Wat u? Meningen en opinies van lezers gevraagd

10

In deze economisch en op gezondheidsgebied enge tijden denkt Biflatie ook aan u. Vooral aan u. Want voor wie doen we het anders, 365 dagen per jaar schrijven over financieel-economische onderwerpen, en sociaal-maatschappelijke toestanden. Hoe maakt u het, beste Lezer? Redt u het een beetje? Wat drijft u dezer dagen? In hoeverre is uw leven veranderd onder lockdown? Waar denkt u zoal aan? Heeft u bepaalde plannen? Hoe ziet u de nabije toekomst voor uzelf en uw eventuele gezin? Waar heeft u schrik voor? Hoe komt u de dag door? Kunt u nog werken, mag u nog werken? Dit en vele andere vragen stellen wij ons, als redactie. U zit met iets, heeft misschien een vraag? Ha, u meende dat er niet naar u geluisterd wordt?! Daarom nodigen we u uit in een mailtje naar joost@biflatie.nl uw zeg te doen.

Talk to me

Dat kan uitgebreider zijn dan de mogelijkheid tot commentaar geven of reageren op artikels. Een email is misschien meer geschikt. Dat kan over zowat alles handelen. Wat u maar aanbelangt of belangrijk vindt om mee te delen. Aan de redactie van Biflatie, aan uw medelezers of zelfs aan de hele wereld. Het ‘vrije woord’ in de praktijk! U krijgt het ‘spreek’gestoelte! Een vrij podium! Wij zijn zeer benieuwd en danken u bij voorbaat voor uw openhartigheid. (Alle namen worden afgekort tot initialen. We zullen proberen zoveel mogelijk mails te publiceren. Of samen te vatten waarover u schrijft, in geval we ‘overspoeld’ worden door post.)

Post

Sommige lezers schrijven ons trouwens reeds lange tijd; spontaan, uit zichzelf. Dat wordt zeker altijd geapprecieerd! Hier volgen enkele van de recentste mails. Tot schrijfs?

‘We worden belazerd’

‘Hallo,
Mogelijk interessant nieuws…..Via https://www.transitieweb.nl/algemeen/sterfte-in-europa-ligt-op-dit-moment-onder-het-langjarig-gemiddelde/ kom je op https://www.bitchute.com/video/zBoH1yWxsFL2/ . (Met school-Duits is het woord voor woord te volgen.) De in deze video (inmiddels van YouTube verwijderd) getoonde grafieken laten zien dat de sterftecijfers iets onder “normaal” liggen wat overeenstemt met de uitlating van een uitvaartondernemer op Omroep Brabant die opmerkt dat hij thans minder klandizie heeft….
Bekijk de cijfers eens op Wikipedia over Corona: Krijg je hier in NL het virus dan heb je een kans van 1 op 12 het niet te overleven en in Duitsland is dat 1 op 120…….. rara hoe kan dat….. opnieuw zoeken naar de onderste steen Hr Rutte!
We worden belazerd van a t/m z.
Hartelijke groeten,
W. Z.’

‘Soms weet ik gewoon ècht niet meer wat ik moet geloven’

‘De dag nadat allerlei TV-stations “ellenlange rijen corona-patienten” voor ziekenhuizen in New York lieten zien, was het er ineens muisstil.

Lege parkeerplaatsen, lege wachtkamers enz terwijl je zou verwachten dat er weer nieuwe rijen zouden staan, toch ?

“Normale” patienten waren er ook niet te zien, want hun afspraken waren allemaal opgeschort ivm het coronavirus.

Kijk even naar dit videootje van 13 minuutjes aub en “huiver” ! :

Soms weet ik gewoon ècht niet meer wat ik moet geloven.

R.’

‘De ongelooflijke financiële puinhoop in de wereld’

‘L.S.,
Ik wil jullie attent maken op bijgaand verhaal van Zerohedge.
https://www.zerohedge.com/health/german-infectologist-decimates-covid-19-doomsday-cult-open-letter-merkel

Waarschijnlijk draagt heel de EU al het Sars of Corona virus en worden bewust alle doden toegeschreven aan het Corona virus. De enige reden voor deze onzin die ik kan bedenken is de ongelooflijke financiële puinhoop in de wereld.
Groeten, J. B.’

‘Om de “zaak” staande te houden’

‘Hallo team,

Het gaat niet meer om onze hogere waarden als Natie, maar om wat wij
willen opofferen als burgers en Overheden van de EU om de “zaak” staande
te houden.

groet, G.’

‘Verrekte k*t-euro’

‘”hoe we van die verrekte k*t-euro afkomen”… aldus ene “Ewald van Engele” :

19m40s t/m 20m17s :

Het zijn Ewald’s woorden hè ?

R.’

‘Onze bewuste geest’

‘Hallo team,

Misschien kan dit een bijdrage leveren aan onze bewuste geest.

groet, G.’

‘Revolutie’

https://fenixx.news/2020/03/30/duitse-politicus-waarschuwt-voor-revolutie-de-mensen-zullen-het-zich-niet-lang-meer-laten-welgevallen/

K.’

‘Suïcidair’

‘Néé-derland is gewoon grùwelijk suïcidair bezig op dit moment, maar daar kom je tezijnertijd (te laat?) nog wel achter.’

‘Shocking’

https://www.zerohedge.com/health/shocking-simulation-shows-single-cough-spreading-cloud-covid-19-across-supermarket

kuch-kuch … ahum …

;-)’

10 REACTIES

 1. jajs. dus ondanks het feit dat er hier niemand op je eindeloze stroom van copy/paste msm bullcrap berichten reageert , krijg jij ‘achter de schermen’ wel reakties.

  knap hoor.
  ik ken ook nog een sterke : ik heb een kanarie van 5 kilo.

  • Hallo Theo, iets teveel azijn over je sla gehad? Kijk eens bij de laatste reacties! Er zijn allemaal discussies op de topics hier. Volgens mij elke dag wel. Dus geen reacties dat klopt niet echt. Wel zeker minder dan vijf jaar geleden, maar dat zou dan ook met dosqus te maken kunnen hebben. Groeten aan je kanarie.

   • Dank u Dré. Theo: ik dacht dat we met Biflatie net heel kritisch bezig zijn, en dit al van in den beginne? MSM berichten? We spreken niemand naar de mond, laten de meest kritische geesten aan het woord, brengen ze in beeld, zijn nergens aan gebonden, waarschuwen en tippen vaak voor wat komt (crypto, goud, de economische crisis), volgen de Coronacrisis al sinds januari 2020 élke dag,…,nou nou, wat wilt u eigenlijk, wat verwacht u dat anders moet,Theo? Toch bedankt voor uw kritiek. En weet dat we altijd openstaan voor opbouwende kritiek, tips, advies, wensen! Misschien ziet u graag iets besproken dat niet of te weinig aan bod komt, vertel het ons. In een mail of hier onder, dank. Groetjes, J.

 2. Leuk om al die emails reacties te lezen. Naast allerlei speculaties omtrent dit virus had ik zelf ook nog een complot theorie bedacht. Een aantal wetenschappers hebben in het diepste geheim ontdekt dat de klimaatveranderingen niet meer terug zijn te brengen. Volgens hun eigen grafieken zijn ze erachter gekomen dat de aarde nu echt op hol gaat slaan. Dit hebben ze meegedeeld aan de geheime schaduwregeringen en om paniek te voorkomen is er een virus gelanceerd om alle milieu vervuilingen met onmiddelijke ingang te stoppen. Wereldwijd. Geen vliegverkeer meer, geen openbaar vervoer, zo min mogelijk economische activiteiten hopende dat het klimaat toch niet op hol slaat en ze dit kunnen stoppen. Want dit betekent einde van de aarde. En zeg zelf, dat wil niemand, ook de rijken der aarde niet. Dat zou hun snode plannen alleen maar dwarsbomen. Door niet meteen iedereen in armoede te doen laten storten, hebben ze besloten biljoenen en triljoenen in de economie te storten. En als ze dan denken het net gered te hebben, slaat het klimaat keihard opnieuw terug. Je mag als rijke denken dat je een bepaalde almacht hebt, maar de natuur stoort zich hier niet aan. Zij redeneert enkel vanuit natuurlijke rechtvaardigheid, zoiets als wat gij zaait zult gij oogsten. En laat menselijke almacht nu net niet samen gaan met rechtvaardigheid. Eigenlijk een wedstrijd waarin de mens altijd de verliezer zal zijn. Ook als je rijk bent is je geld dan niets meer waard.

