Wat kopen Amerikanen met hun $1200 cheque? Crypto!

Damned moet president Trump vast denken. Geven we het plebs onze zuurverdiende dollars (nou ja, de drukpers moest wel weer overuren draaien) om de Amerikaanse economie te onderstutten. En wat doen ze ermee? Geen Amerikaanse producten in Amerikaanse shops of bij bedrijven kopen. (Online zou dat dan wel zijn door dat damned Coronavirus, dat iets langer duurt dan gedacht). Neen, bitcoin et al. kopen ze! Hoe ondankbaar. Hoe onamerikaans. Waar is ons beroemde nationalisme, ons patriottisme? Met onze almighty dollar. Dat het greatest country in the world zo…great gemaakt heeft? Dames, Heren, kunnen we dit niet gewoon verbieden…?

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1250907110730170370

3 reacties

  1. Als het waar is, dat de “plebs” verantwoordelijk zijn voor die spike, dat zullen ze dat een goede zekerheid vinden op termijn.
    Honger heeft de gemiddelde Amerikaan niet, een groot deel kan nog minstens 6 maanden op hun overtollig vet teren, terug naar een gezond gewicht geeft ze een betere levensverwachting.

  2. Wie denkt nog lang na over die arme, kansloze, familieloze, niet meetellende USA burgers die onlangs gestorven zijn en o.a op “Hart eiland” in een massagraf zijn gedumpt door misbruikte gevangen, omdat daar verder niemand z’n handen of gezondheid aan vuil wil maken.
    Hoeveel ben je waard als regulier mens>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: