Wat is preppen?

154

Wat is preppen? Deze vraagt stelt Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij aan Jeroen Klaassen van de Prepshop.nl. Een zeer prettig en uitgebreid gesprek over preppen, ofwel voorbereid zijn op het onbekende. Wat is de mindset die past bij het vergroten van je zelfredzaamheid? Waar moet je je precies op voorbereiden? En voor hoe lang? Met de huidige economische, demografische, geopolitieke, politieke en milietechnische toekomst is het verstandig om je af te vragen hoe de wereld er over een tijdje voor zal staan.

ancilla-interview-over-preppen

Veel vragen van Ancilla en antwoorden van Jeroen in een uitzending van Cafe Weltschmerz. Ancilla, naast journalist ook bevlogen lijsttrekker van de Piratenpartij, neemt ruim de tijd om eens uitgebreid op preppen en risico’s in Nederland in te gaan. Fijne dagen.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie