Waar blijft de publiciteit voor bitcoin?

1

Dat is wat Bitcoin Market Journal zich afvraagt. Adverteren werkt, en hoe! Apple en Coca Cola spenderen er miljarden aan. Net als alle andere topmerken. (Mee daardoor zijn het wereldmerken geworden.) Om hun naam te verspreiden tot in de verste hoeken van de wereld. Waarom maakt niemand reclame voor cryptomunten? De enigen die tot nu toe hun nek in deze uitstaken zijn de Winklevoss Twins. Hun reclameboodschappen op New Yorkse voetpaden trok meer dan gewone aandacht op Twitter. Dus waarom staat niemand anders op om hun voorbeeld te volgen?  

The Bitcoin Brand Campaign

We kunnen de campagne ook decentraliseren, aldus de publicist van Bitcoin Market Journal. ‘All we need is a strong volunteer to lead the fundraising effort. (I would do it, but I’ve got this newsletter to write.)’ We noemen het de Bitcoin Brand Campaign. ‘The bitcoin brand campaign. We only need to raise a billion. Any takers?’

Ook met uw steun en initiatief?

Misschien is er onder u, onze lezers en lezeressen, wel een aantal dat hierin het initiatief wil nemen? Bitcoin dankt u! En nu we toch aan het rondvragen zijn. Indien u dit en de talloze andere artikels op Biflatie interessant vindt en lezenswaard, waarom niet een kleine donatie maken. Wanneer u het tienjarige jubileun van Biflatie.nl mee met ons wilt vieren? Want zowat alles wat bij Biflatie binnenkomt geven we uit…ààn Biflatie! Om deze site nog beter, interessanter en aantrekkelijk te maken. Uw bijdrage, al is het maar een kleine, wordt zeer op prijs gesteld. Alvast bedank voor uw steun! Op de homepage treft u aan de rechterzijde de praktische mogelijkheid aan.