Vaccineren, vaccinatieschade, ach kom ga dansen met Janssen

De commotie rondom corona is nog lang niet verdwenen. Er wordt in spanning afgewacht wat de naweeën ons gaan brengen. Zowel op economisch vlak alsmede op gebied van onze gezondheid. Zijn we nu van corona af, of gaan we de komende winter weer in lockdown als blijkt dat de coronavaccins niet helpen tegen nieuwe varianten. Of is onze gezondheidszorg dan beter voorbereid op haar taken door betere behandelmethoden en het alsnog toelaten van beproefde medicijnen zoals ivermectine en HCQ. Kortom, met enig voortschrijdend inzicht zouden we toch mogen rekenen op betere tijden.     

Beetje vrijheid

Veel mensen hebben de draad weer opgepakt nu we door de versoepelingen een beetje vrijheid hebben terug gekregen. Nee, nog niet alles maar alle goeds komt langzaam zo wordt gezegd. Hoewel, ik vraag me af. De nieuwsberichten gaan de hele dag over het gehannes met het testen voor toegang en nu weer de commotie over het vaccineren van jongeren. Er ligt nog steeds een enorme druk op het vaccinatieprogramma dat onze overheid i.s.m. Big Farma heeft uitgerold over de bevolking. Daarover ontstaat de nodige discussie tussen voor- en tegenstanders die soms ver kan gaan. Van uitsluiting tot ontslag.

Coronaminister

Gaandeweg de coronacrisis is er veel kritiek op het beleid van onze coronaminister die nog altijd meer aandacht geniet dan onze ministers van Financiën en Economische Zaken. Genieten doet Hugo de Jonge in zijn huidige functie nog zeker. Hij spoort de jeugd zelfs aan om te gaan dansen met het vaccin van Janssen. Of hij daar verstandig aan doet zal hij pas beseffen nadat hij dit interview op Blckbx.tv heeft gezien. Twee juristen, een huisarts en een oud GGD directeur bespreken o.a. de juridische gevolgen van vaccinatieschade en nog andere belangrijke zaken. Deze video zou mensen aan het denken kunnen zetten.

GW

12 reacties

 1. Corona is nog niet voldoende uitgemolken en zal dus blijven. Na het volspuiten van kinderen zijn honden en katten aan de beurt. De eerste berichten hierover hebben de msm bereikt; het voorsorteren is gestart.

 2. Ben ik even blij dat ik ( nog) zelf mag denken in plaats van dat voorrecht over te dragen aan Hugo, Ab, Ernst, Jaap en ander gespuis, wat in dienst staat van de farmaceutische industrie.
  Ab Osterhaus had in mei al vijf miljoen met zijn aandelen in La Roche verdiend. En mag gratis angst blijven rondstrooien in de media.

 3. Ik denk dat er vroeg of laat, nog heel veel mensen spijt gaan krijgen van hun portie. En hoop dat ik het daarmee bij het verkeerde eind heb.

 4. Straks in de herfst, waarin vroeger het normale groepsreizen begon, dan begint het COVID gedonder opnieuw. Nog meer moordvaccin, weer lockdowns, weer 1,5 meter, weer die achterlijke mondlappen.
  De machthebbers streven naar chaos, werkloosheid en armoede voor het gepeupel, waarna het klootjesvolk de NWO zal omarmen.
  Kijk vandaag op Frontnieuws en lees daar hoe Het WEF plannen klaar heeft om de weigeraars van het moordvaccin over te halen.
  Op weg naar 500.000.000 aardbewoners zoals in de Guide Stones gebeiteld staat.
  Dat willen de echte machthebbers en controle 24/7 over ieder individu.
  Schoften zijn het.

 5. **BREAKING NIEUWS**

  de mysterieuze verdwijning van eu troll jEUst von brussel is bijna opgelost.
  oersoela van der lycken heeft toegegeven hem met een bitcoin in het riet te hebben gestuurd. oersoela wordt nog verder verhoord.

  -wordt vervolgt-

  1. addendum (aanvulling)

   jEUst werd het laatst gezien met een knalroze pet met daarop het
   woord ‘crypto’ (verstleuteld) , een blauw tshirt met daarop de tekst ‘grandmaster at work’ (grootmeester aan het werk) van voren en op de achterkant ‘testikoli novo seclorum’.
   verder droeg hij een geruitte golfbroek mer afgebonden pijpen.

   tot zover.

 6. Het wordt steeds gekker. Op diverse wappiesites wordt een bericht gedeeld uit de “Daily Expose” over hoe het grote publiek kan worden gedwongen en gemanipuleerd om het Covid-19-vaccin krijgen: https://dailyexpose.co.uk/2021/06/30/world-economic-forum-releases-guide-on-how-to-coerce-and-manipulate-public-into-getting-the-covid-19-vaccine/

  Nu is tegenwoordig elke website waarop berichten met een ander geluid over corona worden gepubliceerd, een wappiewebsite en zijn de lezers daar wappies. Zullen we binnenkort ook hier die erestatus genieten en ons mogen verheerlijken met die geuzennaam? Een idiote ontwikkeling overigens dat alle berichten die afwijken van het mainstreamnieuws worden geframed als nepnieuws of verhalen van complotdenkers.

  1. Beste Gerrrit, dat weet u toch ook. Dat wegzetten van ander nieuws dan van de Roverheid en MSM wordt bewust gedaan om nog niet meer mensen wakker te laten worden.
   En diegene die wel wakker zijn en het vuile spel doorzien, die zijn toch de idioten. Die moet je belachelijk maken en in een hoek gedreven worden.
   Die krijgen straks de schuld van de volgende, volgende en nog eens volgende variant.
   Verdeel en Heers. Dat deden de Romeinen toch ook.

 7. Een uitspraak van Albert Einstein.Een blind vertrouwen in de overheid is de grootste vijand van de waarheid. Denk hier maar eens over na klontjes volk.

 8. Onze Minister van Volksgezondheid vindt het ‘decadent’ (= een teken van verval) dat mensen vaccinatie afwijzen, geen maatregelen willen, maar toch hulp van de samenleving verwachten.
  Heeft meneer de Jonge dan een acceptabel antwoord op hun logische vragen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.