  • Een scifi roman waardig! Maar persoonlijk vind ik het net iétsje te ver gezocht… Dank voor uw bijdrage, Sylvia, J.

 3. We zien wat dit leventje waad is. Ondanks superieure menselijke maakbaarheid en kunstmatige intelligentie bevinden wij ons nog steeds op het bewustzijnsniveau van de apen. Bij elke verstoring van het instinctieve levensritme hangen we angstig in de gordijnen.
  Zelfs Einstein gebruikte niet meer dan 3% van zijn hersenpotentieel. Wat doen we met de rest, die we echt niet vanzelf hebben verkregen volgens de evolutieleer van Darwin?
  Onderweg hebben wij ons geloof in de Allerhoogste, het vangnet voor onze angsten en onzekerheden, als overbodig overboord gekieperd.
  Maar die ene waarheid blijft toch bestaan: ons echte leven begint pas na dit
  leven. In die zin een zalige Verrijzenis gewenst!

   • ‘Alleen hopen is voor de zot’. Zonder geloof en liefde klimmen wij niet naar een hoger bewustzijnsniveau. En zal onze passieve hoop
    ijdel blijken.
    Hebben wij nog zoiets als een ‘ethische overtuiging’, die toch ooit de basis was van onze christelijke cultuur? Draag die dan uit, zonder
    blad (of masker) voor de mond, zonder gedweep met Bijbelteksten en zonder vrees of (valse) schaamte.

    Het verhaal van @Sylvia is gen fictie, maar een wekroep. Veel mensen
    zijn het spoor bijster, duizenden vragen, maar geen antwoord, ook niet van hooggeleerde wetenschappers.

    De ongekend dramatische tekenen van afbraak alom, die toenemend wanorde, onzekerheid en angst veroorzaken. Bizarre samenzweringen
    en samenzweringstheorieën, tomeloze overdaad naast diepe armoede, onverdraagzaamheid en graaizucht, vluchtgedrag. Hels kabaal, gevolgd door onheilspellende stilte en de leugens. Het lijkt zelfs voor
    sommige atheïsten duidelijk: als enige handleiding in de chaos blijft alleen de profetie overeind.

 4. Tering het leven lijkt me niet mee te vallen voor de schrijvers van:
  We worden belazerd
  Soms weet ik gewoon echt niet meer wat ik moet geloven
  De ongelovelijke financiele puinhoop in de wereld
  Om de zaak staande te houden
  Verrekte k*t-euro

  Mooi man dat ze bij biflatie terecht kunnen voor hun gedachtepinsels.

  Wat mij opvalt, is dat er steeds meer complot-theorieen de ronde doen. Deze week in het nieuws de 5-g branden. 5-g telecommasten die in de brand worden gestoken omdat ze het coronavirus zouden verspreiden.
  Triest eigenlijks maar ook wel weer bijzonder grappig.

  Ik heb ook nog wel een complot-theorie in de aanbieding. We zijn al lang en breed geinfiltreerd door buitenaardse wezens….! Whoehahahaha.

  • Complottheorieën, het is mij ook opgevallen Bergje; meestal in tijden van crisis, zoals nu ook weer. Het is eigen aan de mens om te willen verklaren. We zoeken oorzaken, redenen, verklaringen. Hebben ook steeds minder vertrouwen in onze overheden en autoriteiten. Die zijn nu eenmaal tot héél veel in staat. Dan gaan sommigen doordenken, soms een béétje ver dunkt me. Soms is er gewoon geen (andere) verklaring voor iets. Soms is iets, wat het IS. Noem het toeval. Of de Wet van Murphy. Dank voor uw bijdrage, J.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.