Van 3G naar 2G, onder controle van 5G: wie volgt het nog

Het is de “G” van “Gaos” die alom heerst. Gaos, vout geschreven omdat we vertoeven in een chaotisch tijdvak waarin de Gezondheid van het volk door overheden wordt aangegrepen om de bevolking te controleren. Een totale controle is aanstaande als straks het 5G-netwerk volledig is uitgerold en het Ministerie van VWS overstapt van 3G naar 2G. Iemand die dit snapt? Een groot deel van de bevolking (nog) niet, zo vrees ik.

5G

Het is dringend gewenst om te begrijpen waar de G-afkortingen voor staan. 5G staat voor het 5G-netwerk en is de vijfde generatie van ons mobiele netwerk. 5G is dus een telecommunicatie-norm. 5G heeft een veel grotere gegevensdoorvoer dan al z’n voorgangers 1 t/m 4G. Het is supersnel internet met een enorme capaciteit wat betreft de doorvoer van data. Fijn voor de gebruikers maar ook voor technocratische regeringen. Overigens zijn er theorieën die verkondigen dat de 5G-frequenties gevaarlijk zouden zijn voor onze gezondheid. De Gezondheidsraad zegt dat er geen bewijs is dat 5G schadelijk is. “De frequenties zijn namelijk al jaren in gebruik en hebben nooit negatieve gezondheidseffecten gehad,” zo schrijft de raad. “Toch is meer onderzoek nodig: dit rapport is pas een eerste stap. Het is wetenschappelijk gezien niet helemaal uit te sluiten dat de straling van het netwerk gevaarlijk is. Toch lijkt de kans klein dat 5G-zendmasten ziektes kunnen veroorzaken”(bron: rtl-nieuws).

Controle

Nu een uitleg over 3G en 2G, deze aanduidingen houden verband met onze gezondheid. In telecommunicatienormen tellen we op in de tijdlijn, meegaand met de vooruitgang van de technologie. In gezondheidsverband tellen we terug, want ach ja, de coronapandemie ligt toch al achter ons. Bestudeer de harde cijfers en ontwijk de mediapropaganda waarmee de overheid zich bedient. Een overheid die het coronavirus aangreep om angst te zaaien en de massa in een angstpsychose heeft gebracht. Een bange bevolking is de natte droom van machtsgeile politici. Hoe handig is het dan niet om controlerende maatregelen voor de volksgezondheid af te kondigen met als doel bewaking over de massa. Met nieuwe snelle technologieën(Big Tech) liggen de controlemiddelen voor het oprapen. Waarom zou je die niet gebruiken om de bevolking te controleren. De bevolking wil dat toch graag? Toezicht om overtredingen en criminele activiteiten, die onze veiligheid(en gezondheid) kunnen schaden, op te sporen. We staan toch al onder controle via de corona-app. Nee niet bij de specialist in het ziekenhuis, maar bij het Ministerie van VWS, de regering dus. Hoezo de regering? Ik ging altijd naar de dokter als ik gezondheidsklachten had.

Van 3G naar 2G

Qua bevolkingsgezondheid verkeren we in fase 3G, 2G ligt op de loer. Dan heb ik het over de gezondheidsnorm die hoort bij het vaccinatieprogramma van VWS. De controle op dat programma gaat via onze mobiele telefoons. Deze behoren immers tot onze persoonlijke standaarduitrusting die we overal gebruiken voor verbinding en om te socialiseren. Gemak dient de mens en ook de overheid dient de mens, toch? Nee, niet! Zo was dat vroeger toen de overheid in steden en regio’s voor ons klaar stond in hun kantoren met informatiebalies. Toen nog zonder informatie- en communicatietechnologie. We meldden ons bij de ambtenaar aan de balie die ons netjes te woord stond en ons hielp aan een paspoort of uitleg gaf over een complexe belastingaanslag. Toen was de overheid dienstbaar aan de samenleving. Nu zijn de rollen omgedraaid en is de samenleving dienstbaar aan de overheid! Nog een paar stappen en dan is de totale controle over onze gezondheid compleet. Eerst van 3G naar 2G.

Uitsluiting

Nu krijgen we een groen vinkje als we zijn Gevaccineerd, Genezen of Getest, 3G heet dat. Volgens de afgetreden lieve Mona wordt er in regeringskringen over gesproken om straks de ongevaccineerden uit de rij te halen en niet meer te laten testen voor toegang. Wie bedenkt deze ongein.  Ongevaccineerden kunnen best Goed Gezond zijn, 2 x G dus. Gewoon vrije toegang, zonder pas zoals het altijd was. Overal mochten we naar binnen zonder de vraag of we gezond waren. Logisch, want als je ziek was bleef je thuis. Was niet netjes om met een snotneus of een hoestbui in de schouwburg of bioscoop te gaan zitten. Het was een alom geaccepteerde gezondheidsnorm. Hadden we geen overheid voor nodig. Waar zijn we in vredesnaam mee bezig! Anno 2021 tuigen we een digitaal controlesysteem op om gezonde mensen, die actief werken aan hun eigen immuunsysteem, uit te sluiten. Mag ik dat discriminatie noemen?

2G: Gezondheid en Geld

Veel ongevaccineerde personen zijn gezond en zich terdege bewust over de staat van hun gezondheid. Het zijn mensen die autonoom denken en waarde hechten aan hun zelfbeschikkingsrecht. Juist in tijden dat de communicatietechnologie van Big Tech via Big Brother wordt ingezet om met hulp van Big Farma de mensheid onder digitaal toezicht te plaatsen zouden we gegronde waarde aan ons zelf moeten toekennen. Doen we dat niet dan ligt een tijdvak van dehumanisering voor ons. Dan wordt ons lichaam een werktuig van de Staat. Digitale controlemiddelen al zijn ruim voor handen. We gaan dus eerst onze gezondheid onder controle brengen. Nee niet bij de specialist in het ziekenhuis maar gewoon bij de overheid. Daarna is het de beurt aan ons geld. Digitaal geld van de centrale bank(CBDC) is in de maak. Nog even geduld a.u.b. Het wordt straks nog leuker met die 2G standaard. Gezondheid en Geld, allebei onder controle van de Staat. Geen eigen risico meer. Ik geef mij over.

GW

Eén reactie

  1. De creativiteit van een gezonde scepticus. Maar overgeven hoeft niet, in welke betekenis dan ook. Het piramidespel van de digitale data business mist het fundament van de onder alle omstandigheden (voor iedereen) gegarandeerde beschikbaarheid en betaalbaarheid van energie. Tegen de tijd dat we ‘het systeem’ bij kaarslicht aan de praat kunnen houden met Duracell batterijtjes zal ik mijn mening moeten herzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.