Voor die hard bitcoin fans: Bitcoin TV/Beste informatiebronnen over bitcoin et al.

Dag en nacht alle mogelijke nieuws en nieuwtjes over bitcoin et al – voor wie er maar niet genoeg van krijgt. Streaming nieuws 24 uur per dag, 7 dagen op 7 en dat 365 dagen lang. Draait uw leven ook rondom de oudste en grootste digitale munt? Is het een hobby of uw beroep misschien? Zoekt u ook een uitweg voor in het zweet uws aanschijns ondanks Coronatoestanden nog verworven spaargeld? Prweb.com noemt het de ´CNBC for Bitcoiners´. Naar de Amerikaanse wereldleider in financieel en economisch nieuws. Gisteren nog, op 11 november 2020, werd Bitcoin TV officieel gelanceerd. Streaming bitcoin nieuws toegankelijk voor heel de wereld, voor alle geïnteresseerden en betrokkenen. 

Bitcoin als kool

Volgens Statista werden er tot november 2020 reeds 55 miljoen wallets, digitale portefeuilles gecreëerd op de blockchain. Een studie vanwege Cambridge University van september 2020 gaat dan weer uit van 101 miljoen gebruikers van cryptocurrencies wereldwijd. Wat deze en andere bronnen in ieder geval concluderen is dat het aantal cryptofans met de jaren groeit als kool. Waar halen al die miljoenen hun informatie eigenlijk vandaan? Wat lezen zij, naar wie of wat kijken zij. om bij te blijven? Beslissingen te nemen om te kopen of verkopen, of zijn het allemaal hodlers zoals ondergetekende – zij die kopen-om-te-houden? Dan nog wil je toch minstens opvolgen wat er gebeurt met en rond je bezit, toch?

(On)verantwoord beleggen in bitcoin

Bitcoin TV wordt in ieder geval minstens aangeprijsd door niet de eerste de beste. Het is Raoul Pal, oprichter en CEO van Global Macro Investor en Real Vision Group, die nog voor Goldman Sachs werkte en de helft van de zeer ruime middelen die hij bezit in bitcoin belegd heeft. In september jl. verklaarde hij (in vertaling): “Ik wil gewoon duidelijk zijn met betrekking tot het zijn van onverantwoord long op Bitcoin: ik gebruik geen hefboomwerking. Ik verwacht volledig dat ik te maken kan krijgen met een daling van 50% en ik vind het prima. Ik kijk naar mijn allocatie versus liquide middelen, en niet naar mijn huis enz. Ik heb geluk dat ik een inkomstenstroom heb, wat essentieel is.” 

Persoonlijk volg ik heel goed wat op Newsnow.com verschijnt, alle hoofdtitels uit de geschreven internationale gespecialiseerde pers, media. Je kunt er ook per topic of bijvoorbeeld cryptomunt in de tijd opzoeken. Naar het laatste nieuws of wat hot is, actueel en in the picture. Waar ook enorm veel en goede informatie te vinden is, heel actueel en wetenswaardig, is op Bitcoinexchangenederland.nl. Een schat aan praktische wetenschap en kennis voor beginners zowel als gevorderden. Check it out!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.