Gratis crypto voor u, allen hierheen!

0

Gratis crypto? Ja echt waar! Hier kan je je inschrijven voor gratis stellar lumens (XLM.) Het is mijn immer alerte baas die me hierop net wijst, om precies te zijn. Stellar.org heeft als slogan: ‘The future of banking is here.’ Niet weinig ambitieus natuurlijk maar de bedoeling van het bedrijf is snel, betrouwbaar en tegen een fractie van een penny geld over de grenzen heen te sturen. Daarvoor verbindt het banken, bedrijven en personen. Dat is een zeer lucratieve business met veel toekomst, maar tegelijk een met enorm veel concurrentie.

Wat is een lumen?

Een lumen is een digitale munt, net zoals bitcoin. Stellar begon te traden in augustus 2014 aan 0,00000819 BTC en staat in november van 2018 op 0,00004035. Een niet onaanzienlijke stijging in koers dus. Maar ik ging wat verder grasduinen en er blijkt nog heel wat meer gratis en voor niks in de cryptowereld te geefs.

Spendeer en verspreid zo de boodschap

Waarom zou iemand of een bedrijf u gratis geld, pardon, voorlopig nog: crypto’s en tokens geven? Opdat u ze zou gebruiken. Zo simpel is het. Om de verspreiding en het gebruik ervan te bespoedigen en aan te moedigen. Meer moet je er niet achter zoeken. De 25 dollar tegenwaarde in XLM is ook slechts een begin. Men heeft nu uw emailadres en eens het uw beurt is kunt u in aanmerking komen voor nog meer donaties. Doen zou ik zeggen want u heeft geen verplichtigen en niets te verliezen.

De gulle gevers

Airdropalert.com geeft gratis airdrop tokens weg. Airdropking.io doet hetzelfde. Er bestaat zelfs een gids om hoe gratis cryptomunten te ontvangen. Eén waarschuwing toch: indien u gevraagd zou worden eerst te investeren, hoe klein het bedrag ook lijkt, opgepast dan! Want zoals overal zijn er in de cryptowereld ook bedriegers actief. Een gewaarschuwd cryptobelegger is er twee waard, nietwaar? Wanneer we lezen ‘Get free bitcoin ask me how’, zou ik toch tweemaal nadenken eerst… Waarmee ik niemand wil beledigen of al op voorhand verdacht maken natuurlijk. Verder is het voor uzelf verder te exploreren.

Men is ons voor

De moeilijkste, duurste, meest tijdrovende maar lucratiefste manier is nog altijd zelf cryptomunten gaan minen. In een recent TV programma zagen we wel een dozijn containers (letterlijk) volgestouwd met de meest moderne apparatuur om, jawel, bitcoin te minen. De bedoeling was er zo honderd te plaatsen. Was het in Oekraïne of in China, ik weet het niet meer. Maar feit blijft dat we tegen zoveel technisch geweld onmogelijk nog kunnen opboksen. Het meest voor de hand liggende antwoord luidt dus: goed beleggen, goed geïnformeerd zijn en er, tja, je dagtaak van moeten maken hé…? Weinig in het leven is en blijft voor niks (behalve dan dat wat écht de moeite waard is, en dat is, beste vrienden, niet te koop…)