Was je maar in de VS geboren: tweede ronde gratis geld komt eraan

Wat een mens er al niet voor over zou hebben, is het niet? Want daar staat president Trump die Amerikanen weer een wortel voorhoudt: een tweede ronde van $1200 cheques zit er aan te komen. Alles heeft de man toch over voor zijn burgers, nietwaar? Of is het omdat hij flink achter staat in de polls en hen wil verleiden. Om alnog op hem te stemmen straks in november, bij de presidentsverkiezing? Ach neen, alleen een cynicus zou zo ver durven denken.

Heroes

Het Democratische Huis van Afgevaardigden stemde op 2 juli 2020 een hulpprogramma van $3 biljoen. Jawel, da´s 3000 miljard dollar. Wanneer je ´t geld zelf maakt is het niet moeilijk vrijgevig te zijn. Niemand, noch Democraten noch Republikeinen is immers verantwoordelijk voor de schuldenberg? De live klok van de nationale schulden tikt genadeloos verder, sneller haast dan het oog kan volgen. 26.500 miljard wanneer ik op moment van schrijven even kijk, maar dat is meteen al oud nieuws. Dus wie maalt er om een miljardje of duizend meer? Het gaat wel om de burgers, de zieken, de sukkelaars hoor! Hoe onethisch, hoe onpatriottisch zou het zijn om tegen te stemmen? (Hoe weinig kans ook om die verkiezingen straks te winnen…) ´The proposed $3 trillion Health and Economic Recovery Omnibus Emergency Solutions, or HEROES, Act would authorize another round of stimulus payments for most U.S. households. While the bill was passed by the Democrat-controlled House last month, it still must get through the Republican-controlled Senate.´

Monopoly

Democraten geven geld? Dan ik ook zegt Donald Trump: ´President Donald Trump said his administration will be “asking for additional stimulus money,” while his economic adviser Kevin Hassett told the Journal this week that the odds of another stimulus package “are very, very high.”´ Ach, het is toch alles slechts ´funny money´, speelgeld, Monoply geld, ´papiertjes niet waard de inkt die erop gedrukt is´ (om met Gerald Celente te spreken.) Is het een wonder dat het slimme deel der beleggers wereldwijd zich tot goud en cryptomunten wendt? Je kunt het niet printen, je kunt het niet bijverzinnen. Het moet allebei gemijnd worden. Wanneer je schulden negeert, wanneer je denkt dat schulden er niet meer toe doen, nooit meer toe doen? Wanneer je denkt dat alle 200 landen toch jouw munt als wereldreservemunt zullen houden, no matter what? Dan pas zit je in serious problems…

11 reacties

 1. Beter dan hier in de EU waar ze het vel over je neus trekken, ze knijpen je helemaal leeg als een citroen hier , ze plukken de mensen helemaal kaal.
  Ja, voor hun eigen zorgen ze goed de EU met hun gigantische salarissen en hun privileges.
  Bah, walgelijk volk, samen met hun vazallen!

 2. Alstublieft niet, wat een bende is het daar en een land dat niet bestaat met zijn bewoners.

  Het blanke ras op het westelijk halfrond en delen van Zuid- Amerika hebben geen hechte gemeenschapsband meer, of hebben er een zooitje van gemaakt.

  Gelukkig dat er nog een ware Schepper is, om de boel recht te zetten.

 3. Ik snap ook niet, dat u op grond van een eenmalige US fooi van $ 1200,00 aan hun armzalige burgers, andere weldenkende mensen in Nederland wilt misleiden om daar sympathie mee te hebben.
  Terwijl ze het aan de andere kant weer 300% terug pakken.
  In Nederland precies hetzelfde, 100 miljard extra schuld maken om grote bedrijven als KLM overeind te houden en de banken en vervolgens de komende jaren de belastingen flink verhogen, de boeren, Mkb, horeca uitmelken en de zorgkosten flink verhogen ( zijn al geheime over tussen overheid, zorgverzekeraars en verzekeringen.
  Slaap zacht, volg uw leiders.

 4. Zelfs een zeer ziekelijk uitziende Remco …., wil ons heden de weg gaan wijzen.
  Het is een misleidend, ziekelijk zooitje dat nog veel moeite doet om de massa naar links te bewegen, terwijl rechts zoveel mogelijk zieltjes wil winnen.haha.
  Mark Rutte lult voortdurend uit zijn nek, dus het is een volledige farce.

 5. Niet alleen Amerika, ook Europa is de laatste fase van het Rijk van de Mammon ingegaan, zie gemeenschappeljke (gesocialiseerde) schulden en helikoptergeld. Opgepast: het basisinkomen gaat viraal!

 6. “alleen een vaccin kan ons redden”
  Ik lees op verschillende sites dat het vaccin dat Gates sponsort, je DNA verandert… Lekker dan, klinkt niet als een reddende engel

 7. Sorry Joost, hier ben ik weer!

  Ach ja, die Trump, wat doet deze democratisch gekozen leider het slecht!

  Maar zeker weten Joost, was en ben jij nog steeds een fan van Obama en laat hij nu de uitspraak hebben gedaan “Hoge staatsschuld? Laten we de echte problemen maar oplossen”.

  Hij was de 1ste ZWARTE president van Amerika en kon door zijn huidskleur in het westen niets fout doen.
  Maar ook hij was net als Trump een democratisch gekozen leider en in zijn tijd werd het ongelimiteede geld aanmaken normaal en verder heeft hij NIETS, letterlijk NIETS gepresteerd!

  Maar dat ook door jou verheerlijkte Brussel heeft onlangs nog 3.000 miljard aangemaakt en een deel is reeds gebruikt en de rest ligt voor aanwending van “vrindendiensten” op de plank.
  Hierbij is wel duidelijk dat er geen eurocent naar de burger gaat en dat in tegenstelling tot Trump.

  Bovendien heeft ook jou Brussel aangegeven dat de reeds gemaakte schulden NOOIT terugbetaald kunnen worden.

  Dus waarom jij je steeds zo druk maakt over Trump en slechts weinig om Brussel is voor mij een raadsel.

  Maar hoe moet het met jou op Biflatie als Trump geen 2e termijn krijgt? 😀

  1. Precies, Joost zou betere artikelen schrijven als ie zich echt inleest en zijn vooringenomenheid mbt Trump eens los kan laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: