UMA

UMA koers verwachting

UMA is een gedecentraliseerd financieel platform gebouwd op het Ethereum netwerk. Het doel van UMA is om het handelen in derivaten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, onafhankelijk van waar ze wonen. 

Een derivaat kan je bekijken als een speculatie op een prijs van eender welk activa. Deze speculatie vindt plaats door een contract tussen 2 partijen, waarbij de ene partij speculeert op een prijsstijging en de andere op een gelijkwaardige prijsdaling. Voorbeelden van derivaten zijn opties en futures die investeerders toelaten te speculeren met aandelen, obligaties en valuta’s, zonder dat ze deze echt in bezit hoeven te hebben. 

UMA koersDe prijs van UMA

De UMA token kan gebruikt worden om te stemmen op veranderingen binnen het project. UMA staat ondertussen bijna in de top 50 in marktcapitalisatie. De token kende een enorme piek in september 2020 en is sindsdien weer gestaag aan het klimmen, maar kende geen sprong eind 2020 zoals Bitcoin.

Hieronder vind je de prijsgrafiek van UMA. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Toegankelijkheid

Een van de grote uitdagingen bij derivaten op de klassieke financiële markten is de beperkte toegankelijkheid. Vele producten zijn slechts toegankelijk met een inzet van een enorm kapitaal. En er zijn vaak strenge voorwaarden over identificatie. Het doel van UMA is om derivaten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het enige wat vereist is, is een persoon die met jou de tegenovergestelde prijsspeculatie wil aangaan. Dankzij UMA zijn alle posities geback-upt zodat elke partij zeker kan zijn van een correcte afhandeling zonder dat er hoge fees betaald moeten worden. 

Price tracking en schaalbaarheid

Naast het speculeren met derivaten heeft UMA ook de mogelijkheid om synthetische tokens te creëren die de prijs van elke bestaande activa kunnen volgen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, enkele voorbeelden zijn de S&P 500, de prijs van sojabonen, of edelmetalen zoals goud en zilver.

Betrouwbaarheid en veiligheid

In de traditionele financiële markten kunnen eventuele disputen uitgevochten worden in de rechtbank. Dit zijn echter omslachtige, tijdrovende, onpraktische en kostelijke bezigheden. Dankzij het gebruik van smart contracts en het gebruik van een waarborg kan UMA dit allemaal overkomen. 

  • Het voordeel is dat elke twee personen of organisaties van eender waar in de wereld met elkaar kunnen handelen. 
  • Elke handelaar is bovendien gelijkwaardig. Het derivaten contract is vastgelegd in een code en een dispuut is daarmee ook uitgesloten. Een rijke handelaar met een groot vermogen en een leger aan advocaten staat niet sterker in zijn schoenen dan de kleine man uit de straat. 
  • De contracten kunnen ook supersnel afgehandeld worden samen met de eventuele uitbetalingen bij het beëindigen van het contract. 

UMA is gebouwd op het Ethereum netwerk en is daardoor beschermd met dezelfde proof-of-work algoritme Etash. 

UMA koers verwachting 2021 – 2025 – De laatste UMA prognose

UMA is een gedecentraliseerd financieel product dat niet afhankelijk is van een gecentraliseerd bedrijf of financiële instelling voor het afhandelen van transacties. Dankzij het gebruik van smart contracts overkomt het de uitdagingen van traditionele financiële markten.

De huidige derivatenmarkt wordt geschat op meer dan $500 biljoen dollar, als UMA daar slechts een klein aandeel van kan aanspreken dan zou het al enorm succesvol zijn. Maar niets weerhoudt het platform van een grotere expansie, de toepassing biedt voornamelijk alleen maar voordelen en kan zich nog makkelijk uitbreiden en aanpassen aan de markt.

Daarom is het goed mogelijk dat UMA ondanks zijn huidige succes, nog lang niet aan zijn maximum zit en de UMA token gaat ons inziens vast nog stijgen. 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter UMA dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De UMA toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

UMA kopen of verkopen

Wil je UMA kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance

Beste websites om UMA(UMA) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal UMA kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Aandelen overzicht footer

Biflatie.nl heeft ook over andere aandelen geschreven:
Airbnb aandelenTwitter aandelenSnapchat aandelenAmazon aandelenNIO aandelen
Palantir aandelenMicrosoft aandelenNetflix aandelenJD.com aandelenAlibaba aandelen
Zoom aandelenTesla aandelenGoudmijn aandelenAir France KLM aandelenBeyond Meat aandelen
Spotify aandelen

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van UMA zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.