UMA verwachting

Rank: #120

UMA (UMA) koers

$9,04 prijs (+4,08%)

UMA omrekenen (UMA to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$563.251.443$22.549.582+4,08%62.042.719103.975.382

UMA prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 1,19% +4,08% +5,27% 1,25% +112,82%
USD 1,19% +4,08% +6,13% 1,08% +114,41%
ETH 0,24% 2,41% 10,82% 19,18% 71,45%
Sinds All time high UMA Type
$41,56derivatives

UMA ook wel bekend als UMA heeft op dit moment een koers van $9,04. Inmiddels staat de coin op positie 120 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste UMA koers $64.805,00 geweest. Nog niet in het bezit van UMA, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin al sinds 2009-01-03 bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin prijs, verwachtingen voor 2021, 2022, 2025 en nog meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

UMA koers | Actuele prijs van UMA

Wil je UMA kopen? Ga naar Bitvavo

UMA Statistieken

UMA prijs$9,04Marktkapitaal dominantie0,03%
Markt cap rang120All time high koers$41,56
Circulerend aanbod62.042.719All time low koers$0,30
Totaal aanbod103.975.382Prijs tegenover all time highdaling van 78,20%
Maximaal aanbod103.975.371Prijsverandering 1 jaarstijging van 114,41%
Marktkapitaal$563.251.443Prijsverandering 30 dagendaling van 1,08%

Historische UMA koers

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $8,91 $27,80 $4,15 $454,7 mln $14,4 mln 50,8 mln 129%

UMA koers verwachting

UMA is een gedecentraliseerd financieel platform gebouwd op het Ethereum netwerk. Het doel van UMA is om het handelen in derivaten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, onafhankelijk van waar ze wonen. 

Een derivaat kan je bekijken als een speculatie op een prijs van eender welk activa. Deze speculatie vindt plaats door een contract tussen 2 partijen, waarbij de ene partij speculeert op een prijsstijging en de andere op een gelijkwaardige prijsdaling. Voorbeelden van derivaten zijn opties en futures die investeerders toelaten te speculeren met aandelen, obligaties en valuta’s, zonder dat ze deze echt in bezit hoeven te hebben. 

UMA koersDe prijs van UMA

De UMA token kan gebruikt worden om te stemmen op veranderingen binnen het project. UMA staat ondertussen bijna in de top 50 in marktcapitalisatie. De token kende een enorme piek in september 2020 en is sindsdien weer gestaag aan het klimmen, maar kende geen sprong eind 2020 zoals Bitcoin.

Hieronder vind je de prijsgrafiek van UMA. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Toegankelijkheid

Een van de grote uitdagingen bij derivaten op de klassieke financiële markten is de beperkte toegankelijkheid. Vele producten zijn slechts toegankelijk met een inzet van een enorm kapitaal. En er zijn vaak strenge voorwaarden over identificatie. Het doel van UMA is om derivaten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het enige wat vereist is, is een persoon die met jou de tegenovergestelde prijsspeculatie wil aangaan. Dankzij UMA zijn alle posities geback-upt zodat elke partij zeker kan zijn van een correcte afhandeling zonder dat er hoge fees betaald moeten worden. 

Price tracking en schaalbaarheid

Naast het speculeren met derivaten heeft UMA ook de mogelijkheid om synthetische tokens te creëren die de prijs van elke bestaande activa kunnen volgen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, enkele voorbeelden zijn de S&P 500, de prijs van sojabonen, of edelmetalen zoals goud en zilver.

Betrouwbaarheid en veiligheid

In de traditionele financiële markten kunnen eventuele disputen uitgevochten worden in de rechtbank. Dit zijn echter omslachtige, tijdrovende, onpraktische en kostelijke bezigheden. Dankzij het gebruik van smart contracts en het gebruik van een waarborg kan UMA dit allemaal overkomen. 

  • Het voordeel is dat elke twee personen of organisaties van eender waar in de wereld met elkaar kunnen handelen. 
  • Elke handelaar is bovendien gelijkwaardig. Het derivaten contract is vastgelegd in een code en een dispuut is daarmee ook uitgesloten. Een rijke handelaar met een groot vermogen en een leger aan advocaten staat niet sterker in zijn schoenen dan de kleine man uit de straat. 
  • De contracten kunnen ook supersnel afgehandeld worden samen met de eventuele uitbetalingen bij het beëindigen van het contract. 

UMA is gebouwd op het Ethereum netwerk en is daardoor beschermd met dezelfde proof-of-work algoritme Etash. 

UMA koers verwachting 2021 – 2025 – De laatste UMA prognose

UMA is een gedecentraliseerd financieel product dat niet afhankelijk is van een gecentraliseerd bedrijf of financiële instelling voor het afhandelen van transacties. Dankzij het gebruik van smart contracts overkomt het de uitdagingen van traditionele financiële markten.

De huidige derivatenmarkt wordt geschat op meer dan $500 biljoen dollar, als UMA daar slechts een klein aandeel van kan aanspreken dan zou het al enorm succesvol zijn. Maar niets weerhoudt het platform van een grotere expansie, de toepassing biedt voornamelijk alleen maar voordelen en kan zich nog makkelijk uitbreiden en aanpassen aan de markt.

Daarom is het goed mogelijk dat UMA ondanks zijn huidige succes, nog lang niet aan zijn maximum zit en de UMA token gaat ons inziens vast nog stijgen. 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter UMA dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De UMA toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

UMA kopen of verkopen

Wil je UMA kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance

Beste websites om UMA(UMA) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal UMA kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van UMA zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

UMA verwachting augustus – De laatste UMA  koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van UMA ($9,04) is, is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen waar een project mee bezig zijn zullen zorgen voor een grotere adoptie en daardoor een verandering van de prijs uiteindelijk. Op is UMA het makkelijkst verhandelen tegen de laagste fees in ieder geval.

Zo zijn developers die werken aan UMA (UMA) altijd druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De UMA toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $9,04 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 1,08% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 114,41% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van UMA?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van UMA (UMA).

UMA | Een aantal feiten op een rij

UMA staat bekend met de afkorting UMA. De totale supply zal 103.975.382 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van UMA neemt toe. De marktwaarde neemt toe wat betekent dat er steeds meer hierin investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $563.251.443.

Sinds de start van het project op is de coin al stijging van 2.883,53% gestegen.

De ontwikkelingen van UMA – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is, het aantal commits toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Het project heeft meer dan aanpassingen verwerkt en 21 subscribers wat een mooi aantal is. Blijf daarom op de hoogte van het actuele UMA  (UMA) nieuws. Een leuke tip die we graag meegeven is om ook te abonneren op de Reddit van UMA, hier vindt je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: