Voormalig vakbondsafgevaardigde wil aandelenmarkten laten crashen

9

Belgische websites, ze weten altijd wel wat leuks te melden. Op de Businesssite Express.be kwam ik weer een interessant artikel tegen. Het schijnt dat een voormalig afgevaardigde van de Amerikaanse vakbond SEIU (Service Employees International Union), een organisatie met 2,2 miljoen leden, tijdens een besloten bijeenkomst in New York een nieuw plan heeft onhuld. Een plan om de aandelenmarkten te laten crashen en Amerika te destabiliseren.

Steven Lerner, de voormalig afgevaardigde in kwestie, acht dit zeer noodzakelijk. Lerner wil JP Morgan vernietigen en de aandelenmarkten wereldwijd laten crashen om aan de macht van de bankiers te ontsnappen. Het geld is volgens hem niet eerlijk verdeeld.

‘Lerner wil dat doel bereiken door massale, gecoördineerde wanbetalingen te organiseren op hypotheken, studentenleningen en gemeentelijke leningen en zo de banken op de knieën dwingen om die leningsvoorwaarden opnieuw te onderhandelen. Dat zou op zijn beurt leiden tot de instorting van de aandelenmarkten, de isolering van de bankiersklasse en een overdracht van de macht toelaten.’ Lees meer en bekijk de video op Express.be.