Wat gaat er met de dollar gebeuren in 2011?

Eén reactie

  1. Wat ik van dit filmpje moet denken is één. Als ik al het een en het ander niet zou weten zou ik het filmpje niet geloven.

    Maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Het meest verontrustende feit is dat de US strategische oliereserves wilt gebruiken om de de olieprijs te drukken, terwijl deze reserves eigenlijk bedoel zijn voor noodsituaties, zoals de oliecrisis in de jaren ’70. Dit met het gegeven dat de laatste tijd rondgaat dat als de oliekosten 5% van de economie bedraagt dat een nieuwe crisis nabij is. Kijk naar het drukpersgeld van de FED, de grote US schuldenberg, uitverkoop van hun economie en je weet dat een nieuwe recessie catastrofaal kan gaan uitpakken.

    [b] Wat er in 2011 met de dollarkoers kan gaan gebeuren…[/b] Als de situatie in Arabie, Magreb en metname Libie (met de overigens meer dan terechte opstanden) niet snel rustiger wordt zal de olieprijzen alleen maar stijgen en dan kan een nieuwe crisis alleen maar nabij zijn. Metname de laatste manipulatie-ideeen zoals het aanspreken van strategische voorraden stemmen mij beslist niet gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.