Waar kan ik Bitcoin koopadvies vinden of krijgen?

Steeds meer mensen zijn de afgelopen jaren nieuwsgierig geworden naar Bitcoin. Bitcoin was het afgelopen decennium de beste belegging ooit. Van 2009, de laagste koers, tot december 2019 ging BTC maal één miljoen! Vele vroege beleggers hebben veel rendement kunnen maken of zijn miljonair geworden.

Niettemin, er zijn ook vele beleggers die veel geld hebben verlopen met de Bitcoin handel. Bovendien zijn er vele gebruikers die bitcoins zijn verloren doordat ze onzorgvuldig zijn geweest in de beveiliging van de muntjes en vaak geen benul hadden over de waarde propositie van Bitcoin. Voor vele observanten lijkt de Bitcoin eerder een speculatief speeltje voor emotioneel onstabiele wellustige gokkers.

Volatiliteit

Door de gekke koers volatiliteit verliezen vele beleggers al snel hun appetijt om in de Bitcoin achtbaanachtige markt te stappen. Verder is er veel onzekerheid over waar een belegger kan beginnen met kopen van bitcoins. Bitcoin lijkt een chaotische wereld voor een buitenstaander en het is dan ook niet vreemd dat nog vele mensen afkerig en argwanend zijn over het Bitcoin fenomeen.

Bitcoin koopadvies gewenst!

Het is in die zin ook niet vreemd dat vele mensen koopadvies over de Bitcoin wensen te krijgen van een deskundige. Het is echter aan te raden om eerst zelf kennis te vergaren. Er zijn genoeg charlatans die mensen afzetten of van hun geld beroven met allerlei Bitcoin rijkdom formules. Door kennis op te doen over Bitcoin en vooral de waarde propositie die het heeft voor de wereld, kan er orde in de ogenschijnlijke chaos worden geschapen. Kan het kaf van het koren worden geschoren en er bij de juiste partijen worden aangeklopt. Het is makkelijker, leuker en spannender dan je denkt.

Uniek protocol

Bitcoin is een nieuwe en unieke beleggingsklasse in wording en presenteert een spiegel voor het huidige systeem. Het opereert als een publiek protocol voor de verwezenlijking van alternatief decentraal financieel systeem zonder derde partijen. De bitcoins zijn binnen dit systeem absolute schaarse monetaire goederen. Ze worden gretig opgepot.

Wat is geld?

Met kennis over Bitcoin kun je o.a. de huidige financiële orde en haar ideologische theorieën met andere ogen leren zien. De ontdekking van Bitcoin is een leerervaring over wat geld is en zou moeten of kunnen zijn. Het is vooral ook een leerervaring over menselijke psychologie, economie, winstbejag en over hoe jij zelf de verantwoordelijk en controle terugneemt voor je financiële leven.

Uitgebreide handleiding

Biflatie.nl schrijft hierover actief, maar we lezen ook veel andere bronnen, daarom willen we u graag attenderen op de website bestebank.org. Hier is een zeer uitgebreide handleiding te vinden over Bitcoin. Het is de meest complete handleiding over alles wat je zou willen weten over het kopen van bitcoins. Het is het beste startpunt voor jezelf om te beginnen voordat je iemand anders voor Bitcoin koopadvies vraagt. 

Voor meer informatie, ga naar: Beste Bank – Complete Bitcoin koopgids!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.