VIDEO: De grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid

fraudHet financiële, economische en monetaire systeem dat verantwoordelijk is voor de ongelijkheid in de wereld: “The Biggest Scam in the History of Mankind“.  In klare, onovertroffen stijl wordt in volgende video uitgelegd hoe het geldsysteem van de wereld – gebaseerd op de USD – écht in elkaar zit. De maker, Mike Maloney, Amerikaans econoom en edelmetaalspecialist/handelaar, noemt het in één woord: OPLICHTING! En niet één op een miljoen mensen die het weet, die het begrijpt. Hoe die dollar gecreëerd wordt uit lucht – en vermits de wereldeconomie voor het grootste deel gebaseerd is op die dollar. Trek uw conclusies aan de hand van deze video.

Kapitalisme maar dan ànders

Maloney raakt daarbij niét aan het kapitalisme, hij is allesbehalve een “communist”! Wel toont hij uiterst plastisch aan dat we in een mythe leven, allemaal samen, terwijl voor 1971 het systeem tenminste nog dééls gebaseerd was op wat echte waarde heeft, al 5000 jaar : goud.  De luchtbel zal vroeg of laat doorprikt worden, wanneer maar genoeg burgers beseffen dat de Keizer… geen kleren meer draagt.  Het belangrijkste punt is vertrouwen.  Het komt te voet, maar het gaat te paard.  Eén globale bankrun en het hele systeem ligt plat achterover.  En dan zal het eindelijk tijd zijn voor iets nieuws.  Kijk, luister en verwonder u:

[youtube id=”iFDe5kUUyT0″ align=”center”]

 

3 reacties

  1. Hopelijk zijn deze videos een begin van een antwoord op de manipulaties van de goud en zilver prijzen?Het,op deze manier,aan de kaak stellen van banken,fed,regeringen,centrale banken,bis en de vele andere moneymakers zie je de laatste tijd steeds vaker.Misschien maak ik het nog mee dat goud en zilver weer gewoon,ècht geld worden,gouden tientjes en zilveren knaken en guldens,dubbeltjes en koperen/bronzen stuivers en centen?
    Tot sommigen van ons weer wat nieuws bedenken om de boel te flessen.

  2. En daarom roep ik dus aldoor:
    Sinds (en zolang) de overheid de banken heeft genationaliseerd heeft ze de oplossing voor het probleem (het sluiten van de cirkel van weglekkende welvaart doordat rente betaald moet worden aan partijen die niets aan de economie toevoegen) in handen: de baten van kapitaalschepping kunnen terugvloeien naar de maatschappij/overheid. Bovendien heeft de overheid het nu voor het zeggen omtrent de voorwaarden en allocatie van kapitaalverlening. Het instrument voor de benodigde structurele hervormingen heeft ze binnen handbereik. Een hoogst unieke situatie en kans.
    Men doet er alleen niets mee.
    Niet bestand tegen de pressie van het bestaande machtscentrum of wellicht een totaal gebrek aan inzicht en intelligentie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: