Wanneer The Motley Fool al in bitcoin stapt…?

Het is beslist een ongewone, onverwachte zet die de broers Gardner doen, door voor 5 miljoen dollar bitcoin te kopen. Omdat ze zich altijd erg kritisch hebben uitgelaten over de wereld der digitale munten. De heren van The Motley Fool (TMF) belegden van oudsher in aandelen, en ook nog eens vaak veel beter dan menig adviseur en index. Wat zet hen er nu toe aan om in crypto te stappen? (Pssst: ze verwachten dat de koers nogeens maal 5 of 10 kan!)

De Waarheid…uit de mond van ´clowns´

´De Motley Fool is een privaat financieel en investeringsadviesbedrijf gevestigd in Alexandria, Virginia. Het werd opgericht in juli 1993 door co-voorzitters en broers David Gardner en Tom Gardner, en Erik Rydholm, die sindsdien het bedrijf heeft verlaten.´ Wikipedia.org. Wat zeggen de broers over zichzelf: ´At The Motley Fool, we take our purpose seriously, but that doesn’t mean we take ourselves too seriously. The Motley Fool’s purpose is to make the world smarter, happier, and richer.  While other companies may make you smarter, happier, or richer, we aim to do all three by providing outstanding business and investing advice — with a decidedly Foolish bent.´ TMF is een hommage aan een karakter van Shakespeare – de joker, de gek, de nar, de clown. Die de Waarheid durft te vertellen aan het hof, tegen de Koning, Koningin, zonder het risico te lopen een kopje kleiner gemaakt te worden. 

Portfolio van 2002 tot 2021:

´Motley Fool Returns

STOCK ADVISOR: 611%
S&P 500: 121%´
 
De broers Gardner kondigen publiek aan dat ze 5 miljoen dollar van hun eigen cash, voor hun eigen beleggingsportefeuille, in bitcoin investeren. En raden het hun volgers aan – ´millions of people attain financial freedom through our website, podcasts, books, newspaper column, radio show, and premium investing services.´ De Gardners verwachten dat BTC op lange termijn nog eens kan vervijf- tot vertienvoudigen! Wat u?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.