Vaccineren pro of contra: de verwarring is totaal/Zalig zijn de onwetenden

Een mens weet het niet meer, zelfs al is hij of zij een weldenkend mens, ontwikkeld, van goede wil, maar wel alert en van zoveel mogelijk op de hoogte, toch? Wat te denken, bijvoorbeeld, over het onderwerp dat actueel, incontournable en beslist controversieel is – vaccineren tegen het Coronavirus, in dit geval de Deltavariant – ja of neen, gezond of ongezond. Ben je associaal wanneer je weigert, als dat eigenlijk wettelijk nog kan, want dan denk je niet voldoende aan je medemensen. Of ben je net verstandig, oppassend, goed bezig want geloof je de MSM maar half en afkerig van, op je hoede voor mogelijke bijwerkingen op termijn? Wetend dat bijvoorbeeld in de VS J&J zelf toegeeft dat de kans op een zeer ernstige ziekte reëel is. Geloven we hoogleraren, professoren in de materie, de virologie, of net niet, want wat wanneer die elkaar tegenspreken? Een mens weet het niet meer, al kan onderstaande informatie wellicht helpen om een beter idee voor jezelf te vormen. Of net niet?! Nog één opmerking: méér weten brengt verwarring in je hoofd, in je denken. Tevéél weten creëert zelfs chaos en maakt je ongelukkig. Dus: zalig zijn de onwetenden…?

 

´EXCLUSIVE! Dr. David Martin Just Ended COVID, Fauci, DOJ, Politicians in ONE INTERVIEW´ – klik hier op ninefornews.nl

´De uitrol van het coronavaccin is massamoord met voorbedachten rade, zei dr. David Martin in een explosief interview met Stew Peters. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.” Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.´ 

 

´Corona gehad, gevaccineerd en toch besmet: ‘Ik dacht, hoe kan dit nou?’ – nos.nl

Virologen slaan alarm: deltavariant verspreidt zich ook via gevaccineerden – volkskrant.nl

6 reacties

  1. De FDA kan wat lopen te lullen, maar nemen zij de aansprakelijkheid van dit medisch experiment op zich wanneer het fout gaat nu zowel de fabrikant als de overheid deze niet durven te nemen? Zolang dit niet het geval is neem ik ze net zo serieus als Pipo de clown.

 1. Een aloude wijsheid is, blijf thuis als je ziek bent. Wanneer de overheid hier extra nadruk op legt als een besmettelijk virus rondwaart, dan zijn we al een heel eind. Als de overheid ons te hulp schiet door vaccins aan te bieden dan is dat een prima hulpmiddel voor degenen die het denken nodig te hebben i.v.m. verzwakt immuunsysteem. Bij het opdringen en/of afdwingen van experimentele vaccins beweegt de overheid zich op een hellend vlak. Hierbij in acht nemende dat de farmaceutische industrie de sector is waar de meeste boetes worden opgelegd wegens ondeugdelijke geneesmiddelen, maar ook vaccins. De vraag is of de overheid niet in paniek handelt, of is er sprake van een lobby van Big Farma?

  Lichamelijke integriteit is een groot goed dat we hebben opgebouwd in onze gemoderniseerde en intelligente samenleving. Opbouwen van kudde-immuniteit is een oud begrip dat nog altijd van toepassing is bij de niet gemodificeerde mens. Als ik vertrouw op eigen afweersysteem en gezonde leefstijl en geen onderliggende aandoeningen heb dan is de kans op ernstig ziek worden bij besmettingen klein.

  De overheid heeft de taak om de bevolking voor te lichten over gezonde voeding en leefstijl en mag m.i. zich niet begeven op het pad van dwangmatige vaccinatieprogramma’s. Vaccins worden ontwikkeld door private beursgenoteerde bedrijven waarbij de concurrentieslag en de behoefte om dividend uit te keren aan aandeelhouders een te groot risico vormen voor de veiligheid van vaccins. Juist bij de ontwikkeling van de nieuwe mRNA-vaccins is voorzichtigheid geboden bij de afzet naar de ‘consument.’ Einde experiment is eind 2023!

  Wil ik het nog niet hebben over de bijwerking op korte of lange termijn. Er lopen onderzoeken waarover veel onbetrouwbare berichten verschijnen. Overleden na vaccinatie of door vaccinatie. Toch moeten we alert zijn want geleidelijk aan verschijnen daarover ook berichten in de msm. Kortom, voorzichtigheid blijft geboden.

  Gelukkig heb ik geen onvolwassen kinderen. Ik hoor verhalen over echtelijke ruzies ingeval vader en moeder en kind(eren) het oneens zijn over wel of niet vaccineren. Een ongekend ethisch dilemma dat we m.i. onderschatten. Rare tijden.

  1. We mogen inderdaad niet in een hokjes-denken terecht komen waarbij wie zich laat vaccineren naïef is en wie zich niet laat vaccineren asociaal. Het is ook kort door de bocht om per definitie te denken dat de overheid, overheidsinstellingen, deskundigen enz. het slecht met ons voorhebben en alleen maar liegen. Een portie gezonde twijfel mag en is beter dan te pretenderen van alles te weten. The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt. (Bertrand Russell) Twijfel is het begin van wijsheid. (Aristoteles)

   1. De overheid liegt niet, dat doen alleen regeringsfunctionarissen. Ik zal geen namen noemen dan wordt het lijstje erg lang. De overheid is er ter bescherming van de bevolking en om de bevolking te dienen. Niets meer en niets minder. Het afnemen van vrijheden mag alleen ingeval mensen een gevaar voor de samenleving vormen. Een ongevaccineerd persoon die gezond is vormt geen gevaar voor de samenleving. Klaar. Echter door de plaatsing van het coronavirus op lijst A van meldingsplichtige ziekten worden de grondrechten van ongevaccineerden zomaar afgenomen.

    Waarom zal onze regering zoiets doen voor SARS-CoV-2, een virus dat voor 98% van de bevolking geen tot milde ziektelast oplevert. Nee, de overheid liegt niet, maar het zijn de regenten die vaak slechte herinneringen hebben. Komt door de vele dossiers die ze moeten bestuderen. Was ook nooit mijn sterkste punt. Waar regenten vaak wel goeie herinneringen aan hebben zijn de verzoeken van lobbyisten om bepaalde zaken een duwtje in de goeie richting te geven. Daar om heb ik een gezonde twijfel opgebouwd in deze ongezonde maatschappij.

    Voor gezonde informatie verwijs ik naar deze website: https://artsencollectief.nl/sars-cov-2-op-a-lijst-zorgt-voor-uitsluiting-niet-voor-volksgezondheid/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: