Waves kopen

Waves is een blockchain platform met verschillende gebruikerscases en veel ontwikkelingen. Zo ondersteunt het netwerk onder andere DApps (gedecentraliseerde applicaties) en smart contracts. Het biedt daarom een netwerk waar andere bedrijven op kunnen bouwen, en dat gebeurd steeds meer. Waves heeft steeds meer samenwerkingen lopen en de gebruikerscases nemen toe.

Waves

Waar Waves kopen?

Waves kan je kopen op verschillende exchanges, maar wij zullen hieronder de beste opties toe lichten om Waves te kunnen kopen met iDeal of andere veilige betaalmethodes vanuit Nederland. Op de onderstaande exchanges kan je Waves het beste kopen:

  • Bitvavo (nummer 1 broker in Nederland)
  • Binance (grootste exchange wereldwijd)
  • Litebit (bekende broker voor veel cryptocurrencies)

Al deze drie bovengenoemende platformen zijn legitiem, betrouwbaar en veilig. Elk van deze platformen heeft meer dan 1+ miljoen klanten.

[table “” not found /]

Hoe kan ik Waves precies kopen? Uitleg

Ga naar de website van één van deze bovengenoemde websites en registreer een account. Tijdens het registreren moet je enkele gegevens invullen en een klein verificatieproces doorlopen, net als bij banken gezien het om financiële instanties gaat.

De tweede stap is om geld te storten, dit kan het makkelijkst via iDeal maar kan ook via bankoverschrijving en Creditcard.

De derde en laatste stap is dat je nu de coin op kan zoeken op het platform en kan kiezen om deze te kopen, via Bitvavo kan dit erg eenvoudig op de coin te klikken en vervolgens het bedrag in euro’s in te vullen.

Hierna zit de coin direct in je wallet en kan je deze bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: