Waar kun je het beste terecht voor het kopen van btc?

Je kunt Bitcoin op verschillende manieren kopen en via verschillende aanbieders. Niet allemaal zijn te vertrouwen natuurlijk en niet allemaal bieden gunstige prijzen. Je gaat voor maximaal voordeel dus een zo laag mogelijke prijs en lage kosten. In Nederland zijn er crypto uitwisselingen die jou de mogelijkheid bieden te investeren in Bitcoin. De kosten liggen laag doordat je met iDeal kunt betalen.

Een van de beste Nederlandse exchanges waar je terecht kunt voor Bitcoin kopen is Bitvavo.

Maak eerst je account aan

Om Bitcoin te kunnen kopen via Bitvavo heb je een account nodig en dat is gauw gedaan. Je account hou je veilig door gebruik te maken van een krachtig wachtwoord. En de twee-factor-authenticatie (2FA), ook bekend als authenticatie in twee stappen. Om dit toe te passen moet je eerst een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, de eerste factor. Daarna kun je een additionele 2FA-code toevoegen, de tweede factor.

Deze code koppel je aan een specifiek apparaat zoals je mobiele telefoon. Verder dien je je account te verifiëren. Daarna kun je Bitcoin kopen, iDeal als betaalmethode hanteren en het voordeel van lage kosten genieten.

Wanneer Bitcoin kopen?

Je wilt Bitcoin kopen wanneer de prijs het gunstigst is. De cryptohandel draait 1X24 uur door dus kan het zijn dat je de voordeligste prijs mist. Een gratis Bitcoin trading bot is hierbij handig om extra kosten te vermijden. Maar je hebt dan beperkte mogelijkheden. In het geval van Bitvavo, kun je de bot Cryptohopper koppelen aan je account. Om volledig gebruik hiervan te maken, zul je moeten betalen.

Tenslotte is Bitvavo gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar want het beschikt over een registratie bij De Nederlandsche Bank, zoals de wet voorschrijft. Je kunt ook een crypto bot koppelen aan je account zodat je Bitcoin tegen de beste prijs kunt kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.