereen die profiteerde van het bloedbad zou zelf ook een thuis kunnen vinden op Covesting als strategie manager. Als een van de weinigen die dit zagen aankomen en ervan konden profiteren, zou het een teken kunnen zijn dat de tijd rijp is voor u om naam te maken en uw vaardigheden te gebruiken om uw volgelingen te belonen en hun leven en het uwe voor altijd te veranderen.

Is er zojuist een bearmarkt begonnen? Of is de bull markt nog steeds aan de gang? Laat u niet aan de zijlijn staan uit angst voor een nieuwe shakeout. Laat Covesting traders het werk voor u doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: