Verdienen met Crypto debit kaarten

0

Het zoveelste bewijs dat cryptomunten mainstream aan het worden zijn: de kredietkaart. Verbonden aan uw wallet om zowat alles te doen wat u met een ‘gewone’ credit/debit card doet. Met één groot verschil, of zelfs twee. U kan er hoge rentes mee verdienen. Van wel 8 procent bijvoorbeeld. Dat kunt u vanuit uw wallet natuurlijk ook, maar sommige uitgevers van cryptokaarten belonen u extra. Ten tweede: door middel van roundups en airdrops kunt u eveneens extra(‘s) verdienen.

Voor alles en nog meer

Voor de rest kunt u er alles mee doen zoals een debit card in fiatmunten. Online shoppen en ‘fysiek’ uit winkelen gaan; reizen; de auto voltanken; cadeaubonnen kopen (giftcards) en lidmaatschappen betalen. En nog zoveel meer. Maar hoe zit het dan precies met dat ‘verdienen’? Roundups: wanneer u in crypto iets koopt van $9,40 wordt dat bedrag afgerond naar $9. Die 0,40 gaat terug naar uw wallet voor een volgende aankoop of betaling. Airdrops: sommige uitgevers verwennen u met gratis munten of tokens.

To spend or not to spend, that is the question

Uiteraard was het de bedoeling in 2009 van Satoshi Nakamoto met zijn/haar bitcoin dat die verspreid zou raken. Idem dito de houding en bedoeling later van uitgevers van altcoins. Dat geldt ook voor fiatmunten. Wanneer ze niet uitgegeven en ontvangen, gebruikt worden, gaan ze aan hun doel voorbij. Daarom moeten wij allen, als bezitters van digitale munten, deze ook spenderen. Ondergetekende hoopt echter dat niemand het hem euvel zal duiden dat hij hierin niét participeert. Party pooper! Sorry, maar we kunnen het eenvoudig niet over ons hart krijgen. Gesteld dat we vandaag voor iets betalen in crypto, en volgend jaar noteert de munt in kwestie drie keer hoger?! Dan hebben we twee keer teveel betaald. Nou neen, laat ons maar lekker hodlen. Onze tijd om te spenderen komt nog wel. Kopen we volgend jaar misschien wel drie keer méér dan nu!