Vaccins tegen Corona, oké, maar wat met de nog besmettelijker varianten?

Een opvallende tweet trekt onze aandacht. Want er ontstonden ondertussen meerdere varianten, mutaties van het oorspronkelijke Coronavirus. Toen het eerste bericht over de Engelse ´variant´ boven water kwam, berichtte Biflatie u daar meteen over. De maker van het Pfizer/BioNTech vaccin werd toen gevraagd of hun product ook werkzaam zal zijn hier tegen. Het antwoord stelde ons maar matig gerust. ´´Hoogstwaarschijnlijk wel, en ander maken ze een soortgelijk dat wel werkt, in veertien dagen´´. Dat was toen, 20 december 2020, maar dit is het heden, 21 januari 2021:

Er vond in de luttele afgelopen weken inderdaad heel wat naars plaats op dit gebied. We recapituleren en vatten samen: de Britse variant, een Zuid-Afrikaanse mutatie, en één hele nieuwe vanuit Brazilië. Er lopen dus nu al miljoenen, tientallen miljoenen, honderden miljoenen, miljarden mensen op de wereld rond zijnde:

 • niet ingeënten maar wel reikhalzend uitkijkend naar;
 • niet-ingeënten en dit ook helemaal niet wensen;
 • zij die een eerste prik kregen met het P/B vaccin;
 • zij die al twee prikken kregen en in principe bestand zijn tegen het oorpronkelijke Coronavirus;
 • besmetten met de Britse mutatie;
 • met De Zuid-Afrikaanse;
 • plus degenen die getroffen werden door de allernieuwste (maar niet laatste?!) variant, die uit het verre Brazilië. Ga er maar aan staan, als wetgever! 

12 reacties

 1. In de grote haast (en de belangen) van de vaccinbombardementen wordt waarschijnlijk nog te weinig meegenomen dat, net zoals bactieriën, ook virussen, parasieten en schimmels resistent kunnen worden tegen antimicrobiële middelen.

 2. Het is merkwaardig (hoewel) dat er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan het middel ivermectine. Ivermectine is een 40-50 jaar oud middel tegen parasitaire infecties en als zodanig opgenomen in de lijst van essentiële medicijnen van de WHO. Ivermectine blijkt ook goed tot zeer goed te weken bij allerlei virale infecties zoals Covid-19 en griep, zeker in combinatie met vitamine D3 en zink. Het kan zowel preventief als curatief (in lichte tot matig ernstige gevallen) worden ingezet en vormt dus een te overwegen alternatief voor vaccinaties. En het trekt zich niets aan van mutaties of resistentieproblemen. Het nadeel is dat ivermectine zeer weinig bijwerkingen kent, spotgoedkoop is, gemakkelijk te gebruiken (tabletten) en dus absoluut niet interessant is voor Big Pharma (die het dan ook te vuur en te zwaard bestrijdt), want er valt niets aan te verdienen.

  1. Wat ik begrepen heb is dat men in China wel gewoon ook geneesmiddelen inzet tegen Corona. Dat heb ik althans in een filmpje ergens vernomen (weet dit niet zeker dus). Dit verklaard misschien mede waarom men het, naast de strenge lockdown maatregelen aldaar, nogal snel onder controle heeft. Dubieus echter waarom men dat hier niet doet, even buiten de redenen die je zelf al geeft.

   1. Maar er is geen oversterfte vergeleken met andere jaren wat cojona aangaat.
    En de gewone griep is ook verdwenen.
    Maar doordat de zorg praktisch uitgeschakeld is (Je kan bijna niet meer terecht in het ziekenhuis) sterven er wel meer mensen door andere oorzaken.
    Meer mensen plegen zelfmoord.
    Maakt allemaal niet uit. Hou gewoon je bek, zet je mondkapje op,
    hou je aan de anderhalve meter, en sluit jezelf in huis op.
    Ik zeg altijd “Hoe dieper je buik voor de overheid, hoe harder je wordt genaaid”.
    Als ze nou zeggen dat we een rode clownsneus op moeten zetten tegen cojona,
    dan doen we dat.
    En Rutte lacht ons vierkant uit.

  2. Beste Jan,
   Begrijp je nog niet dat het aantal doden nog niet hoog genoeg is. De angstpsychose moet gevoed blijven. De oer-angst moet wakker worden want jij moet bereid zijn die nanodeeltjes in je lijf te laten spuiten. Ab Osterhaus ( die ook hier weer bij staat) glimlacht… hij strijkt zijn provisie op…
   We zitten in stap 5 van het 12 stappenplan naar de nieuwe wereldorde!!
   Zie
   https://stichtingvaccinvrij.nl/avondklok-van-kracht-oorlog-tegen-een-virus-neemt-extreme-proporties-aan/

 3. Als je naar de website van de CDC gaat kan je lezen dat men het virus nog nooit heeft kunnen isoleren. Maw hier is sprake van een op globale schaal van een enorme hoax, het gaat ook niet om deze griep maar veeleer om totale onteigening van vermogens en een soort high tech kommunistisch systeem in te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.